• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğiniz adama yada sevdiğiniz adama bakıp ne diyorsunuz içinizden

Merhabalar
Severek evlendiğiniz yada görücü usülü tanışıp sonradan sevip güvenip evlendiğiniz adama bakınca içinizden ne geçiyor?
Bir tek ben miyim bilmiyorum ama eşime bakıp yüzünde gözünde yanında olması gereken ben değilmişim gibi hissediyorum.
Her seferinde biraz daha biraz daha onu kendime yabancıymış gibi hissediyorum.
Birlikteyim ama neden, ne için diye kendimi düşünmekten alamıyorum. Daha 8 aylık evliliğimde evli olupta yıllara bölüp yaşadıklarını kısa bir sürede yaşadım.
Eşimin yüzüne bakıp sanki bir sonumuz yokmuş gibi sanki o değilmiş gibi hissediyorum. Neden niçin bunu bilip çözen oldu mu yoksa birtek ben miyim bu kadar kısa zamanda bunları hisseden?
Eşimle 2. Evliliklerimiz. Esimin ilk hanımı vefat etmiş. Ilk zamanlar ona baktığımda başkasının kocası ile evli olduğumu hissediyordum (bunu O hissettirmedi, sadece ben hissettim. Bundan eminim. Düşünüyorum ufacık bir hareketi, saygısızlığı olmadı bu konuda) ve açıkçası tiksinmek degil ama içime sinmiyordu birşeyler. Yani sürekli başkasının kocası olduğunu düşünmek, çok sevmeme rağmen duygusal olarak uzaklaşmaya neden oldu bir miktar.
Simdi baktığımda benim kocamı görüyorum. Benim artık yani :))

evli değilim ama 3 yıllık bir ilişkim var. bazen bu gıcığı nerden buldum diyip 1 kaşık suda boğasım geliyor, bazen de sevgiden boğasım geliyor. sanırım evlilik yada uzun ilişkilerde bu kaçınılmaz birşey. aynı anda hem yakın hem uzak olmak; hem gıcık olmak hem de sevmek.
belki aynı evde yaşamak size zor gelmiştir. sevip anlaşmak başka aynı evde yaşamak başka. günlük rutinleriniz çok farklıysa, size göre tuhaf alışkanlıkları varsa ev içinde belki bundandır hisleriniz.

Kaç kere anlattım biliyor musunuz eskiden düzeltmeye çalışan adam artık benimle afedersiniz sidik yarıştırmaya çalışıyor. Kırılmışım elimden tutup gözyaşlarımı silmek yerine sizin canınızı daha çok acıtması bir tarifi yok işte
Erkekler bencildir, rahatina duskundur. Canlari iliski isteyince yanasirlar genelde. Cogu bana dokunmayan yilan bin yasasin modundadir. Onun huzurunu kacirmayin da siz aglamissiniz ilgi beklemissiniz onemli degil.
Siz de ona ilgisiz umursamaz davranirsaniz ancak o zaman adim atabilir

Yo kendimi beğenmiyor değilim ben fiziki bir yakıştırama değil bu yanlış anlamışsınız beni eşime göre fazlayım ama olay o değil. Ben evlenirken dış görünüşe bakıp evlenmedim. İçinin güzelliğine kanıp yanılanlardanım ben. Aynı pencereden bakmamaktan yakınıyorum ben.
Eğer sanslysan zamanla aynı pencereyi açmaya alışıyor insan. Ben de evleneli iki sene olacak anca:) yaşımız aynı... İlk evlendigimizde ben de ciddi olarak sorum yaşadım. Boşanmayı bile düşündüm kendi içimde 😂 adamın bu kendi kendime ettiğim kavgalardan, ayrılıp barismalardan haberi Yok tabi:) eğer nefret etmiyorsan, sevgin varsa bence bir süre sabret... İki hayat birbirine zamanla kaynaşıyor. Yavaş yavaş

Merhabalar
Severek evlendiğiniz yada görücü usülü tanışıp sonradan sevip güvenip evlendiğiniz adama bakınca içinizden ne geçiyor?
Sadece içimden geçse iyi direk yüzğne söylüyorum , ellerim ayaklarım kırılsaydı senınle evlenmeseydım basıma taslar yagsaydı dıyorum .

Bu hissettiğiniz normal değil yani normal ama olmaması gereken bir şey. Nasıl toparlanır bilemem.
Ben baya tablo gibi izlerim benimkini. İçimdeki aşkı sevgiyi hissediyorum. Ay ama bazen çok uyuz ediyor beni o zamanda çeşitli işkence yöntemleri geçiyor aklımdan. O da hep şunu der: sabah her kalktığımda sana bakarım ve bu kadını çok seviyorum derim, aksi olsa devam etmezdim.

Erkekler bencildir, rahatina duskundur. Canlari iliski isteyince yanasirlar genelde. Cogu bana dokunmayan yilan bin yasasin modundadir. Onun huzurunu kacirmayin da siz aglamissiniz ilgi beklemissiniz onemli degil.
Siz de ona ilgisiz umursamaz davranirsaniz ancak o zaman adim atabilir
ben ilgisiz davranmayı denedım hıcc umru degıl , o daha da rahatlıyor ılgısız olunca bana bulasmıyor dıye sevınıyor

bana hep gorucu usulu kumar gibi gelmistir,
hani yillardir birlikte oldugum adami taniyamamisim diyenler de var gerci evlendikten sonra ama,
sizin kadar duygusal birinin neden gorucu usulu sectigini yine de anlayamadim ben.

ilk mesajdaki sorunuza gelecek olursak, esime bakip bir sey dusunmuyorum galiba, o kadar uzun suredir birlikteyiz ki,
bir de bu adam dogru adam mi diye sormam ben hic bir zaman, bu adamla bugun mutlu isem bugun icin dogru adamdir, yarina ben de o da degisebilir, o yuzden sonumuz yok gibi demeniz de bana dogru gelmedi, iliskilere bu yonde bakmak insani (hem sizi hem karsinizdakini) cok strese sokar bence.

Valla ben de yeni evlendim ama hiç umduğum gibi çıkmadı bir olay yaşandı aramızda ben o gün öyle bir koptum ki şu an ölse mesela üzülmem. Yaza kadar boşanıp kendi evime dönmeyi planlıyorum o artık ağzıyla kuş tutsa bendeki kuş öldü artık.

Seni anladım. Bir insan karşısındakini bile isteye nasıl üzer bunu anlayamıyordum hoyratlık kabalık nasıl olur diye sevmediğinden oluyormuş

Merhabalar
Bir tek ben miyim bilmiyorum ama eşime bakıp yüzünde gözünde yanında olması gereken ben değilmişim gibi hissediyorum.
Her seferinde biraz daha biraz daha onu kendime yabancıymış gibi hissediyorum.
Birlikteyim ama neden, ne için diye kendimi düşünmekten alamıyorum. Daha 8 aylık evliliğimde evli olupta yıllara bölüp yaşadıklarını kısa bir sürede yaşadım.
Eşimin yüzüne bakıp sanki bir sonumuz yokmuş gibi sanki o değilmiş gibi hissediyorum. Neden niçin bunu bilip çözen oldu mu yoksa birtek ben miyim bu kadar kısa zamanda bunları hisseden?
muhtemelen eşiniz in davranışlari sizi evlilikten sogutmustir veya sevmiyorsunuz sevdiginizi sanmışsınız veya da sevildiginiz i hissetmiyirsunuz bazi seyler bir sevgiyi koparıp atar yok eder boyle bir olay yaşadınız mi ben başka neden bulamadim

ben ilgisiz davranmayı denedım hıcc umru degıl , o daha da rahatlıyor ılgısız olunca bana bulasmıyor dıye sevınıyor
Rahatsiz olacagi kadar ilgisiz olmamissin demek ki. Onun isine yarayan seyleri de yapmasaydin yemek vs gibi

Başlığa cevap veriyorum. Pek hoş şeyler içimden geçmiyor. Sevimli vs ama inanılmaz tembel.

Siz sanırım görücü usulü tanışıp Leyla ile Mecnun aşkı yaşayacağınızı düşünmüşsünüz. Bırakın görücü usulünü gerçekten birbirine çok aşık olup evlenen çiftlerin bile ilişkisi evlenince başka bi yere evriliyor genel olarak. Bu bazen fazla beklentiyle daha saçma yerlere gidiyor. Siz sanırım eşinizsürekli sizin için mücadele eden alttan alan biri olsun nazınızı çeksin istiyorsunuz. Ama evlenmişsiniz artık öyle pire için yorgan yakmasını beklemeyin yani. Gerçek evlilik bu çok film izlemeyin 😅

Eşinize aşık değilsiniz çünkü insan sevmek ve sevilmek ister daha fazla uzatmadan ve çocuk yapmadan bitirin

Back