Esim kardesimi görünce cin görmüs gibi oluyormus!!

eşin çok hatalı siz evlendiğinizde kardeşin 5 yaşındaymış çocuğu mu kıskanmış yani:26:ne olursa olsun sana söylediği söz hoş değil:20:ayrıca sen onun ailesine maddi yönden herşeyi yapıyorsun gözüne görünmüyorda eşin kardeşlerine verdiğin küçük mikatarları mı sorun ediyor.bana kocan çok bencil biri gibi geldi.tavrını koy bu kadar sana karışmasına izin verme canım:31:

Bırak kardeşi parayı falan da seni döven ve ağzından böyle pis laflar dökülen bir adamı niye hala besliyorsun.yaşadığın yerde polis olmasa ne yapacaksın acaba. Yada bu adamın sınır dışı edilme vs korkusu olmasa ve para kazanabiliyor olsa daha ne kadar vahşileşecek.ve sen bunları hiç düşünmüyor musun?

Bu mevzu eşin sana şöyle demiş, sen de ona böyle de diyerek çözülecek mevzu değil..
Konu sahibinin çözmesi gereken bir şey yok..
Söylemesi gereken bir şey de yok...
Yapması gereken haddini bildirmesi ve kapıya koyması...

Konu sahibi yaşadıklarını içselleştirip normalleştirmiş.. Bu bariz belli...
Ama anlamadığı şey, evliliğini sadece ve sadece "kendisinin" yürüttüğü...

Aldatılana bile bas tekmeyi demem ben.. Aldatılmıştır hazmeder unutmasa da unutmuş gibi yapar, çok aşıktır falan filan derim...
kabullenmesi gerekir, zaman gerekir vs.
Bu adam müsveddesine ömrünü harcadığı için konu sahibi bir gün kafasına vuracak.. Yazdım buraya..
Sildirmezse konuyu okur bir gün...

Neyse heralde üyeliğimden beri bu kadar sinirimi zıplatan bir konu okumamıştım...

Back
X