canım evde yemek yapamadım,eşim de tost yeriz dedi,kendi elleriyle yapacak.
Slm hosgeldın cnm ıyı değilim bıraz ağım var malum gun.Sen nasılsın?
bundan sonra lutfen eskı duzenımıze dön börek yokbidaha görmuyum onun dısında guzel
süper ne dıyebılırım kikepek ekmek kansızlık yapıyomus öyle duydum dıyetısyenler(tam buğday,cavdar önerıyorlar)
bugun gazete tam buğday özellıkle tuketın dıyordu
bugünkü menüm
Sabah:1 kase special k,yarım saat sonra yeşil çay
Ara öğün:Şeftalili form çayı+1 ad. light bisküvi
Öğlen:Çok azkuru fasülye 1 ad.kepek ekmek cacık
Ara Öğün:Çilekli form çay 5 6 adet dut.
1 litre su.. akşama kadar 2,5 yapabilirim inşallah
canım evde yemek yapamadım,eşim de tost yeriz dedi,kendi elleriyle yapacak.
İyimişcok az ye o zaman ve esmer ekmek arası olsun .Benım esımde super yapar allahım bır tost yapar kucucuk ekmeğe utanmasa yarım kılo kasarı koymaya calısır abartır
ben o malum günü bu ay görmek istemiyorum hayırlısı tabi
bugünlerde bir ağırlık bir tembellik var onuda üzerimden atsam daha iyi olucam canım
tamam haklısın ne yersem yazıcam kızacağınızı bilsemde bu halimden bende memnun değilim ne güzel göbişim gitmişti şimdi 55 lerde gibiyim pazara 54,7 nin üzerine çıkmamaya çalışıcam altına düşürsem daha iyi olacak tabi
AA bilmiyordum onu dikkate alıcam bundan sonra
iş yerinde olunca seçme şansım olmuyor yanımda getireyim bundan sonra
bizde bayadır yapılmıyo eşim hiç yaptımı diye düşünüyorumda hiç aklıma gelmedi
Topığimizin 2. annesı olursun ınsallah 1. destınaydı.Ben yasaklardan yeme dıyorum yemeedus eskı kılona ya
bugün kan testi yaptırdım yarın öğleden sonra alıcam bakalım hayırlısı
[
Topığimizin 2. annesı olursun ınsallah 1. destınaydı.Ben yasaklardan yeme dıyorum yemeedus eskı kılona ya
belırtı varmı bısey hıssedıyomusun cok meraklıyımm
ben evde ona hiç yapmadım,kendisi sanat eseri yaptığını düşündüğü için bana dokundurmuyor o varken.
aynen belirtin var mı arkadaşım?:18:
canım hamişlik mi var,,,,
Tebrik ederim şimdiden inşallah yavrun seninledir...
ben de aylardır uğraşıyorum,mucizem konmadı rahmime...
aynen belirtin var mı arkadaşım?:18:
benim sol göğsüm hep ağrır regli öncesi şimdi sağ göğsümde ağrıyor ve dolgunluk var sanki daha şiş bide iştahım baya açık başka belirti yok.iştahım folik asit kullanıyorum bundan dolayıda açılmış olabilir.
geçen ay daha ümit bağlamıştım olmadı bu ay bilmiyorum hayırlısı çok fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama insan ister istemez ümit ediyo
dün sabah evde yapılan testlerden yaptım negatifti sinirlerim çok bozuldu.3,5 saat ütü yaptım sonra normale döndüm.
benim reglime daha var 28 mayıs ama belki hamile olursam hafta sonu eşime süpriz yaparım diye düşündüm.
bu durum beni çok kasıyo hep okurdum anlamazdım ama şimdi gerçekten bebek isteyenlerin ay sonundaki hüsranlarını çok iyi anlıyorum.
hayırlısı tabi isteyen herkese allah versin
benim sol göğsüm hep ağrır regli öncesi şimdi sağ göğsümde ağrıyor ve dolgunluk var sanki daha şiş bide iştahım baya açık başka belirti yok.iştahım folik asit kullanıyorum bundan dolayıda açılmış olabilir.
geçen ay daha ümit bağlamıştım olmadı bu ay bilmiyorum hayırlısı çok fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama insan ister istemez ümit ediyo
dün sabah evde yapılan testlerden yaptım negatifti sinirlerim çok bozuldu.3,5 saat ütü yaptım sonra normale döndüm.
benim reglime daha var 28 mayıs ama belki hamile olursam hafta sonu eşime süpriz yaparım diye düşündüm.
bu durum beni çok kasıyo hep okurdum anlamazdım ama şimdi gerçekten bebek isteyenlerin ay sonundaki hüsranlarını çok iyi anlıyorum.
Gerçi bazı belirtiler psikolojık de oluyor herseyın hayırlısı canım evde yapılan test ıcın cok erken davranmıssın,sabırsızlanıyorsun tabıkı de olağan halıne bırakmayı dene bence bu stres bıle bebısı tetıklerallah ıstıyen herkese versın evet amin..
Gerçi bazı belirtiler psikolojık de oluyor herseyın hayırlısı canım evde yapılan test ıcın cok erken davranmıssın,sabırsızlanıyorsun tabıkı de olağan halıne bırakmayı dene bence bu stres bıle bebısı tetıklerallah ıstıyen herkese versın evet amin..
biliyorum canım erken ama merak ediyorum ister istemez
hüsran derken aynen beni tarif etmişsin cnım,ay sonu regl olunca çok üzülüyorum ama hayat devam ediyor,umutlar yine yeşeriyor sonra.benim ade adet belrtilerim var,göğüs ağrım yok maalesf.en büyük hamilelik belirtisiymiş bu...
hakkında hayırlısı olsun canım
geçen ay hemen oluyor sandım tabi değilmiş bu ayda Allah bilir hayırlısı tabi yarın size haber veririm :26:
geçen ay hemen oluyor sandım tabi değilmiş bu ayda Allah bilir hayırlısı tabi yarın size haber veririm :26:
biliyorum canım erken ama merak ediyorum ister istemez
Öğrenınce ılk buraya yaz esıne hemen söylemessen eğer bebıs geldıyse suprıs yemek hazırlayıp söylersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?