- 11 Kasım 2020
- 193
- 126
- 18
- Konu Sahibi perininhayali
-
Tesekkür ederim.bence siz cok haklısınız, yani kavga psikolojisi icinde zaten eminim o kisi size sizin olmeni istiyorum demenizden daha ağır sözler sarf etmistir bile yani. mesele dogmamıs cocugun isminden dolayı kavga etmek degil, o kisinin zihniyetinin iğrenc olması. ben son derece hak verdim size
Bencedeher söze ayrılmak sacma ama boyle konusan bırının zıhnıyetı bir sözden daha fazlasını ifade ediyor bence, o yuzden ben bosanma konusunda hak verdim
2 bucuk ay oldu ve arastirdim evlilik iptali icin gerekli sartlar varmis ve onlar olmadigi sürece iptal degil bosanma olurmus. Hic bir sartiida benim durumuma uygun degil yani bosanabilirim ancaeger daha cok yeniyse evlilik hani aynı evde bile degiliz dediniz ya, evliligi iptal ettirebilir misiniz daha ne kadarlık evlisiniz su an
Saka degilim öncelikle! Evet ayni evi paylasmiyoruz henüz dügünümüz olmadigi icin ve düsüncenize katiliyorumşaka mısınız ya
Hem kocam diyorsunuz hem aynı evde yaşamıyorsunuz
Hem de şimdiden neleri tartılıyorsunuz.
Böyle öküzle ayrılın zaten
Tesekkür ederim. Sanirim bu son olanlar artik geri dönüsü olmayan bir yola koydu beni ve caymam icin cok büyük bir seyin olmasi gerekiyor cünkü kararim hala ayrilmaktan yanaOlay doğmamış çocuk falan değil. Resmen bir öküzle yontulmamış bir adamla evlenmişsiniz. Yaptıgı bir yorum bir varsayım bile onun kişiliğini ve karakterini belli eder zaten. Şimdiden böyle konuşabiliyorsa aynı eve girdikten sonra kim bilir daha neler yaşanır. Baskıcı ve düşüncesiz ve bencil biri olduğunun işaretlerini vermiş bile. Eğer imkanınız varsa aynı eve girmeden kurtulun bu adamdan.
Hic gülecegim yoktu. Siz cok yasayinValla çocuğum yok ama benim komşum hamileyken eşi ile oğlunun adına karar veriyor,bebeğe ne isim koyacaksınız diyen herkese karar verdikleri ismi diyor ,bebek doğuyo baba kimliği çıkarmaya gidiyo ve orda çalışan memur ay bu çok klişe şöyle isim koyun diyo ve memurun önerdiği ismi koyuyo kadın şoksiz şanslısınız adam şimdiden demiş
Kendisi mutsuz bir ailede büyümüs aile demek bile cok uygun degil. Gecmisi onda bir cok yara birakmis ve bunun üstesinden gelmesi icin kendisine akliniza gelebilcek her yolu söyledim ve bazen anlam veremedigim fevri davranislar sergiliyor. 2 dakika sonra pismanlik yasiyor hatasinin farkinda ama yinede düzelen hic bisey olmuyor. Yani sabir tasi degilim ve kendimi kandirmakta istemiyorum. Sevgi ask saygi olan yerde bu gibi seyler olmaz.Bu adamın tek kötü davranışı bu değildir her halde, bana bardağı taşıran son damla hissi verdi.
Not: konuyu sonuna kadar okumadım 2.Sayfadan yazıyorum
Duyduklarimin yaninda az bile söyledim, aklim söyleyemediklerimde.Ölmesine istemek yerine boşanmayı isteyin
Birinin ölmesini istemek bana fazla aşırı geliyor
Kusura bakmayın
Dogru bi an sinirle mantikli düsünemedim360 derece değisirse aynı oldugu yere gelir, tam tersine dönmesi icin 180 derece degismesi lazım
Duyduklarınız evliliğinizi bozmayı gerektiren sözler bana göreDuyduklarimin yaninda az bile söyledim, aklim söyleyemediklerimde.
Yok o mantikla kiyilmadiEli elime değince günaha gir miyim mantığıyla mı kıyıldı bu nikah, öyleyse çocuk niye konuşuluyornasıl olduğunun muhabbeti geçmeden adına mı geçildi ya konuşacak bir şey yok mu cidden... Ben böyle şeyler konuştuğumuzu hiç hatırlamıyorum garip olan bizizdir belki
O an ki sinirle söylenmis bir cümle ve ölsede yasasada umrum disi kendimi fazla ciddiye almiyorum sadece duyduklarimin karsisinda kendisine mümkünse üremeden bu dünyadan ayrilmasi gerektigini söyledim saygi ve sevgi cercevesi icerisindeDuyduklarınız evliliğinizi bozmayı gerektiren sözler bana göre
Ki bu konuda haklı olduğunuzu düşünüyorum
Ama birinin ölmesi gerektiğini düşünmek insanın kendini biraz fazla ciddiye alması gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?