Hepsi bahane geliyor ona hiç biri geçerli bir sebep değil onun için düşünün ağır migreni var 5 tane hap içer üst üste yine de gider bizim de böyle olmamızı bekliyor.Gelemem de hastayım de modum düşük de o kadar kalabalıkta yatamam ben de
vah halinize o halde ne diyeyim. Hasta oldum deyin o zaman karnım ağrıyor ve bu halde baskasının evinde rahat edemem diyebilirsinizSiz çalışıyorsunuz bir de sizin için çok daha zor olurdu. Ben şu an çalışmıyorum atama bekliyorum inşallah olursa bu şehirden gidicem. Çünkü sizin gibi anlayışlı biri değil bu konularda aslında gerçekten iyi bir insan ama böyle yetişmiş ve bunun doğru olduğuna inanıyor empoze etmeye çalışıyor eltimi kendi bulmuş araştırmış görücü usulü evlilik ben severek evlendim bekliyor ki tamamen eltim gibi davranayım.
Burdaki kv leri okuyunca kadının ayaklarını öpesim geliyor. Çok şükür bin şükür. Evime sayılı gelmiştir. Ben gitmesemde sorun etmez.Sizin kaynanazı buraya ışınlayabilir miyiz lütfen gerçekten zorluk çıkarmayan anlayışlı düşünceli bir kaynanamın olmasını çok isterdim. Severek evlendim ailesini tanımadan tam anlamıyla şu an düşünüyorum da tanısam evlenmezdim muhtemelen
Yaaa bılmem nesi.Arkadaşlar şöyle ki düğün 4 5 saatlik uzaklıkta ki farklı bir şehirde kaynanamın kuzeninin oğlunun düğünü ve kına günü gidilip orada ki bir akrabanın evin de kalınacak düğün sahiplerinin ve evleri aşırı kalabalık olacak ben hiç gitmek istemiyorum ve bunu da kaynanama söyledim eltim gidiyor ve aynı şeyi benden de bekliyor bugün kına günü yola çıkacaklar beni tekrar arıyor ne yapsam ne desem ?
Maşallah deyin nazar değmesin gerçekten sayılı insanlar.Burdaki kv leri okuyunca kadının ayaklarını öpesim geliyor. Çok şükür bin şükür. Evime sayılı gelmiştir. Ben gitmesemde sorun etmez.
Kültür farklılıklarında aynı şehirde ilçe bile fark ediyor.Gelmemesine de hak veriyorum sonuçta farklı şehir benim gitmek istememem ise sorun oluyor değişik bir kadınla karşı karşıyayım bu arada kültürlerimiz aslında farklı değil ama şehir şehir dahi değişiyormuş bunu öğrendim.
Valla bahane ürete ürete yalancı biri oldum gitti mecbur bırakıyorlar yalandan nefret ederim ama anlamıyor. Regl bir numaralı bahanemdirvah halinize o halde ne diyeyim. Hasta oldum deyin o zaman karnım ağrıyor ve bu halde baskasının evinde rahat edemem diyebilirsinizregl gibi haha
Kaynanam gelinlerden bekliyor kafa yapısı böyle oğlu gelmese sorun olmaz ama ben gelmezsem sorun olur.Kültür farklılıklarında aynı şehirde ilçe bile fark ediyor.
Eşiniz de gitmiyormuş ayrıca o gitmiyorsa siz niye gideceksiniz.
Evet doğruKötü gelinler daha kıymetli oluyor ama.elti her yere gidecek, kvnin her dediğini yapacak hep alttan alacak ama muhtemelen asssla yaranamayacak. Hatta kkya konu açacak kv hep benden bekliyor eltim hiç gitmiyor ona laf edemiyor diye
En gıcık koca tipi.Kocam annesinin yanlış düşündüğünü ama yapısının böyle olduğunu söylüyor. Bana gitme boşver de dedi ama kendisi hiç bir şekilde dahil olmuyor kendi aramızda çözmemizi bekliyor
Hayır kaynanan gitse yeter.Oğlu gelmedi düğünüme evlenen de oğlu işte ama kaynanamın kuzeni geldi kadın kaynanam da gidiyor benim gitmem gerekli mi
Valla bahane ürete ürete yalancı biri oldum gitti mecbur bırakıyorlar yalandan nefret ederim ama anlamıyor. Regl bir numaralı bahanemdir
Sormayın ben araya girsem daha kötü olur diyor da aslında taraf tutmasını istemiyorum sadece annesine çok alışkın değil onu zorlama onun yapısı böyle sizi sevmediğinden değil demesini beklerdimEn gıcık koca tipi.
Onların akrabalık bağları çok kuvvetli gerçekten gitmek istemediğimi belirttim adım kadar eminim yarın düğün günü tekrardan arayacak.Hayır kaynanan gitse yeter.
Hayatta gitmem o ne öyle dıdısının dıdısı
Tamam sen de tekrar tekrar ver cevabını. Çekinik kalmaOnların akrabalık bağları çok kuvvetli gerçekten gitmek istemediğimi belirttim adım kadar eminim yarın düğün günü tekrardan arayacak.
Ama burda bence en büyük hata eşinizde. Sizi bu kadar ortaya atmaması gerekiyordu. Kendisi gelemeyeceğinizi bildirip konuyu kapatacaktı, sizi sürekli kv ile muhatap olmak zorunda bırakmayacaktı.Sormayın ben araya girsem daha kötü olur diyor da aslında taraf tutmasını istemiyorum sadece annesine çok alışkın değil onu zorlama onun yapısı böyle sizi sevmediğinden değil demesini beklerdim
aslında iki tarafa da bu şekilde davranıyorsa en ideal koca tipi bence.En gıcık koca tipi.