he ewet ole tıpler var ama ben ole adama adam demem ne ole kadın gbı temzlık yaptınmı yok burası olmamıs surası olmamıs karscak
dusumu aldım oh be cok fecı yrgum ya bol bol su ıcıyım
sordan once 1 fıncan yesıl cay ıcmıstım yazmayı unuttum
Evet ben katlanamam asla öyle tıplere,saatler olsun ıyı spor yaptın
ben cıkıyorum daha yemek hazırlamadım sımdı hazırlıycam görusuruz cnm
Akşamınız güzel geçsin insallah
hadı canım kolay gelsın
AMİN canım senınde ınşallah güzel bir akşam olsun kocişinle...
merhaba kızlar, ben 1 senedir evliyim ve 1 senede 5-6 kilo aldım boyum 1.62 şu an ki kilom 63.hayatım boyunca hiç bu kiloya çıkmamıştım ve evlendikten sonra herkes halime çok şaşırdı üstelik çalışıyorum ve iş yerinde hep eleştirilere maruz kaldım.ideal kilom 55-58 arası daha fazlası bende çok kötü duruyor.
bende bugün itibariyle kendi çapımda diyet yapmaya başladım.konu sahibi arkadaşım benide listene eklersen çok sevinirim.
not: bebiş istiyorum artık eşimle korunmayı bıraktık özellikle hamileliğime kadar ideal kiloma inmek istiyorum
kabakmı ıyyyyyyyyyyyyyyyySuzancım kabak al kalorısı en dusuk sebze zeytın yağlı yap ye ıspanak al ..Bu hafta kendıne hedef belırle en cok kg sen vermıs ol,haftanın 1. ol
hosgeldın cnmmmm bende onun ıcın gayret gosteryorum cnm yaaa bebıs ıcın ınslll ekler efeuylul ınsl...merhaba kızlar, ben 1 senedir evliyim ve 1 senede 5-6 kilo aldım boyum 1.62 şu an ki kilom 63.hayatım boyunca hiç bu kiloya çıkmamıştım ve evlendikten sonra herkes halime çok şaşırdı üstelik çalışıyorum ve iş yerinde hep eleştirilere maruz kaldım.ideal kilom 55-58 arası daha fazlası bende çok kötü duruyor.
bende bugün itibariyle kendi çapımda diyet yapmaya başladım.konu sahibi arkadaşım benide listene eklersen çok sevinirim.
not: bebiş istiyorum artık eşimle korunmayı bıraktık özellikle hamileliğime kadar ideal kiloma inmek istiyorum
merhaba;
benimde olmam gereken yer burası sanırım işe girdikten sonra yavaş yavaş kilo alıp sonra evlenip üzerine ek yaptım 1,68 boy ile 80i vurdum ilk defa bu kilolara çıktım 1 yıl önceki kıyafetlerime sığmıyorum çok sinir bozucu bende bugün yürüyüe ve az yemeğe başladım dayanabilirsem holywood diyeti yapıyorum ayrıca baklım durum ne olacak herkese az kalorili günler :)
sabah
10:00:ılık suyuctım 1 bardak
-11:30
-1dılım kepek ekmegi
-3 közlenmısbıber
-3catal karısık kızartma
-1catal peynır
-
ara
-yok
ögleyn
15:00
-haslama tavuk but 1 tane
-hardal yapragı 6 tane
-1bardak su
-1 kucukınce dılım kepek ekmegı
ara:komsum kurupatlıcan dolması getırdı
16:30
-yarım patlıcan yedım ıcınde bulgur vardı
-1 bardak suile
-yeşil cay
-spor
-60 dk dısarda yürüyüş+park spor aletlrınde hareket
-1 erik(yenı almıstım markettende:)
akşam
18:00
-6 yemek kasıgııspanak ıcnde gene bulgur var
-6hardal yapragı koyden topladımda:)
18:45
-yeşil çay-1tane kacamak varoda seker pare yedım 1kasık dondurma ıle(içimiçimi yedisonra bısıklet petalı cevrdım kendı halıme:)
toplam spor
*60 dk yürüyüş+ hareket aletlerde
*150 petal bısıklet(yattıgım yerden bacak kaslarm kopmaya geldı mazallah:)
*10 mekik
su
2 lt
btkı cayı 2 kupa yesılcay
ee yorumu sız yapinn bakalımmm nasılımmmmmm geri kandme gele bılecekmıyımmmm
not:her zaman kızartma ve tatlı :13:yemıyorum ayda bır bunlar ona goreyorum yapnnn heeeeeeeeee
Evet sanslıyız cok sukur.bıraz önce bır topıcte kız 23 yasında calısyor kocası bugun evı temızledınmı dıye sueklı karısıyormus sukrettım yanı,benım esım ben calısmadığım halde temızlığıme yardım eder hemde gönullu olarak valla ne kocalar varmısssen hemen dusa gı terın soğumasın hasta olcan koşş
Öyle ama bu sekıl sağlıksız aksamları salata ve corba genelde tercıh edıyoruz bıseyler yapmaya calıs bu saat konusunda derım
kararlıysan eğer tabloya eklıcem
yas
boy
kilo
hedef
yazarsan
kahvaltıdan berı sut su cay dısında bısı yemedım frsatım olmadı bıde meyve sebe kalmamıs hıc
sımdı 1 kase yogrda ceyrek demet dere otunu dgradım baharat tuz etkeledım 1 tanede sarma yedım yedım ohhh cok acıkmısım
simdide kahve ıcıorm 2 damla sut ekledım sekersız
merhaba kızlar, ben 1 senedir evliyim ve 1 senede 5-6 kilo aldım boyum 1.62 şu an ki kilom 63.hayatım boyunca hiç bu kiloya çıkmamıştım ve evlendikten sonra herkes halime çok şaşırdı üstelik çalışıyorum ve iş yerinde hep eleştirilere maruz kaldım.ideal kilom 55-58 arası daha fazlası bende çok kötü duruyor.
merhaba;
benimde olmam gereken yer burası sanırım işe girdikten sonra yavaş yavaş kilo alıp sonra evlenip üzerine ek yaptım 1,68 boy ile 80i vurdum ilk defa bu kilolara çıktım 1 yıl önceki kıyafetlerime sığmıyorum çok sinir bozucu bende bugün yürüyüe ve az yemeğe başladım dayanabilirsem holywood diyeti yapıyorum ayrıca baklım durum ne olacak herkese az kalorili günler :)
sabah
10:00:ılık suyuctım 1 bardak
-11:30
-1dılım kepek ekmegi
-3 közlenmısbıber
-3catal karısık kızartma
-1catal peynır
-
ara
-yok
ögleyn
15:00
-haslama tavuk but 1 tane
-hardal yapragı 6 tane
-1bardak su
-1 kucukınce dılım kepek ekmegı
ara:komsum kurupatlıcan dolması getırdı
16:30
-yarım patlıcan yedım ıcınde bulgur vardı
-1 bardak suile
-yeşil cay
-spor
-60 dk dısarda yürüyüş+park spor aletlrınde hareket
-1 erik(yenı almıstım markettende:)
akşam
18:00
-6 yemek kasıgııspanak ıcnde gene bulgur var
-6hardal yapragı koyden topladımda:)
18:45
-yeşil çay-1tane kacamak varoda seker pare yedım 1kasık dondurma ıle(içimiçimi yedisonra bısıklet petalı cevrdım kendı halıme:)
toplam spor
*60 dk yürüyüş+ hareket aletlerde
*150 petal bısıklet(yattıgım yerden bacak kaslarm kopmaya geldı mazallah:)
*10 mekik
su
2 lt
btkı cayı 2 kupa yesılcay
ee yorumu sız yapinn bakalımmm nasılımmmmmm geri kandme gele bılecekmıyımmmm
not:her zaman kızartma ve tatlı :13:yemıyorum ayda bır bunlar ona goreyorum yapnnn heeeeeeeeee
Masallahhhhhhh
bende sizlerdenim cok sukur ay masallahhhh diyim hani nasıl derler kaymak gibi esim var. ben suan evdeyim ama esim aksam geldiğinde yemek olmasa ve hasta falan olmasamda bugun yemek yapmadım yapasımda yok sen hazırla da yıyelım desem yapar valla içinde bişey aramaz yapar canım benim. ama tabi ben ona kıyamamya zaten evde karsılıklı anlayıs oldugu zaman evlilik cennet hep diyorum. allah herkese huzurlu sevgi dolu evlilik yapmak nasip etsin.. olanlarında mutlulugu huzuru daim olsun..
günaydın kızlar, dün temizlikçi vardı evde yediklerime dikkat edemedim.
diyetteyim desem kadına ayıp olacak sanki yemek hazırlamak istemiyorum zannedecek.
birazdan gene gelecek,inşallah yarından itibaren aynen devam ederim.
bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanki hepsine hoşgeldiniz diyorum:))
görüşürüz kızlar...
iş yoğunluğundan yeni gördüm daha .. evet kararlıyım eşimi beklemeden yemeğe çalışıyorum artık..çalıştığım için yemek saatim akşam 7,30-8,30 arası oluyor ancak eve gidebiliyorum öğle yemekleri de dışardan malesef
yaş 28
boy 1,63
kilo 65
hedef 54-55
günaydın kızlar, dün temizlikçi vardı evde yediklerime dikkat edemedim.
diyetteyim desem kadına ayıp olacak sanki yemek hazırlamak istemiyorum zannedecek.
birazdan gene gelecek,inşallah yarından itibaren aynen devam ederim.
bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanki hepsine hoşgeldiniz diyorum:))
görüşürüz kızlar...
4 cerry domates,salatalık,maydonoz,biber(klasık menum:)
1 cevız
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk lıght beyaz peynır
2 sıyah zeytın
2 fıncan az şekerlı cay
bugun erkencıyım kızlar gunaydın kahvaltı etmedım ama hazrladım ole duruyo sofra esım yıne yataga yapıstı cok moralsız kalkmak ıstemıo bnde cay ıcıp beklıorm onu
dun aksamda yemıcem yemek dedı sonra saat 11 de yıyelım dedı bnde 2 kofte 2 patataes yedım cok gec yedım ama cokta gec yattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?