- 8 Mart 2016
- 252
- 150
- 18
- 36
- Konu Sahibi kelebek0788
-
"Sevgilinin sana araba degerinde taktigi yüzügü"nden sonra fake oldugunu düsünüyorum.
Evet kadin hamileydi evlendiginde. Inanmaniz icin ne gondereyim evlilik cuzdanimi cocugun dogum belgesini mi ?Evlendiklerinde kadın hamileymiş işte. Üç aylık olsa dokuz ay etmiyor mu ? Ay Devlet Bahçeli'ye bağladım
aynen empati yapıyorum içimde ki o acıyla konuma ballandıra ballandıra giriş yapmazdımBunlar olamaz demiyorum fakat esinin baskisindan cocugu oldugunu anlatirken yüzük ve malediv ne alaka? Sahsen böyle bir olaydan sonra aklima bile gelmezdi.
Bunlar olamaz demiyorum fakat esinin baskisindan cocugu oldugunu anlatirken yüzük ve malediv ne alaka? Sahsen böyle bir olaydan sonra aklima bile gelmezdi.
Ben esimin bana verdigi degeri anlatmaya calistim, yoksa maddi olarak herseyini yok ettim bana aldiklarini vs. Sence benim bu durumumda para benim yasadiklarimi silebilir mi ?Bunlar olamaz demiyorum fakat esinin baskisindan cocugu oldugunu anlatirken yüzük ve malediv ne alaka? Sahsen böyle bir olaydan sonra aklima bile gelmezdi.
ııyyyy bu iğrençtiHahaha bunu bende dusundum kuyumcu gercek oldugunu onayladi. Bu arada gozu onunde tuavelte attim sifonu cektim. Tas agir oldugu icin gitmedi, kendisi elliyle tutup cikardi
Aynen. Bu arada turkcem icin ozur dilerimİşte adamın mükemmeliğine vurgu onlar. Öyle mükemmel bir adam bana kazık attı diyor. Yani maldiv = harika erkek.
Nesi iğrenç ha arabayla b.ka basmış ha ordan almışııyyyy bu iğrençti
Hahaha bunu bende dusundum kuyumcu gercek oldugunu onayladi. Bu arada gozu onunde tuavelte attim sifonu cektim. Tas agir oldugu icin gitmedi, kendisi elliyle tutup cikardi
e tabi yüzük araba değerin de oluncaNesi iğrenç ha arabayla b.ka basmış ha ordan almış
başı fazla mükemmel sonu fazla acıklı.
inanasım gelmiyor.
Yasal olarak evet. Gecen sene 7 aydan beri. Yasal olarak burda bir sene ayri yasaman gerekiyor bosanabilmek icin. Benimde az kaldi. Bu arada evi aldim ellinden.Hâlâ evli misiniz anlayamadım ?
araba değerindeki yüzüğü aldın mı pekiYasal olarak evet. Gecen sene 7 aydan beri. Yasal olarak burda bir sene ayri yasaman gerekiyor bosanabilmek icin. Benimde az kaldi. Bu arada evi aldim ellinden.
Nasıl bir yüzükmüş o öyle tuvaletten gitmeyecek ben tlfn düşünsem gider valla şansa bakNesi iğrenç ha arabayla b.ka basmış ha ordan almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?