Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek
1 kk kadar beyazpeynir
1 bardak mis gibi çay
yeşil çay AZ SONRA
sabah
yesıl cat
lıght kasardan ve ekmekten tost
4 5 zytın 1 yumurta sıfır yagsız tavaya kırdım hıc guzel olmamıs tı
sımdıde su ıcıorm bol bol yıne wc sorunum hortladı
merhabalar bende kilo alma topiğindeyim:) inş sizlerde bizlerde istediğimiz kilolara ulaşabiliriz. yalnız listenize baktığımda 1,70 boya sahip olupta 50 kilo olmak isteyenler var 60 kilo bence ona göre normal elli çok zayıf olur. ideal kilo hesaplama sitelerinden bakarsanız normal kilo altı çıkar sizlere sağlıklı günler dilerim
bak ya ben bugun su icmeyi unutmusum suya hucum seni yalnız bırakmıyım
ya wc ye gdemıorm cıldrcam ıyıce sıstım offffffff aksam yedım sabah yedım hepsı bana mıras kaldı
2 lt suya doğru ilerliyorum
o kısı benım herkesın bellı bır zewkı ve vucut yapısı wardır ben 60 kg da 38 beden gobeklı falan oluyorum ve gr fazlalık sewmıorm bu yuzden 50 kg yanı 34 beden olmak ıstıyorum ..herkesın ıdeal kılosu kndını ıyı hıssettıgı kılodr oyle sacma seylerle hesaplananlar yalan dolan benm kemıgım agrdır senın etın makına nerden bılıcek dımı
off 1 lt ictim valla sistim caya yer kalmadı ıyı kı yazmıssın valla unutuyorum bazen suyu.
su icin deil de normal wc ise sorun bir tatlı kaşıgı z.yagı tavsiye ederim diyette bazen sorun oluyor wc az yediğimiz icin kosa kosa gıdersın
anladım cnm inş istediğin kiloya ulaşırsın bende 49 kilodan 56 ya yükseldim boyum 1,60 sen uyuyormusun desen hayır bende göbek seviyorum benimde ideal kilom 52
ay bı kez denedım mıdem kotu oldu
sımdı tatlı kasgı yagı ıcıcem dımı ustune su ne zaman ıse yarar bıde yaramazsa yagı bosa yemıs olucam
yok canım illa ki yarar bence z.yagını ye bide ustune yeşilçay aksama kadar cıkamazsın wc den laptopu al wc de rahat rahat :))
gecen hafta ateslenmistim doktor idrar yolları dedi bi toz verdi antibiyotiğin yanına gece yatmadan iç dedi. içtim onu ertesi gunde sabah 2 tane yesil çay içmistim amaann allahım gunumun cogu wc de gecti yok boyle bır sey ıkı gunde 1 kilo gitti ne oluyor ya oldum
ustune biraz su içme de yağ midende biraz tek kalsın
bende çalışıyorum canım ama 2 hafta izne ayrıldım,ev hanımlığının tadını çıkarıyorum.
bir yandanda kilo vermeye çalışıyorum
eşim öğretmen değil ikimizde askeriyede çalışıyoruz.
Kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek
1 kk kadar beyazpeynir
1 bardak mis gibi çay
yeşil çay AZ SONRA
sabah
yesıl cat
lıght kasardan ve ekmekten tost
4 5 zytın 1 yumurta sıfır yagsız tavaya kırdım hıc guzel olmamıs tı
sımdıde su ıcıorm bol bol yıne wc sorunum hortladı
merhabalar bende kilo alma topiğindeyim:) inş sizlerde bizlerde istediğimiz kilolara ulaşabiliriz. yalnız listenize baktığımda 1,70 boya sahip olupta 50 kilo olmak isteyenler var 60 kilo bence ona göre normal elli çok zayıf olur. ideal kilo hesaplama sitelerinden bakarsanız normal kilo altı çıkar sizlere sağlıklı günler dilerim
kızlar sabah ekmeksiz az çorba,
öğlen az nohut,az pilav yedim.Günler sonra ilk pilavım.
ve sabahtan bu yana 1lt su içtim.
heh ıctım ustune bı bardak su daha ıcmıyım ozaman:18: