Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

canım evde yemek yapamadım,eşim de tost yeriz dedi,kendi elleriyle yapacak.

İyimişcok az ye o zaman ve esmer ekmek arası olsun .Benım esımde super yapar allahım bır tost yapar kucucuk ekmeğe utanmasa yarım kılo kasarı koymaya calısır abartır

Slm hosgeldın cnm ıyı değilim bıraz ağım var malum gun.Sen nasılsın?
bundan sonra lutfen eskı duzenımıze dön börek yokbidaha görmuyum onun dısında guzel

ben o malum günü bu ay görmek istemiyorum hayırlısı tabi
bugünlerde bir ağırlık bir tembellik var onuda üzerimden atsam daha iyi olucam canım
tamam haklısın ne yersem yazıcam kızacağınızı bilsemde bu halimden bende memnun değilim ne güzel göbişim gitmişti şimdi 55 lerde gibiyim pazara 54,7 nin üzerine çıkmamaya çalışıcam altına düşürsem daha iyi olacak tabi

süper ne dıyebılırım ki kepek ekmek kansızlık yapıyomus öyle duydum dıyetısyenler(tam buğday,cavdar önerıyorlar)
bugun gazete tam buğday özellıkle tuketın dıyordu

AA bilmiyordum onu dikkate alıcam bundan sonra
iş yerinde olunca seçme şansım olmuyor yanımda getireyim bundan sonra

afiyet olsun canım kuru fasulye çekti

canım evde yemek yapamadım,eşim de tost yeriz dedi,kendi elleriyle yapacak.

bizde bayadır yapılmıyo eşim hiç yaptımı diye düşünüyorumda hiç aklıma gelmedi

İyimişcok az ye o zaman ve esmer ekmek arası olsun .Benım esımde super yapar allahım bır tost yapar kucucuk ekmeğe utanmasa yarım kılo kasarı koymaya calısır abartır

ofofofof felaket açım,sütümü içeyim o vakit...200 ml light süt.67'ye düşcem artık tok karnına

Topığimizin 2. annesı olursun ınsallah 1. destınaydı.Ben yasaklardan yeme dıyorum yemee dus eskı kılona ya

AA bilmiyordum onu dikkate alıcam bundan sonra
iş yerinde olunca seçme şansım olmuyor yanımda getireyim bundan sonra

evet canım

[QUOTE

bugün kan testi yaptırdım yarın öğleden sonra alıcam bakalım hayırlısı[/QUOTE]

Hadi inşallah canım hayırlısı ile kavuşursun yavruna

Son düzenleme:
canım hamişlik mi var,,,,
Tebrik ederim şimdiden inşallah yavrun seninledir...
ben de aylardır uğraşıyorum,mucizem konmadı rahmime...

hüsran derken aynen beni tarif etmişsin cnım,ay sonu regl olunca çok üzülüyorum ama hayat devam ediyor,umutlar yine yeşeriyor sonra.benim ade adet belrtilerim var,göğüs ağrım yok maalesf.en büyük hamilelik belirtisiymiş bu...
hakkında hayırlısı olsun canım

geçen ay hemen oluyor sandım tabi değilmiş bu ayda Allah bilir hayırlısı tabi yarın size haber veririm :26:

canım inşallah sen çabuk kavuşanlardan olursun ben 9 aydır mucizem için bekliyorum,henüz kavuşamadım,RAbbi'm daha fazla bekletmesin kimseyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…