- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
- Konu Sahibi kelebek0788
Allah yardımcın olsun, ne pis bir adammış, inş daha iyisi çıkar karşına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maddi olarak kesinlikle acıma canım bence ikisi de vicdansızmış aynı oranda suçlular bence ah çok şey demek istiyorum şuan ama ALLAH bildiği gibi yapsın onları sen kendini yıpratma onlar yüzünden hayata küsme elbet zaman alacak ama ayakları üzerinde durabilen bir bayan olman da senin avantajın canım inş bundan sonra ALLAH hayırlı insanlarla karşılaştırır seni amin inşbosanma davasini acali 6 ay oldu, önce evi aldim ellinden simdi tam anlamiyla bosayacam... ayrica almanyada esinle bir sene ayri yamasan gerek yasal olarak bosanabilmek icin
maldivlerde balayına yorum dahi yapmayalım zaten"Sevgilinin sana araba degerinde taktigi yüzügü"nden sonra fake oldugunu düsünüyorum.
Bdv dedektif iş başında.Yasadiklarim maalesef dogru. Burda bana gercekci degil yazinca icim daha da tuaf oluyor. Evet hepsi dogru ve yasadiklarimin sadece bir kismi. 31.1.15 de evlendim cocuk 1.07.15 de dogdu. Ayrica 8 aydir ayri yasiyoruz.
Araba olayina gelince iki arabada karsilikli lambalarda durdu. Tabi kadinla kendisini gordum. Sonra telefonu alip aradim onu. Dedim daha ayrilli bir hafta olmus bosanmayi bekleeyemdin mi dedim. Oda bana goruldugu gibi degil kizimi doktora birakiyorum, sonra onlari carsiA birakicam dedi bana
Bdv dedektif iş başında.Yasadiklarim maalesef dogru. Burda bana gercekci degil yazinca icim daha da tuaf oluyor. Evet hepsi dogru ve yasadiklarimin sadece bir kismi. 31.1.15 de evlendim cocuk 1.07.15 de dogdu. Ayrica 8 aydir ayri yasiyoruz.
Araba olayina gelince iki arabada karsilikli lambalarda durdu. Tabi kadinla kendisini gordum. Sonra telefonu alip aradim onu. Dedim daha ayrilli bir hafta olmus bosanmayi bekleeyemdin mi dedim. Oda bana goruldugu gibi degil kizimi doktora birakiyorum, sonra onlari carsiA birakicam dedi bana
Kadinla yuzlestim cunku ve ondan yasadiklarini anlatmadisini istedim.Peki bu kadın neden ses kaydı almış ki durup dururken? Muhtemelen kullanırım diye düşündü ve kullandı.
Ve sizin sizi el üstünde tutan eşinizde böyle hesap kitap peşinde bir kadına döndü öyle mi? Tuhaf.
Kadın hakkında bu kadar bilgiye nasıl sahip oldunuz? Önceki çocuğu,annesinin Alman olması vb?
Birde arabayla yanınızdan gectiler ve siz nereye gittiklerini biliyorsunuz ya,ailesiylede görüşmüyorsunuz kim söyledi size nereye gittiklerini?
Ben bu konudan birşey anlamadım.
kamu spotu gibi paylaşım oldu buFake mi değil mi konusunu geçtim. Gerçek olarak yorum yapıyorum ; hikayeniz genç kadınlara ibret olsun. Ne araba değerinde yüzük ne de şaşalı balayı mutluluk demek olmuyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
maldivlerde balayına yorum dahi yapmayalım zaten
Bdv dedektif iş başında.
Cocuk 6 aylık doğmuş ..takdir sizin