Evlendikten sonra her eş akrabalarının düğününe gitmek gerekli mi ?

vah halinize o halde ne diyeyim. Hasta oldum deyin o zaman karnım ağrıyor ve bu halde baskasının evinde rahat edemem diyebilirsiniz regl gibi haha

Burdaki kv leri okuyunca kadının ayaklarını öpesim geliyor. Çok şükür bin şükür. Evime sayılı gelmiştir. Ben gitmesemde sorun etmez.

Yaaa bılmem nesi.
Gerek yok gitmenize
Yakın akraba degıl

Kültür farklılıklarında aynı şehirde ilçe bile fark ediyor.

Eşiniz de gitmiyormuş ayrıca o gitmiyorsa siz niye gideceksiniz.

Kültür farklılıklarında aynı şehirde ilçe bile fark ediyor.

Eşiniz de gitmiyormuş ayrıca o gitmiyorsa siz niye gideceksiniz.
Kaynanam gelinlerden bekliyor kafa yapısı böyle oğlu gelmese sorun olmaz ama ben gelmezsem sorun olur.

Evet doğru

Düğünü olan kişinin annesi sizin düğüne geldiğine göre onun düğününe de kv gitmesi yeterli.
Eltinizi söylerse de buraya yazdığınız gibi o ailesini görüp orada kalacak dersiniz.
Eşiniz de gelse ya da siz onlarla samimi olsaydınız gidin derdim ama şu an gerek yok.

Şimdi hayır diyemezseniz eğer sonra heryere bavul gibi taşır sizi. Asıl önemli olan eşiniz bence. "Ben gitmiyorum anne sadece senin gitmen yeterli "demeli.

Sormayın ben araya girsem daha kötü olur diyor da aslında taraf tutmasını istemiyorum sadece annesine çok alışkın değil onu zorlama onun yapısı böyle sizi sevmediğinden değil demesini beklerdim
Ama burda bence en büyük hata eşinizde. Sizi bu kadar ortaya atmaması gerekiyordu. Kendisi gelemeyeceğinizi bildirip konuyu kapatacaktı, sizi sürekli kv ile muhatap olmak zorunda bırakmayacaktı.
Eşimin olmadığı yerde benim de işim yok diyin.

Benzer durumlar bizde de birkaç kez yaşandı, eşimin konuşmasının yeterli olmadığı yerlerde ben çok net konuştum.

En gıcık koca tipi.
aslında iki tarafa da bu şekilde davranıyorsa en ideal koca tipi bence. yani konu sahibi kayınvalidesinin telefonlarını asla açmasa artık, kayınvalidesi de oğluna dert yansa, anne kendi aranızda halledin diyebiliyorsa süper. ama eşine gelip kadının telefonlarını neden açmıyorsun diye soruyorsa sıkıntılı. Eşe gelince ben karışmam anneye gelince hemen olaya müdahale ediyorsa olmaz ondan.

eşim ve babam arasında bir problem olsa ben de karışmam mesela. kendi aranızda halledin yani. herkes kendini savunsun. tabi bir taraf diğerine eziyet/hakaret vs içeren davranışlarda bulunmuyorsa bu dediğim. yoksa düğüne davet etmiş de ısrar etmiş vs kocalık konular değil bence, oraya varmadan konu sahibi kendi halledecek.

kayınvalidemle herhangi bir problem yaşamadık bu zamana kadar ama yaşasak da eşimi olaya dahil etmeden kendim hallederim diye düşünüyorum. Oturup da kocam beni savunsun diye gözlemem yani.

Benim k.v nişan düğün vs bayılır. Tanimadigi insanların düğününe bile gitmişliğj var . Hele pastalı bòrekli günlere bayılır . Bende nefret ederim . İlk evlendiğim yıl akraba günlerine 1 2 kere çağırdı gitmedim. Baktım ısrar ediyor eşime ; ben anneni kırmak istemiyorum bence sen çöz dedim. 1 telefonla çözdü . Kadınların bu tarz sorunlarının kaynağı tamamen eşlerinin gerektigi gibi arkalarında duramadıği ailelerine karşı pısırık olduğu için oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…