Evlendikten sonra her eş akrabalarının düğününe gitmek gerekli mi ?

sukran098

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
139
42
26
Arkadaşlar şöyle ki düğün 4 5 saatlik uzaklıkta ki farklı bir şehirde kaynanamın kuzeninin oğlunun düğünü ve kına günü gidilip orada ki bir akrabanın evin de kalınacak düğün sahiplerinin ve evleri aşırı kalabalık olacak ben hiç gitmek istemiyorum ve bunu da kaynanama söyledim eltim gidiyor ve aynı şeyi benden de bekliyor bugün kına günü yola çıkacaklar beni tekrar arıyor ne yapsam ne desem ?

Ben düğünlerden nefret ediyorum. Birkaç kuzenimin nişanına , kınasına gitmedim. Düğün ve nikaha annemin zoruyla gittim. Düğünlere gidince bunaliyorum daralıyorum. Bana kalsa sadece yakın arkadaşlarımın düğününe giderim. Kaynananın kuzenin oğlu yakın bir akraba değil. Sizinle alakası bile yok. Ben olsam gitmem. Gitmek zorunda değilsin

ben kendi kuzenimin düğününe bile gitmem. kaynanamin kuzeninin oglu eksik kalsin
tabii ki gitme ya ne alaka.
bastan hayir demeyi bil. "esimi yalniz birakmak istemiyorum" de
Anlamıyor ki kadın onun normali bu ben rahat edemem deyince ee benim oğlum evlense gelmek zorundasın dedi bekar kaynım evin de toplayacak herkesi kına gecesi sonrası böyle bir adetleri varmış ben de dedim ki ikisi aynı şey mi

Tabi ki değilim ama neden manipüle ediliyorum anlamadım herkesin yapısı bir değil eltim elinde bebekle gidiyor siz düşünün kafa yapıları bir çünkü ama ben aynı değilim

gitmicem de net ol ya ne alaka. bugun buna bile hayir diyemezsen yarin tasmani eline alir her dedigini yaptirir. yolun basinda net bir sekilde hayir de gec

+1

Kaynananın üslubu sertmiş. Oğlum evlense gelmek zorundasın diyor. Kaynın evlenmesi ile kaynananin teyzesinin oğlunun evlenmesi bir değil. Kaynimin düğününe gelebilirim ama bu düğüne gelmek istemiyorum de.

Tabi ki değilim ama neden manipüle ediliyorum anlamadım herkesin yapısı bir değil eltim elinde bebekle gidiyor siz düşünün kafa yapıları bir çünkü ama ben aynı değilim
Tavrınızı baştan koymazsanız bunun sonu gelmez. Bebekle gitmek onun tercihi. Siz kendi kararlarınızı kendinize göre verin yoksa bundan sonra hep onlar böyle yaptı sen de aynısını yap diye beklerler

Farklı şehir de ve orada kalınacak gecesi ev tıklım tıklım olacak ya mantıklı mı bir de baskı yapıyor bana ben hayır deyince
K.V gelinim diye sizi toplum önüne çıkarıp kendince övünme derdinde..kuzeninin oğlunun düğününe gitmek zorunda değilsiniz..onlar da sizinkine gelmemiş zaten.. kalabalık bi evde kalacaksınız zaten çok fena..aynı şehirde olsanız tamam da kuzeninin oğlu için neden başka bir şehire gidip kalacaksınız ki

ben de düğün seven bir insan değilim, benim düğünüme gelenlerin düğünlerine gidip takılarını verip geliyorum. Farklı şehirdeymiş düğün hediyenizi kayınvalideniz verebilir. Eltiniz gidebilir o farklı siz farklısınız. Takınızı verin ve şehir dışına çıkmak istemediğniizi söyleyin.

Yani bence gitmelisin sonuçta seni ordakilerle tanıştırmak daha yakınlaştırmak istiyordur ben olsam giderdim yani eğer eltin gidiyorsa sen de git gitmezsen eltin iyi gelin sende kötü gelin olarak bilinirsin kaynananın gözünde

Gitmek istemiyorum eltimin ailesi de o şehir de ailesinde kalacak ama ben tıklım tıklım akraba dolu bir ev de kalıcam ki iyi gelin olma gibi bir derdim gerçekten hiç olmadı elimden gelen bu benim de yapım böyle artık kabul etsinler bazı şeyleri zaten kaldığım yer de olsaydı düğünleri giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…