- Konu Sahibi Bettybooplu
-
İnan benimde onu yapasim var.Ardına bile bakma kaç.ani frene verdiği tepki tek başına yeterli bırakıp gitmek için.
Eşinin ağzına kürekle vurasım geldi.
Bence bi insanin en zor yapacagi sey kendi yaptiginin hata olarak gormesi hadi onu gordum diyelim hih suan o asamadayim o hatayi sindirebilmesi ki kabullenemiyorum boyle buyuk bir yanlis yaptigimiEvlenmeden once buraya gelip yazmissin herkes herseyi soylemistir muhtemelen,dinlememişsin.Boşan deseler onuda yapamassın..
Iç dökmüşsün diyelim. Kendi degerini kendin belirlersin diyeyim ben sana madem. Sen kendine bu hayatı secmissin güle güle yasa.
Umarım eşin birrrden biiiire degisir dusuk bir ihtimalde olsa
:)) bunu yapmam icin suanki durumumdan dHada dusmem lazim kendi hatami kendime yedirebilmek aptalligimi kabul etmek gbi gbi demesi suan yazinca cok kolayda insanin kendi hatasini sindirip uygulamaya gecmesi cok zor. Bu yuzden bu kdr caresizim cok caresizimOff ya ne yaptin sen? Herseyini feda etmisin? Kendini bile ...
Sen, sen olamadiktan sonra bu evlilik niye? Niye?
Cek git o 4 duvardan ...
:)) bunu yapmam icin suanki durumumdan dHada dusmem lazim kendi hatami kendime yedirebilmek aptalligimi kabul etmek gbi gbi demesi suan yazinca cok kolayda insanin kendi hatasini sindirip uygulamaya gecmesi cok zor. Bu yuzden bu kdr caresizim cok caresizim
Ve ben samsuna gidip orda ev kadini olmak istemiyorum. Ondanda kopamiyorum. Ha avantajlarina gelirsek nisanlimin. Durust delikanli kadinina deger veren el ustunde tutan eli bol comert heleki maddi anlamda fazla comert cok caliskan yakisikli ailesi de taninmis iyi bir aile samsunda. Benim ailemde cok begeniyor onu cok duzgun efendi saygili buluyor.Ama olumsuzluklari kiskanclik, sadece ona ait olmami isteme,beni bazen adam yerine koymama. Erkeklik taslamalari disarda. Herseyime karisma didikleme
Suan en cok ihtiyacim olan sey evet mutluluk:) tesekkur ederimBen senin yarana tuz basmak istemedim. Ama buncs seyden sonra, artik kendi mutluluguna bakman lazim ....... Insallah cok mutlu olursun!
:))) sahane bulmussun gecen seneden bu.gercekten durustmus kocam o zamanlardan belli etmis kendini.. Ama anlamak istemeyince salak kafa anlamio. Cocuk zaten oda istemiyor. Ben dahada istemiyorum. Kayinpederim onada karisiyor tabiki ama detayina giremedigi icin sadece lafla. Cocuk yapmayarak nereye kadar birde..?bak bu eski konundan. adam sağlam sinyal vermiş aslında. ama olmuş olan.
eğer ben bu adamla yapamam diyorsan çocuk yapmamaya çalış. ha kayınpeder onada karışırsa bilemem tabi.
kader işte çekilecek çile diyelim :):))) sahane bulmussun gecen seneden bu.gercekten durustmus kocam o zamanlardan belli etmis kendini.. Ama anlamak istemeyince salak kafa anlamio. Cocuk zaten oda istemiyor. Ben dahada istemiyorum. Kayinpederim onada karisiyor tabiki ama detayina giremedigi icin sadece lafla. Cocuk yapmayarak nereye kadar birde..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?