- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi kelebek0788
-
bak bu iyiydiNasıl bir yüzükmüş o öyle tuvaletten gitmeyecek ben tlfn düşünsem gider valla şansa bak
Her ay kadina ve cocuga 800 euro nafaka oduyor bborclari birikmis. Benden yuzugu istedi serefsiz. Vermedim.araba değerindeki yüzüğü aldın mı peki
Öyle ama eskiden bi telefonum vardı eşimle sevgili iken gizli msj yazacam diye tuvalete git telefonu da düşürbak bu iyiydi
iyi ettin böyle devamHer ay kadina ve cocuga 800 euro nafaka oduyor bborclari birikmis. Benden yuzugu istedi serefsiz. Vermedim.
Öyle ama eskiden bi telefonum vardı eşimle sevgili iken gizli msj yazacam diye tuvalete git telefonu da düşürgitti yani yüzük iyi gitmemiş işte bunlar hep benim şanssızlığım
ukarda yazdim, aradim onu hemen bekleyemedin mi bosanmaya dedim oda cocugu doktora goturuyorum dedi. Yukarida yazdim. Ayrica hikaye degil yasadiklarimin bir bir basimdan gecti.Konu sahibi gerçek olduğunu varsayarak söylüyorum keşke hikaye kısmına hiç girmeseydiniz.
Hastaneye gittiklerini nasıl anladınız işaret mi ettiler ,hastane yolu muydu?
Aci yansitmadi mi ? Olabilir olaydna bir sene gecti, icimde yasadiklarimi birtek ben bilirimGerçekten yazım tarzın 3. bi şahsın başından geçmiş gibi bana hiç acı yansıtmadı. Ama gerçek olduğunu kabul ediyorum. Çok üzgünüm ama Adamın o kadına gidişi evlilikte sende aradığını bulamadığını düşündürdü bana, direk rotayı çevirmiş. Sebebi ne olursa olsun tam bir pislik, yaptığının aynı ile yansın...
Ay ben başlığı cok yanlış anlamışım bir aylık hamileydi evlendiğimde gibi bişey anladım..uEvlendiklerinde kadın hamileymiş işte. Üç aylık olsa dokuz ay etmiyor mu ? Ay Devlet Bahçeli'ye bağladım
Konu sahibi gerçek olduğunu varsayarak söylüyorum keşke hikaye kısmına hiç girmeseydiniz.
Hastaneye gittiklerini nasıl anladınız işaret mi ettiler ,hastane yolu muydu?
Yasadiklarim maalesef dogru. Burda bana gercekci degil yazinca icim daha da tuaf oluyor. Evet hepsi dogru ve yasadiklarimin sadece bir kismi. 31.1.15 de evlendim cocuk 1.07.15 de dogdu. Ayrica 8 aydir ayri yasiyoruz.
Araba olayina gelince iki arabada karsilikli lambalarda durdu. Tabi kadinla kendisini gordum. Sonra telefonu alip aradim onu. Dedim daha ayrilli bir hafta olmus bosanmayi bekleeyemdin mi dedim. Oda bana goruldugu gibi degil kizimi doktora birakiyorum, sonra onlari carsiA birakicam dedi bana
Cok tsk ederim, herseyimin uzerine yemin ederim gercek yasadiklarim. AllH sahidimYa alay edip inanmayanlar çıkıp gitsinler konudan,ne değişik üyeler var ya
Konu sahibi üzüldüm,allah yardimcin olsun
Arkadaslar yuzuk binlerce dolar degerinde degil, bu konuda beni rahatsiz etti. Sadece kendisinin bana deger verdigini zanettigime vurgu yapmak istedim. Ama evet allah hepimizin karsina dusurt insanlar cikarsinVaaayyy be!
Pes dogrusu!! Film gibi bi hikaye.
Walla okuduktan sonar aklimda tek birsey belirdi acikcasi, demek ki dedim parasi bol olan beni maldivlere goturup, parmagima binlerce dolarlik yuzuk takacak degil, kalbini yalnizca bana verecek, orta halli ama durust adam daha iyiymis.
Allah yardimciniz olsun.
cok agir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?