- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben de neredeyse sizinle ayni durumdayim.Eşimle severek evlendik,7 yili gecti ama evliliğimizde hep bir şeyler eksikmis gibi geliyor.Aslinda bir yandan beni sevdigini düsünsem de yalnizlik cekiyorum ve cogu zaman benim duygularimi anlamadigini düsünüyorum.Genelde de kücük seylerden bile kavga edip günlerce küs durabiliyoruz.Hatasini anlayip ne kadar özür dilemesini beklesem de dilemiyor malesefBurclariniz ne merak ettim.Gözlerimi yaşarttınız okurken biliyor musunuz o kadar iyi anlamışsınız ki beni kalbimi açmış da aklımı ve yüreğimi okumuşsunuz gibi insan o kadar çok ödün verince malı mülkü parayı tipi falan görmüyor ağladınızda göz yaşını silip silmediğinizle ilgileniyorsunu. Ağlatan o veya başka bir şey değilmişcesine bekliyorsunuz çünkü o ağlasa siz o sussa bile onun acısıyla yanıp kül olabilecekken onun sizin acınızla sizin kadar ilgilenmeyişi sizi herşeyden çok yaralıyor. Yapamam ben buna katlanamam dediğiniz şeyi bile eyvallah diyip tek bir tebessüme olanı unutabiliyorsunuz. Teşekkür ederim ilkkez bir bu kadar net anlattığımı anlayıp sözlerine döküyor.
Görücü usulü evlendim ve evet bir son yokmuş hissi bende de oluyor ama eşime bakınca hep merhamet ediyorum hani bir insan kimsesiz olur için bükülür eşimin ailesi bu dünyada onun kötülüğünü isteyen tek insanlar bu sebepten sabrediyorum...Merhabalar
Severek evlendiğiniz yada görücü usülü tanışıp sonradan sevip güvenip evlendiğiniz adama bakınca içinizden ne geçiyor?
Bir tek ben miyim bilmiyorum ama eşime bakıp yüzünde gözünde yanında olması gereken ben değilmişim gibi hissediyorum.
Her seferinde biraz daha biraz daha onu kendime yabancıymış gibi hissediyorum.
Birlikteyim ama neden, ne için diye kendimi düşünmekten alamıyorum. Daha 8 aylık evliliğimde evli olupta yıllara bölüp yaşadıklarını kısa bir sürede yaşadım.
Eşimin yüzüne bakıp sanki bir sonumuz yokmuş gibi sanki o değilmiş gibi hissediyorum. Neden niçin bunu bilip çözen oldu mu yoksa birtek ben miyim bu kadar kısa zamanda bunları hisseden?
Yo kendimi beğenmiyor değilim ben fiziki bir yakıştırama değil bu yanlış anlamışsınız beni eşime göre fazlayım ama olay o değil. Ben evlenirken dış görünüşe bakıp evlenmedim. İçinin güzelliğine kanıp yanılanlardanım ben. Aynı pencereden bakmamaktan yakınıyorum ben.
Gerçekten öyle mi ? Biz eşimle görücü usulü evlenip sonrasında sevip gerçekten değer verip hani herşeyim olsun o kadar çok istedim ki ama zaman geçtikçe yıllardır evliymişiz gibi hani olur ya sevilirsiniz ama bu sadece normal iki insan arasındaki gibi hani siz onun için herşeyi yapabilecekken onu sizin için yapabilecekleri sadece maddiyata dayalı olabilecek şeyler gibi mesela oyunu bile sizden çok sevmesi saçma bir karşılaştırma ama benim için uykusundan fedakarlık yapmayan adam oyun için sabahlayabilir bu sadece en ufak bir örnek
Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde maddi olarak beni perişan etmez bir dediğimi iki etmez ama dediğin gibi manevi anlamda birgün fedakarlık yaptığını görmedim bazen çok zoruma gidiyor seviyorum sevdiğim için kıyamıyorum bu konuda konuşsam etsem de aynı değişmiyor senin dediğin gibi bazen ona baktığımda senin gibi düşünebiliyorum.Gerçekten öyle mi ? Biz eşimle görücü usulü evlenip sonrasında sevip gerçekten değer verip hani herşeyim olsun o kadar çok istedim ki ama zaman geçtikçe yıllardır evliymişiz gibi hani olur ya sevilirsiniz ama bu sadece normal iki insan arasındaki gibi hani siz onun için herşeyi yapabilecekken onu sizin için yapabilecekleri sadece maddiyata dayalı olabilecek şeyler gibi mesela oyunu bile sizden çok sevmesi saçma bir karşılaştırma ama benim için uykusundan fedakarlık yapmayan adam oyun için sabahlayabilir bu sadece en ufak bir örnek
Bence herşey sevişmek değil, sevişmek her durumu çözmüyor, her erkek için bu geçerli değil maalesef.Kocam oyuna oturduğunda kalkmaz djsjsjsjk ben de uykumu alana kadar uyanmam djsjsj ama deseler ki hayatta kalması için kalbini vermen gerek. Veririm o benim her şeyim. Bunla değeri karıştırma. Ama şöyle düşün demekki sen cok eğlenceli degilsin. O oyunu acilen indirip beraber oynamalisin. Öğrenirken de sinirlenme ve eğlenceli ol. Ben pubg 'nın p sini bilmiyordum. Zorla öğrendim. Adam şimdi oyun girmiyor sensiz güzel olmuyor diye.
Oyundan daha eğlenceli ol. Bolca sev. Anlayışlı ol. Hayat zaten çok yorucu. Bir de senden yorulmasın. Aksıne hayattan yorulunca sana gelsin.
Biraz argo olacak ama bir sevişmenin çözemeyeceği bunalım yoktur
Bence herşey sevişmek değil, sevişmek her durumu çözmüyor, her erkek için bu geçerli değil maalesef.
Çok güzel değinmişsin fakat bizim ki tam tersi insan olarak çok iyidir sevgisinden hiç şüphem olmadı küsüp uzatmaz çabuk sinirlenir çabuk geçer ama ben kendisiyle ilgildndikce rahatsız olur sırnaşırim senin dediğin gibi anında uzaklaşır benden o zaman ben çok kötü oluyorum. Konu sahibinin dediği gibi karşıda ki için sen herşeyi yapabilecekken o seni umursamaz davranınca insanın zoruna gidiyor.Bazı erkekler konuşmayı pek sevmiyor. Şu sorunumuz var neden oldu düşünelim düzeltelim vs yok. O an geçsin de sonrası Allah kerim
Ben de öyle durumlarda kendimi anlatamadım korkusuyla öyle çok konuşur tekrara düşerim ki. Kendim bile yorulurum
Baktık ki konuşarak bu iş olmuyor. Bir nevi sevgi gösterisi eşliğinde konuyu kapatıyoruz tabi ciddi sorunlar için bir şey diyemeyeceğim. Ne ciddi soruna girer onu da bilmem. Ama bu söz benim icin çok doğru
Bilmiyorum ya libidosu yüksek sevismekten mutluluk duyan insanlarda yarıyordur Saka bir yana tabi herkesi kurtarmaz ama ise yarıyorsa büyük nimet
Şimdi anladım. Yani erkeklerin genelde kadinlara düşkünlüğü meşhur olunca hiç böyle düşünmemiştim. Ama her şeyde bir hayır vardır dedikleri gibi sizin ilişkinizi de ayakta tutan güzel şeyler vardır.Çok güzel değinmişsin fakat bizim ki tam tersi insan olarak çok iyidir sevgisinden hiç şüphem olmadı küsüp uzatmaz çabuk sinirlenir çabuk geçer ama ben kendisiyle ilgildndikce rahatsız olur sırnaşırim senin dediğin gibi anında uzaklaşır benden o zaman ben çok kötü oluyorum. Konu sahibinin dediği gibi karşıda ki için sen herşeyi yapabilecekken o seni umursamaz davranınca insanın zoruna gidiyor.
Bence fazla tepki değil insan çok yıpranıyor bu süreçte beklenti içerisine giriyorsun beklentin gerçekleşmiyor sen onu asla geri cevirmezken o seni hep yüz üstü bırakıyor evlilik zor zanaat sabır sebaat çok önemli ama o da nereye kadar çok şükür ki sevgi var.Şimdi anladım. Yani erkeklerin genelde kadinlara düşkünlüğü meşhur olunca hiç böyle düşünmemiştim. Ama her şeyde bir hayır vardır dedikleri gibi sizin ilişkinizi de ayakta tutan güzel şeyler vardır.
Açıkçası benden uzak durduğu bir dönem olmuştu. Hem ilgisel hem de cinsel yönden. Ve inanılmaz kötü hissetmiştim. Hem ondan hem kendimden şüphe duymuştum. Erkekligine kadar hakarette bulunmuştum tabiki istemsizce, hırsla yapılan şeylerdi. Şuan fazla tepki verdigimi görebiliyorum ama o zamanlar o kadar daralmıştım ki biraz daha uzatsa gidecektim.
Cok guzel anlatmışsınız. Genelde böyle hikayeler anlatılırken büyükler zamanla duzeldi diye bahsederler. Umarım her şey hem sizin hem de konu sahibinin gönlünce olur konusma seklinizden iyi biri olduğunuzu ve çok mutlu olmayı hakettiginizi görebiliyorumBence fazla tepki değil insan çok yıpranıyor bu süreçte beklenti içerisine giriyorsun beklentin gerçekleşmiyor sen onu asla geri cevirmezken o seni hep yüz üstü bırakıyor evlilik zor zanaat sabır sebaat çok önemli ama o da nereye kadar çok şükür ki sevgi var.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok mutlu ettiniz beni eminim sizde çok güzel bir insansınız Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah ben bu tür durumlara takilmadigim sürece hayat güzel gidiyor ama bunalıma girebiliyorum bazen. İnşallah konu sahibi de hayatı güzel yönden görmenin yollarını bulur ve eşini hoş görür.Cok guzel anlatmışsınız. Genelde böyle hikayeler anlatılırken büyükler zamanla duzeldi diye bahsederler. Umarım her şey hem sizin hem de konu sahibinin gönlünce olur konusma seklinizden iyi biri olduğunuzu ve çok mutlu olmayı hakettiginizi görebiliyorum
Aynen bizde oyle ama biz pek uzun sure kus kalamiyoruz benim esim asla ozur dilemez onun yerine gelir birsey yokmus gibi opmeye calisir yada tam tersi ben uzaksam oda uzak kalır.Ya ben de neredeyse sizinle ayni durumdayim.Eşimle severek evlendik,7 yili gecti ama evliliğimizde hep bir şeyler eksikmis gibi geliyor.Aslinda bir yandan beni sevdigini düsünsem de yalnizlik cekiyorum ve cogu zaman benim duygularimi anlamadigini düsünüyorum.Genelde de kücük seylerden bile kavga edip günlerce küs durabiliyoruz.Hatasini anlayip ne kadar özür dilemesini beklesem de dilemiyor malesefBurclariniz ne merak ettim.
Cok iyi anlatmışınızSurekli yuzune bakip icimden o gun tanismaya giderken ayaklarim kirilsaydi diyorum.yada keske su adam agac kovugundan cikmis olsaydi ailesi olmasaydida daha cok sevseydim diyorum