Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

cips bende çok severdim eşim bana çok kızardı uzun zamandır yemiyorum

olsun canım damlaya damlaya gidecek o kilolar birden almadık birden veremeyiz önemli olan kalıcı verebilmek

afiyet olsun.

bnmkıde kızardı dıyetten once zararlı nıe yoyosun dıye sıparıs ısterdı ne ıstersın dıye ben cıps dedımmı tmm bırsey ıstemıyorsun derdi:)artık yemıyorum zararlı bılıyorumm onun yerıne cnm ısteyınce mısır gevregını sutsuz yıyorum kalorısı az hemde yaralı ara larda yanee:)

sbh 7 de kalktım bır esımı gonderırıken ac karnına 3 yudum su ıle dere otu yedım wc sıkıntısı onlarıcın ck faydalı ;

sonra uyudum tekrar 8,5da ark.zıle bastı bugun yenı bır yuruyuse tabiii oldum sbh ları cıkıyoruz ve aksamda tabiiii

9 dogru cıktık tam 1,st 15 dk da gerı geldık ama cok yoruldum ve terledım kendımı dusa attım tabıı ben uyuya kalınca kahvaltı gume gıttı yoksa yapıp gıdecektım:)

gerı yuruyus esnasında marketegırdım eti form bızkuvı aldım bırde kakao lu sut

bıskuvıden 2parca yedım 200 ml sut bıtırdım:))

yarım lt de su ıctım

10,30da kucuk bır salatalık yedımmm sımıdde su ıcıyorum bırazan yesıl cay ıcecegımmm..... öptümm sızı canlarımm

Muhtesem hem sabah hem aksam yuruyus

yaaa ne güzel yürüyüş yapabiliyorsunuz, ben çalıştığım için çok sıkıntı oluyor aslında akşamları yapabilirim ama burda çok yağmur var çıkamıorum malesef

Kızlar merhabaaaa:) umarım güne süper başlamışsınızdır:) ben dünkü menümü veremeyi unuttum yine hemen yazıyorum:

Sabah: 1 kase special k, yarım yağlı süt (ben öğlen uyandım dün)
Ara: 4 tane yaş kayısı
Akşam: taze fasulye pişirmiştim ondan yedim ama 2 tabak yedim çok özlemişim epeydir yemiyodum. çok az yağ koydum pişirirken ve az tuzlu
Gün içinde de su içtim.

Merhaba canım;aksam yazmamıssın

sebzeli omlet ( 1kaşık yulaf kepeği,1 yumurta,1 kabak,1 kk peynir, azıcık maydonoz, tuz, kimyon)
1 domates-salatalık
3 adet siyah zeytin
bol bol su içiyorum.
birazdan arada kahve içicem

yaaa ne güzel yürüyüş yapabiliyorsunuz, ben çalıştığım için çok sıkıntı oluyor aslında akşamları yapabilirim ama burda çok yağmur var çıkamıorum malesef

aynen bende bundan dolayı müzdaribim
bu akşamda yürüşüş yalan oldu hava yine yağışlı hemde soğuk

dünkü menün benim bugünkü menümle aynı olmuş

Öğlen
kıymalı bezelye 5 6 kaşık
tam buğday ekmeği bi dilim
cacık

su fazla içemedim bugünde
inşallah tamamlarım 2 lt yi

sabahla öğlen arası ara öğün yapamadım
işler yoğun anlamadan öğlen olmuş
birazdan form çayımı içerim

1 fincan yeşil çay(şekersiz)
1 tabak cok az zeytın yağında yesıl fasulye(dun yaptım hıc yenmedı bugun yemek derdım de yok)
2 kasık az yağlı yoğurt

Çok guzel afıyet olsun

yok canım maya alamadım kendim yapacaktım yapamadım.

afiyet olsun canım

Selam kızlar... Tunaydın.. Guzel bir hafta olur insallah hepimiz icin..

Baslıga hitler haftası yazdım cunku bu hafta kendime cok kızgınım ve acımasız bir hafta geciricem.
kendime 2 haftalık hedefler koyuyorum 7haziran icin 70 i hedeflemistim sure azalıyor ben saka gibi gramla yuruyorum.

sabahtan basladım

kahvaltı
1 kk kucuk peynir
1 dilim kızarmıs ekmek
1 cherry domates

ara birazdan yapıcam
klasik ara ogunum (1 ceviz 1 kayısı ama bugun badem yok!)
bu hafta aksamları tavuk salataya geciyorum gecen hafta full sebze yemistim aksamları

bugunden itibaren 1 saat olan sporumuda 1.5 saate cıkarıcam
asabiyetle hırsa burundum bu hafta kendıme cok kızgınım ins hayırlısıyla sonuclarını da alırım.

slm kızlar diyetimi paylaşıyım hemen

09.00 1 çay bardağı süt

10.00 söğüş,1kk peynir,5 zeytin yada
1 yumurta,söğüş,5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek

11.30 1 meyva yada 3 hurma

13.00 13.30 1 kase çorba,1 dl ekmek
yada 2 dilim ekmekten tost

15.00 15.30 1 meyva yada 3 hurma

17.00 17.30 salata,yarım kase yoğurt yada 1 bardak ayran yoğurt atlanmayacak
ya 1 kase çorba
ya 5 kaşık sebze yemeği
ya 4 kaşık fasulye,nohut,barbunya
yada 1 porsiyon ızgara
1 dl ekmek et yenildiğinde ekmek yenilmeyecek mümkünse...

19.00 1 meyva yada 3 hurma

21.00 1 bardak süt

gün içinde en fazla 3 kesme şeker
hergün 10 dk mekik egzersiz
haftada 2 defa yürüyüş

canım sana kesinlikle katılıyorum disipline sokmak lazım vucudu yoksa ipin ucunu kaçırıyoruz.sporda yapıyorsan kilo kaybından ziyade sıkılaşmış olabilirsin.ben iki hafta kadar dikkat etmedim şimdi pişmanlık yaşıyorum regli öncesi hep oluyo.bu hafta dikkat edicem etmeliyim inşallah

canım hayılı olsun listen
bu haftalık bi listemi yoksa günlükmü?

sorma hayatım ya zaten 1 hafta regl gazabından gram gitti e bu haftada fiyasko oldu ya tum gun yediklerim toplasan 700 kalori eder zaten hergun sporla en az 300 kalori yakıyorum e geriye 400 kalori kalıyor. e ictiğimiz bitki cayları var artı yediğim herseyin kolay yakılan ve metobolizma hızlandıran yiyecekler olmasına ozen gosteriyorum bu kadar caba nereye gidiyorum cıldırıcam ya..

diyete baslayalı 20 gun oldu nerdeyse 1 gun bile kacamak yapmadım (regl donemide dahil).
madem bu kadarı yetmıyor daha da sıkıcaz o zaman napiim

birden pat diye veremezsin azimli ol amaç mideyi küçültmek zaten.oda yavaş yavaş olu acele etme kalıcı olarak kilolaımızın gitmesi daha önemli
hem sıkılaşma olmadı mı hiç ?listeye bakıyorumda 1,7 kilo hiçde fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…