ben geldimm bugun kı orucum spüer di hıc acımadımmm gece 2 gibi yedim:1,5 patlıcan kozlemesı 2 dılım kepek ekmegı yarım domates+salatalık,1 kupa azıcık sekerlı cay,1 kucuk sogan kavurması ıcınede 1catalkırmızı et attım kavurdum onları cok superdı gece geceözlemısım laf aramızda yarım lt su ıctımmm
ve gun boyu acıkmadım hıc oglenden sonra gorumcemın oglunun anasınıfı yıl sonu gosterısı vardı ona gıttık 19:50 de eve geldım gıderken corba koymustum esıme dedım sen kapat salata yapmıstım bırse bımden nugget almıstım ıftardada
20:00
-bır bardak su
1 dılım kepek ekmegi
-3 kepçe mercımek corbası
-7 tane kucucuk nuggetEki Görüntüle 427379
İyi akşamlar kızlar:) hepinizin kandilin mübarek olsun:) Bugün zor bigün geçirdim dün yazmıştım ya haryerim acıyor diye, bugün belli oldu soğuk algınlığıbi de midem berbat antibiyotik kullanıyorum sanırım o yüzden, hiç bişey canım istemiyor ama kendimi zorluyorum güçten düşmemek için:) Bugünkü menüm:
Sabah: iki dilim tam tahıllı ekmek, peynir, çay
Ara: bitki çayı
Öğlen: çorba, 4 tane normal köfte büyüklüğünde kadınbudu köfte
Ara: canım bişey istemedi
Akşam: çorba ve bir dilim tam tahıllı ekmek (akşamları ekmek yok ama çok midem bulanıyordu bastırsın diye yedim)
Gün içinde de tabiki su bugün 1-1,5 litre arası içtim. çay ve kahve de içtim.
ooo tatlım napmıssın aksam ama ya.canım uzmanlar hep soyluyor iftarda bir kase corba icin yarım saat dinlenin diye 7 tane nugget ciddi bir porsiyon
2 kepçe corba + 4 nugget olsaymıs daha iyi olurmazmıymısve zaten okadarla fazla fazla doyardın bence cunku suan ki rahatsızlıgın ondan midenin bu bana fazla.. ben artık o kadar depolayamıyorum sinyalleri.
günaydın kızlar
akşam giremeden topiğe kandil ziyaretindeydik
Akşam menümü şimdi yazayım
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yarım yağlı yoğurt
boll su su suu (2 lt tamamladım)
21.00 gibi kayınvalidelerde açık çay içtim
ikram edildi içmesem olmazdı
çayı şekersiz içemiyorum yarım şeker attım
hem saglıklı hem guzel menu afiyet olsun canım.
aksam yemegi esimden dolayı biraz gec saate kaldı 20:30 da yedik ama cok erken de yatmıyorum ordan bıraz kurtarıyorum.
aksam yemegı
3 kasık kapuska yemegi (cok az zeytinyagı ile pişirdim)
2 kasık yogurt
ben geldimm bugun kı orucum spüer di hıc acımadımmm gece 2 gibi yedim:1,5 patlıcan kozlemesı 2 dılım kepek ekmegı yarım domates+salatalık,1 kupa azıcık sekerlı cay,1 kucuk sogan kavurması ıcınede 1catalkırmızı et attım kavurdum onları cok superdı gece geceözlemısım laf aramızda yarım lt su ıctımmm
ve gun boyu acıkmadım hıc oglenden sonra gorumcemın oglunun anasınıfı yıl sonu gosterısı vardı ona gıttık 19:50 de eve geldım gıderken corba koymustum esıme dedım sen kapat salata yapmıstım bırse bımden nugget almıstım ıftardada
20:00
-bır bardak su
1 dılım kepek ekmegi
-3 kepçe mercımek corbası
-7 tane kucucuk nuggetEki Görüntüle 427379
canım zaten dr lar az da olsa şeker atın diyor hiç şekersiz içmeyin diyor
tesekkur ederım cnm
hafıf yemıssın bısey olmaz
tum gun yemeden bekledığın ıcın bırden mıdene yuklendığın şişkinlik hissediyosun salata corba sadece belkı daha ıyı gelebılırdı.
tesekkkurler canım,antıbıyotık mıdeye dokunur bazen ben cok yasadım cok gecmıs olsun menun guzel olmus sen hastasın o yuzden aksam 1 dilim ekmek yemene kızmıcam:2:
ıyı yapıyosun soda da ıcebılırsın 0 kalorı hemde sındırırsın,06 ankara da yağmurluu
günaydın canım,aksamları pilav az yıyelım öğlen yıyebılırız en azından bulgur yemıssın onun dısında guzel,her kup seker 40 kalorı ben esmer kullanıyorum ve yarım atıyorum sadece sabahları..
Günaydın canım öğlen menun guzel de sabah ne yedın?
pirinç pilavı yememeye dikkat ediyorum canım bulgur da az yedim
migren var bende aç kalınca atağa geçiyor onu engellemek amaçlı
tok tutabilecek gıdalar tercih etmeye çalışıyorum
çay normalde içmiyorum şekersiz içemediğim için
ama akşam kayınvalidemde olduğumuz için içmemezlik yapamadım
yarım şeker kullandım
esmer şekeri deneyeceğim bende en azından bi yere giderken yanımda götürürüm
Sabah
1 bardak ılık su(kalkınca içtim)
1 kase yarım yağlı sütte special k
bitki çayı
Normalde sekersız ıcmemız lazımda ben cay harıcınde herseyı sekersız ıcerım ama sıyah cayı ıcemıyorum bır hafta denedım olmadı azalttım onun bıle faydası var.
günaydınlarrrr!!!
bugünkü sabah menüm yarım dilim ekmek,az ezogelin çorba.
1 lt su içtim.
sabahkı menum oncesın 1 kayısı ve ılık su ıctım
kahvaltı tabagının yanındada 1 kupa ılık suEki Görüntüle 427644
canım sabah ağzıma bi parça peynir attım evden çıkarkentesekkur ederım cnm
hafıf yemıssın bısey olmaz
tum gun yemeden bekledığın ıcın bırden mıdene yuklendığın şişkinlik hissediyosun salata corba sadece belkı daha ıyı gelebılırdı.
tesekkkurler canım,antıbıyotık mıdeye dokunur bazen ben cok yasadım cok gecmıs olsun menun guzel olmus sen hastasın o yuzden aksam 1 dilim ekmek yemene kızmıcam:2:
ıyı yapıyosun soda da ıcebılırsın 0 kalorı hemde sındırırsın,06 ankara da yağmurluu
günaydın canım,aksamları pilav az yıyelım öğlen yıyebılırız en azından bulgur yemıssın onun dısında guzel,her kup seker 40 kalorı ben esmer kullanıyorum ve yarım atıyorum sadece sabahları..
Günaydın canım öğlen menun guzel de sabah ne yedın?
canım sabah ağzıma bi parça peynir attım evden çıkarken
Kahvaltımız cok önemlı metabolızman yedığın an calısmaya baslar bır lokma peynır nedır kı??vaktın olmuyor ve kısıtlıysan eti form lıght tahıllı bıskuvı lıght peynır yıyebılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?