cok ıyı kayısı bnde alıyım ya haklısın bu arada dun sırfwc sorunmda dolayı acı bıberlermı yemedım yagmı ıcmedım 4 fıncan yesıl cay sonra lıflı bıskuvı gece karnım ıyıce sıstı catlıcaktım kramplar gırdı
sabaht kahvaltıdan sonra dahada sıddetlendı ve kurtuldum o beladan
oH ıyı bari ben Mersınden aldım kayısımı buda maket dısında bulamak zor orda ne nerde taze bılıyoruz.Bırde kuru erık bulursan oda cok ıyı gelıyor 2 ser yıyıp ustune su ıcıyorum duzenlıyor.
erıgın tadını hıc sewmedım ben ama markete gdınce hepsınden zulalıcam
sen tam yerınden almıssın ya sıyah kayısı favorım
bıde kuru ıncır arasınada cevız
Sende ağzının tadını bılıyosun bende ıncır ıcıne cevız koyup yerım,siyah kayısıda olur canım,Tum ıncır aldım Mersınden ağacından kurumus olanından bazısını toplanıp kuruyor tabı ağacındakı daha doğal ve lezzetlı oluyoo
efeeylul:
super menun dayan canım evet.Ankarayı severdım ama yasayınca cok da guzel olmadığını dusunuyorum eşim buralı dıye burdayım,Mersın liyim aslen ınsanın kendı memleketı gibi olmuyor.
ah bılmem mı bıde cevızlı sucuk cok severım dun aksam 1 cm ıncelıgınde cayla bı lokma yedım bu arada hem dedım bagrsak calıstrabılır hemde cok sewerım
agacta kurumus olanlarda satılıomu canm bızım ewın bahcesınde ıncır agacı ı vardı sınekler arıyar yıodu ole kuruyodu ıncırler
ahhhh bende Adanalıyım tatlım,eşim ankaralı değil ama ablası ve abisi orda bizde oraya yerleşmek istiyoruz hemde mesleki açıdan bizim için orası ideal.
sabah kalkınca 1 bardak su içtim.
3 tane taze kayısı( ama midemi berbat etti tadı yoktu)
3 tane badem-3 tane fındık
üstüne 1 bardak ılık su
sonra öğle saatlerinde eşime kahvaltı hazırladım,onunla birlikte
domates-salatalık
şekersiz çay
2 zeytin-2 küçük dilim peynir
1 parça ekmek ve menemen
superrr olmuş,şimdi dicem peynır yağlımıydı sende dıyeceksın ben herseyı bulamıyorumki
Hemserı sayılırız canım adana mersın bır,karıyer ıcın neresı sızı beslıyorsa tabı ama memleket gibisi yokmuş dıyorum baska bıseyde demıyorum
Cevızlı sucuk da severım ama yemıyorum bayadır.Bılmıyorum nasıl arılar yıyormu ama böyle yesıl halı nasılsa o sekıl delik falan da yok dırı duruyor hanı pestılı cıkmıs gibi basık değil.Bı de ağacta kuruyan daha pahalıydı herzaman aldığımız yer onu önerdı walla
:))) taze köy peyniri canım.ben onu küçük küçük dilimledim (sert bi peynir)
cok ıyı kayısı bnde alıyım ya haklısın bu arada dun sırfwc sorunmda dolayı acı bıberlermı yemedım yagmı ıcmedım 4 fıncan yesıl cay sonra lıflı bıskuvı gece karnım ıyıce sıstı catlıcaktım kramplar gırdı
sabaht kahvaltıdan sonra dahada sıddetlendı ve kurtuldum o beladan
sukur yani hayatım.. gunluk yesil cayalrını ihmal etme canım ve kesinlikle kayısı al bende hergun yiyiorum
1 kase zeytınyağlı kabak
2 kasık yarım yağlı yoğurt
oh super hıc kalorı gbı bısı yemıssın
bnde sporumu yaptım 30 dk
sımdıde sutumu ıcıorm bıraz soluklanayım ewımı bıraz temızlemem lazım banyo tuvalet duş yerler toz ws
ara öğün:
1 fincan türk kahvesi
1dilim kavun-karpuz
1 avuç çekirdek
şimdi 40 dk.bisikletimi sürmeye gidiyorum kızlar akşam görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?