Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Off super tavuk suyuna tarhana iyi yapmıssın,benım tarhanam bıttı kayınvalıdeyle de görusmuyorum aman yemem napim annem seneye yapar banamenun super engınara bayılırmmm.Evet esım erken gelıcekmıs pilav salata bıraz toparlıyım.Camasır suyunu cok kullanıyorum bende ve kokusu benı cok boğuyor bu ara gözum falan acayıp yanıyor nedense cıfın camasır suyu katkılısı hafıf gelıyor.Canım ben cıkıyorum hadı afıyet olsun sımdıden
Aksamınız guzel gecsınn

agzına maska tak
mıs kokulu aksamlar sanada esınle canım benm

Ben yapınca hemen bıtıyor esım cok sevıyor bır orta boy tencere ertesı gune kalmaz yanı bırde acsagelelımde hangı sehırde görevdesınız ben ankaradayım

Bingöldeyim canım,inşallah bizde Ankarada görev yaparız,oraya yerleşmek istiyoruz.
Kıymetini bilin kızlar...yaban ellerde olmak çok zor

ya eylulcum naptın o nasıl menu oyle offf diyorum offf diyette etli kuru+pilav ikilisi soylenirmi insana bide yanına tursuuuu
afiyet seker olsun canım

canım ellerine saglık spor ustune dogal gunluk spor yapmıssın :)

tum gunun menusunu yazayim kızlar :)

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

ara ogun
1 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem

ogle
3 kasık nesfit sut ile

ara ogun
1 tatlı kasıgı keten tohumu
2 tatlı kasıgı yogurt

aksam
buharda pismis tavuk + biber
1 bardak ayran

içiçekler
1 buyuk fincan turk kahvesi
1 yesil cay
1 kiraz saplı bitki cayı

ama bugun biraz tansiyonum dustu ozel gunumun ilk gunuydu bugun sanırım ondan oldu.

Selam kızlarrrr:) oh nihayet hafta sonu geldi:) hemen bugünkü menümü vereyim:

Sabah: bir tane haşhaşlı lokum iki bardak şekersiz çay (lokum zorunluluktan oldu işe geç kaldım kahvaltı yapamadım orda da bi tek lokum vardı malesef)
Ara: iki kayısı
Öğlen: çorba, bir porsiyon patlıcan yemeği ama sadece sebzesi, bir çatal pilav ve ayran
Ara: bir kayısı
Akşam: bişey yemedim çok yorgundum yattım gelince kalktığımda da saat geç olmuştu

gün içinde de 2 litre su, şekersiz çay, kahve ve form çayı içtim

yarın biraz ayarım bozulabilir, dün yazmıştım dişimden ameliyat oluyorum yarın. ameliyattan sonra 5-6 saat hiçbişey girmyor mideme sadece su içiyorum onda da zorlanıyorum ağrı kesici içebilecek kadar tüketiyorum suyu. o yüzden öğlen yemeğini biraz arttırıcam malesef çünkü bende gastrit var aç kalama uzun süre

allahh kolaylık versın esım tuncelıde askerlık yapmıs anlatıoda orda hakkaten yasanmaz allah kurtarsın ya

tunceli bizim ilçenin sınırında,oralar daha da kötü
herşeye rağmen mutluyum,
bana destek olan bir eşim var,çok şükür bunalıma girdiğim zaman hemen destek oluyor bana,halimden anlıyor.

akşam yemeğim:
4 adet dondurulmuş parmak köfte( tavuk etinden)
salata
1 kase cacık
çilek

şu an deli gibi açıııımmm ama dayanmalıyım kızlar.

menun super canım,tebrik ederim seni.

akşam yemeğim:
salata
1 kase cacık
çilek

canım 2 gundur keten tohumuna basladım kesinlikle tavsiye ederim. gece bana da iskence oluyordu acıkıyordum daha dogrusu midem kazınıyordu yemekten 30-45 dk once ye tokluk hissi veriyor iki gecedir rahatım cok sukur.

canım 2 gundur keten tohumuna basladım kesinlikle tavsiye ederim. gece bana da iskence oluyordu acıkıyordum daha dogrusu midem kazınıyordu yemekten 30-45 dk once ye tokluk hissi veriyor iki gecedir rahatım cok sukur.

annemde kullanıyordu bir zamanlar ama ben hiç denemedim.
ya birde yulaf kepeği diye birşey varmış( yulaf ezmesi değil)
ondan 2 kaşık yersen tok tutuyormuş ve ekmek yemeye gerek kalmıyormuş.
internetten sipariş vericem de size de sorayım dedim.

ya eylulcum naptın o nasıl menu oyle offf diyorum offf diyette etli kuru+pilav ikilisi soylenirmi insana bide yanına tursuuuu
afiyet seker olsun canım

saol canım ama pilav yemedım ben

çok guzel yedıklerın bunun karsılığını alıcaksın gör bak,regl sen ve tansıyonun dustuyse sabah kahvaltında bır cay kaşığı bal yeme hakkın var.

Menun guzel olmus aksam bısey yememıssın en azından yarım yağlı yada lıght sut ıcseydın.gecmıs olsun dıs amelıyatı kötu esımde yaklasık 1 ay önce oldu cok ıyı anlıyorum dikkat et kendıne

akşam yemeğim:
salata
1 kase cacık
çilek

super menun dayan canım evet.Ankarayı severdım ama yasayınca cok da guzel olmadığını dusunuyorum eşim buralı dıye burdayım,Mersın liyim aslen ınsanın kendı memleketı gibi olmuyor.

Son düzenleme:
Kalkınca 2 kuru kayısı ve 2 kuru erik yedim(bunu yaptığım surece hiç wc sorunum olmuyor)
Üstune bır bardak su
4 cerry domates,salatalık,maydonoz
1 kk lıght peynır
2 sıyah zeytın(tuzsuz)
2 dılım tam buğday ekmek
2 fıncan az şekerlı cay

selam kızlar gunaydın

1 domates
1 salatalık
1 bıber
kk peynır
4 zeytın
2 dılım ekmek ( lıght)
sekersız cay
he bıde bole bı lokma esımın ekmegınden bolup krem peynır surdum

cok ıyı kayısı bnde alıyım ya haklısın bu arada dun sırfwc sorunmda dolayı acı bıberlermı yemedım yagmı ıcmedım 4 fıncan yesıl cay sonra lıflı bıskuvı gece karnım ıyıce sıstı catlıcaktım kramplar gırdı

sabaht kahvaltıdan sonra dahada sıddetlendı ve kurtuldum o beladan

selam kızlar gunaydın

1 domates
1 salatalık
1 bıber
kk peynır
4 zeytın
2 dılım ekmek ( lıght)
sekersız cay
he bıde bole bı lokma esımın ekmegınden bolup krem peynır surdum

Slm cnm menün guzel olmuş afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…