• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğiniz adama yada sevdiğiniz adama bakıp ne diyorsunuz içinizden

Eşini beğenmiyorsun ve onu yabancı gbi görüyorsun bu bence hazır cocukta yok iken ayrılık nedeniyle. Daha yeni evlisin aşk olsa hala yanında kıpır kıpır olman gerekiyordu cicim dönemindesin çünkü.
Eşini beğenmiyorsun olayınıda bir arkadasa eşime fazlayım yazmışsın cevap olarak ondan öyle düşündüm.
Yok sizde orada fazlayım kısmına odaklanıp demek istediğimi anlamamışsınız. O beni özgüvensizlikle itam etti. Aşk olup olmadığını bende çoğu zaman sorguluyorum. Eğer eşimi beğenmemiş olsam evlenmezdim bence sizce? Ne için evlenmiş olabilirim o zaman. Velhasıl bu kadar kısa zamanda canım cicim zamanlarında o kadar çok sey yasadim ki annesi yüzünden veya yaptıkları ve ögrenmis olduğum yeni asıl kisiligi yuzunden bu şekilde dusunmus olmam bence tiple alakalı olmadığını gosterir ama yinede siz öyle anlamak istiyorsanız buyrun:)

Evlilik hayatın resmen tepe takla oluşu oluyor. Ev değişik, yatak değişik, gittiğin market değişik, anne babadan ayrılmak cabası zorlu bir süreç. Kararınızı ölçüyor olabilir misiniz?. Ülkenin genel durumuda sizi bunaltıp düşünme fırsatı mı verdi acaba? Ha çok kötü şeyler yaşanmıştır 8 ayda tabi onuda bilemem.
Ülkenin durumu ile pek alakadar degil son dediginiz gibi cok sey yasadim bu kadar kısa zamanda bir cok cirkinligi ile karşılaştım. Ailemle aynı şehirdeyim eşimide ailesinin yanına eş tayini nedeniyle getirdim o zaman başladı bu dusuncem

Bu bendede hep oluyor sevgilime karsı sanki bir geri çekilme istediği mutsuz değilim ama mutluda değilim uymayan birşeyler var gibi o yuzden evlenmekten korkuyorum. Burcunuz ne sizin?
eşim ve benim burcum yay. Aynı şekilde bir boşluk ne zaman ne gelecek bilmiyorsunuz karşınıza öyle bir durum

evli değilim ama 3 yıllık bir ilişkim var. bazen bu gıcığı nerden buldum diyip 1 kaşık suda boğasım geliyor, bazen de sevgiden boğasım geliyor. sanırım evlilik yada uzun ilişkilerde bu kaçınılmaz birşey. aynı anda hem yakın hem uzak olmak; hem gıcık olmak hem de sevmek.
belki aynı evde yaşamak size zor gelmiştir. sevip anlaşmak başka aynı evde yaşamak başka. günlük rutinleriniz çok farklıysa, size göre tuhaf alışkanlıkları varsa ev içinde belki bundandır hisleriniz.
Bizden uzun süredir berabersiniz. Aynı durunlar benimde var. Zaten bu kısımlar düsün dürüyor. Pek aynı ev içinde olmakla alakalı degıl durumum.

Valla ben de yeni evlendim ama hiç umduğum gibi çıkmadı bir olay yaşandı aramızda ben o gün öyle bir koptum ki şu an ölse mesela üzülmem. Yaza kadar boşanıp kendi evime dönmeyi planlıyorum o artık ağzıyla kuş tutsa bendeki kuş öldü artık.

Seni anladım. Bir insan karşısındakini bile isteye nasıl üzer bunu anlayamıyordum hoyratlık kabalık nasıl olur diye sevmediğinden oluyormuş
Bende çok sordum bunu ki siz bir tek şey yaşamıssınız ben bir suru sey yaşadımda geldim bu duruma. Evlilikdeki ev hayatı değil insanı yoran yanıltan kişiliğinde görmediginiz o karanlik yanı. Ben bir kere gittim sonra vazgeçtim tekrar denemeye karar verdim. Suçlu ben olmama rağmen. Yine ben geldim. Bence sizde iyi düşünün gideceğinizde tam olarak kafanızı tooplayıp elimden geleni yaptın mı diye sorun sonra geriye döndüğünüzde pişmanlık yaşamayın. Kendinizj de garantiye alıp öyle gidin.

Onu mu daha üstün buluyorsun yoksa kendini mi daha çok beğeniyorsun ?
Mesele nedir ?
Sevmeden mi evlendin ?
Ustun bulma durumu yok yani soyle ben tiple alakalı konuşmuyorum tekrar söyleyim. Insanlık vicdan dusunce ve hislerle. Bunlara bakacak olursak kendimj daha iyi goruyorum. Mesela ben kin tutmam kusmem. Trip atayımda anlasın beni demem neyse icimde gecen onu gosteririm saklamam. Sevgimi de kırgınlığımıda inadım uzun sürmez ona göre inat da olsa merhametimle sevmedigim annesine bile elimden geleni yaparım. Eşime bakınca bunların hiç biri yok. Sağlık gibi durumlarda hele ama öyle değil. Annem hasta oldu sorunlar yaşadık annesi ile alakalı baya buyuk hastaneye bile gelmedi. Babam hasta oldu hastaneye yattı bir kere bıraktı hastaneye mecburi sonra aramadı kalmadı bile. Annesi hastaneye bıraktı diye onun kaç tane oğlu var sen misin bi salak ki abimin biri burda degil birinde de araba yok tek esimde var. Sonra hastabeden çıktı aramadı bile. Düsün artık vicdan ve merhametini. Kalbin kırıkmis düsünmez yani bunlar yaşadıklarımın %1'i bilr değil.

Erkekler bencildir, rahatina duskundur. Canlari iliski isteyince yanasirlar genelde. Cogu bana dokunmayan yilan bin yasasin modundadir. Onun huzurunu kacirmayin da siz aglamissiniz ilgi beklemissiniz onemli degil.
Siz de ona ilgisiz umursamaz davranirsaniz ancak o zaman adim atabilir
Yok benim eşim öyle biri degil aksine siz ne yaparsanız oda onu yapar benimle yarıştırmaya bayılır kendisini. Severseniz canı isterse eslik eder istwmezse tam tersi

muhtemelen eşiniz in davranışlari sizi evlilikten sogutmustir veya sevmiyorsunuz sevdiginizi sanmışsınız veya da sevildiginiz i hissetmiyirsunuz bazi seyler bir sevgiyi koparıp atar yok eder boyle bir olay yaşadınız mi ben başka neden bulamadim
Evet bir olay degil bir cok olay

Eğer sanslysan zamanla aynı pencereyi açmaya alışıyor insan. Ben de evleneli iki sene olacak anca:) yaşımız aynı... İlk evlendigimizde ben de ciddi olarak sorum yaşadım. Boşanmayı bile düşündüm kendi içimde 😂 adamın bu kendi kendime ettiğim kavgalardan, ayrılıp barismalardan haberi Yok tabi:) eğer nefret etmiyorsan, sevgin varsa bence bir süre sabret... İki hayat birbirine zamanla kaynaşıyor. Yavaş yavaş
Aramızda 8 yaş var eşimle hep dedim ki kendimle aynı yaşta biri ile evlenmicem kendinden buyuk olunca anlar bilir ogretir sever daha cok sever ama pek öyle olmadı aksine coğu zaman ben yanında yaşı ile büyük kalıyorum( dış görünüş degil tekrar diyorum) umarım pek kin tutamam ben yada nefret bakalım deniyorum şuan umarım olur dediğiniz gibi

Ustun bulma durumu yok yani soyle ben tiple alakalı konuşmuyorum tekrar söyleyim. Insanlık vicdan dusunce ve hislerle. Bunlara bakacak olursak kendimj daha iyi goruyorum. Mesela ben kin tutmam kusmem. Trip atayımda anlasın beni demem neyse icimde gecen onu gosteririm saklamam. Sevgimi de kırgınlığımıda inadım uzun sürmez ona göre inat da olsa merhametimle sevmedigim annesine bile elimden geleni yaparım. Eşime bakınca bunların hiç biri yok. Sağlık gibi durumlarda hele ama öyle değil. Annem hasta oldu sorunlar yaşadık annesi ile alakalı baya buyuk hastaneye bile gelmedi. Babam hasta oldu hastaneye yattı bir kere bıraktı hastaneye mecburi sonra aramadı kalmadı bile. Annesi hastaneye bıraktı diye onun kaç tane oğlu var sen misin bi salak ki abimin biri burda degil birinde de araba yok tek esimde var. Sonra hastabeden çıktı aramadı bile. Düsün artık vicdan ve merhametini. Kalbin kırıkmis düsünmez yani bunlar yaşadıklarımın %1'i bilr değil.
sanki çok farklı dünyaların insanısınız gibi geldi yazdıklarınızdan.
Bunlar konuşma ile de pek düzelecek şeyler değil ki :(
Bilemedim yani
Zor bir durum.
Biraz daha tanıyıp öyle evlenseydiniz keşke

Sizin heyecanınız bitmiş olan şey bu. Aşk yok, tutku yok. Normal birine dönmüş sizin için. Nasıl diyeyim, hayal dünyasındayken evlenmişsiniz de gerçek dünyaya dönünce, ışıklar sönünce birden sudan çıkmış balığa dönmüşsünüz
Neler yaşadınız bu 8 aylık evlilikte?
Anlatsam dağ olur :) geneli annesi yüzünden onca şeye rağmen hala uğrasıyorum ben dediğinjz gibi oldu haklısınız.

Evlenmeden önce göremediğim bir sürü huyu çıktığı kesin. Sen böyle miydin diyorum çoğu zaman. Eşimin bana dedigi; sen de böyle değildin!!
Demek ki kimse gerçek yüzünü göstermiyor. Ya da yıllar geçtikçe insanlar değişiyor. Kimse aynı kalmıyor.
Böyle düşünürseniz daha az yara alırsınız.

bana hep gorucu usulu kumar gibi gelmistir,
hani yillardir birlikte oldugum adami taniyamamisim diyenler de var gerci evlendikten sonra ama,
sizin kadar duygusal birinin neden gorucu usulu sectigini yine de anlayamadim ben.

ilk mesajdaki sorunuza gelecek olursak, esime bakip bir sey dusunmuyorum galiba, o kadar uzun suredir birlikteyiz ki,
bir de bu adam dogru adam mi diye sormam ben hic bir zaman, bu adamla bugun mutlu isem bugun icin dogru adamdir, yarina ben de o da degisebilir, o yuzden sonumuz yok gibi demeniz de bana dogru gelmedi, iliskilere bu yonde bakmak insani (hem sizi hem karsinizdakini) cok strese sokar bence.
Ne güzel bir yaklaşım. Ama eminim benim yaşadıklarımı yaşamamışsınızdir yada belki de yaşamışsinızdir. Evet bende soruyorum. Ama sebep şu zamanında aşk aşk diyip yanıp bittiklerimiz yok. Ben eşimle eskiden çok guzel sohbet muhabbet ederdik bir arkadas ve sanki aynı zamanda bir sevgili gibi. Sonra esim cok degisti konusamiyoruz bile artık. Ailesi isi derken hepsi bitti. Yani mevzu uzun. Tebrik ederim düşüncenız icin deniyeceğim.

Eşime baktıkca bakasim geliyor onu izlemeyi cok severim. ruh halime gore ya baktikca libidom yukselir😂 ya sarilasim, opesim gelir 🥰
Severek evlendik bu arada

İnatlaşmadım, dargınlık yapmadım. Ailesiyle ilgili kötü yorum yapmadım. Sadece üzüldüğümü belli edip noldu demesini sağladım. Noldu diyince de “canım senin annen,ablan tabii ama bak böyle böyle dedi zoruma gitti, biz artık aileyiz seninle ona göre davranması lazım herkesin” gibi gibi cümlelerle yaklaştım. Eğer inat edip
Bir iş nasıl başlrsa öyle gidiyor. İstisnai durumlar vardır elbette ama, bundan 4 yıl önce ilk tanıştığımız hafta ayaklarım yerden kesilmişti, ilk kez yaşadım bu duyguyu, tanımlayamadım bir süre. Resimlerini açıp dakikalarca izlediğmi bilirim.
( Şimdi de durup dururken gecenin bir vakti nişan resimlerimizi açıp bakıyorum, yüzümde salak bir sırıtma ile. )
Sonra tartışmalarımız da oldu, ayrılığımız da, asla olmaz dediğim günler de çoktu.
Zamanla atlattık ve birbirimize çevirdik rotamızı, şimdi bakıyorum, herşeye rağmen '' iyi ki '' diyorum. Mükemmel biri olduğu için, ya da çok iyi olduğu için değil, kırmıştır, kırmışımdır.
Öyle hayran olunacak kadar yakışıklı değil, ben de dünyalar güzeli değilim, ikimizin de huysuzlukları var, aksillikleri var vs ama, birbirimizi bir şekilde tamamladığımızı hissediyorum, seviyorum ya işte. Başkasında olsa tahammül edemeyeceğim, fırtına koparacağım şeyleri görmüyorum bile çoğu zaman.
Yani kimse mükemmel değil, eğer görmezden gelebilmeyi öğrenirsen, asıl mutluluk burada, çünkü kimse kimseyi değiştiremez, değiştirmemeli.
iste ne guzel bir bakış açısı bende öyle diyenlerdenim fakat soyle birsey var benim esim ilk bastakı gibi anlayip orta yolda bulusalım diyen o adamdan cok uzak. Yani degistiren ben miyim asıl özü o muydu bilmiyorum. Mesela daha dün soyledim sen boyle inat benimle inatlasmak yerine orta yolda bulusmak isterdin yada yapmaya bir caban olurdu. Kendi de şunu soyledi bana lisedeyken muhalefet mehmet derlerdi. Basta öyleymisim simdi oldugum gibiyim :) anlatabiliyormuyum. Ben ilk eşimin yüzüne de degil gozunun icine bakarak 3 saat konustum ve benimle o konuşması için evlendim. Sunu dedim bakarak gozlerine bu adamla ne guzel yaşlanılır hersey bitince sohbeti hiç bitmez. Ne sıcak. Ama simdi tam tersi:) konusturmak ve beni anlaması icin neler neler yapıyorum anlatamam ki o kadar şey yaşadım annesi yüzünden. O konulara girsem eminim bir çok kişi hala nasıl birliktesin der. Ama işte sevgi sabır deneyip elinden geleni yapıp sizinde dediğiniz gibj zamana bırakıp keşke dememek.

Ilk sene bence pişmanlıklar ve çok farkliyiz demenin zirvesi. Nerden evlendim neden böyle yaptim diye çok sorgulamıştım.

Sonra sen biraz ona benzemeye çalışıyorsun. O da sana benzemeye çalışıyor. Mesela eşim oyun oynardı ben de onunla oynamaya başladım. Ben romantik film severim o da benle izlemeye başladı. Ben de onun için dövüş filmleri izledim. Başlarda hatır için yapılan şeyler bir zaman sonra sevdiğimiz şeyler oldu. O hâlâ müzik dinlemeyi sevmiyordu ama ben her arabaya bindiğimiz zaman müzik açıyordum. Ya da ben hala triliçe değil sütlaç seviyorum. Ama onun için trilice yapıyorum. Vee bir bakıyorsun çok benzemişsin. Benzemeyen seyleri de kabul etmişsin.

Ve yanındaki adama bakıp oy kara gözlerine hayran olduğum, oy benim yakışıklım diyorum 💃😘
Eskiden kitap alır onun hakkında konusur yorumlardık. Birbirimize kargolardık. Benim işimden fırsat kaldıkca arasır dakikalarca konusur sabahlardık. Tabi eskiden evlendigimden beri birlikte sabahlamışlığımız asla olmadı. :) neyse dediginjz gibi bende o yuzden sırf o seviyor diye ki kendimde severim oyun oynamayı iki abi arasında büyünce erkrk oyunlarına bayılırım. Pubg oynamaya basladik. Bu ara tek olayımız bu onun oynu benjm sohbet edebilmek icin ona eslik etmem birtek bu oyun sayesinde esimle sabah 5 kadar oturduk. Bu kadar zamandjr :) ki en baştan beri yaşadıklarımız annesi yüzünden çektiklerim canımi yakmalarını yok sayarak bunları yapıyorum. O kadar çok sey var ki anlatacak zaman işte zaman bakalım dediğiniz gibi olacak mı

Kocam oyuna oturduğunda kalkmaz djsjsjsjk ben de uykumu alana kadar uyanmam djsjsj ama deseler ki hayatta kalması için kalbini vermen gerek. Veririm ♥ o benim her şeyim. Bunla değeri karıştırma. Ama şöyle düşün demekki sen cok eğlenceli degilsin. O oyunu acilen indirip beraber oynamalisin. Öğrenirken de sinirlenme ve eğlenceli ol. Ben pubg 'nın p sini bilmiyordum. Zorla öğrendim. Adam şimdi oyun girmiyor sensiz güzel olmuyor diye.

Oyundan daha eğlenceli ol. Bolca sev. Anlayışlı ol. Hayat zaten çok yorucu. Bir de senden yorulmasın. Aksıne hayattan yorulunca sana gelsin.

Biraz argo olacak ama bir sevişmenin çözemeyeceği bunalım yoktur 🤣
:)) bak şimdi şöyle birşey var eşim bana ayak uydursa ben gidip paraşütle atlayacam ama işte dedigin gibj degil :) o oyunu indireli baya zaman oldu ki onsuz girip ondan iyi oynadığımı cok iyi bilir :) bildiğin gibi o oyunda leş sayısı ve son beşi ondan çok görmüsümdür:) ama olay oyun değil canım o istesin ben her turlu eylencenin dibine vururum. Yeterki birlikte yapalım herşey güzel olsun. Mutlu olalım. Anlayıs iki kisiyle olur bu arada :) tek taraflı gittiğinde bir vakitten sonra can sıkar. Sevişmeye gelmiyorum bile sizde nasıl bilmiyorum ama eşim istemezse istedigib kadar atla ustune olmaz o is:)

Back