Hak ettimi bunu ben??

canım anladığım kadarıyla beraberkende uzun aralıklı görüşmemeleriniz oluyormuş.sebebi ne anlayamadım ?gerçi böyle 2-3 gün görüşmemeler sebeb gerektirmez bir şekilde anlamsız geldi bana ama..o konuda biraz takıldım...arkadaşların söylediği gibi aramamalısın sen gereken herşeyi yapmışsın.gelecekse gelir arayacaksa arar sende bu arayı elinde telefon bekleme bence kendini üzersin.farklı şeyler yapıp kafanı dağıt biraz

farkli sehirlerde yasiyoruz cnm aramizda 350 km var, o yüzden görüsemiyorduk hep, babasi hasta olmanda önce hep olmasada 2 günde bir görüsürdük MSNden, ama hem babasi hasta oldu, hem benimki calismaya basladi, görüsememeye basladik zamanla... malesef :-(

bence gercekten seviyo sesi titrio demişsin ya... ama sabret bekle... kötü durumda oldugunu bi şekilde hissttir ama sakın sen arama bi daha. Bence gercekten bunalımda ve kafasını dinlemeye ihtiyacı var

kizlar ben bugün almanyaya döndüm :-(
yarin annesini ararim herhalde... cok heyecanliyim. Su anda bari icimde bir umut var, seviyor, özlüyor diye... annesi umutsuz konusursa tamamen bittiginin göstergesidir... gerci zaman ne getirir bilinmez ama.. :-(

hadi bakalım hayırlı haberini bekliyoruz tatlım

pek hayirli degil. ama benim icin umarim hayirli olur birgün.
Türkiyede zaten rahatsizlanmistim, apandist dediler ama ben ameliyat olmak icin almanyaya dönmeyi bekledim, zaten 2 gün izinim kalmisti.

dün annesini aradim.. resmimi masasindan kaldirmis. eminimki cüzdanindanda cikartmistir. Annesi diyorki gözünde parilti yok, mutsuz oldugu belli, beti benzi solgun.
Ama mutlu görünmeye calisiyor, olmadigini ben görüyorum ama dedi.

laf lafi acti annesine ameliyat olacagimi, olmadan önce benimkiyle 2 dk konusmak istedigimi söyledim. Annesi dedi evde yok su anda abisinde, gelince söylerim kendine ama arayacagini hic sanmiyorum. Ben arayinca o umutlanacak o yüzden hic konusmayalim demis annesine, annesi bu lafina dayanarak söyledi bunu.

Ve sahidende aramadi. Ve aramayacak. Buna ne denir kizlar?
Düpedüz hayvanlik degilmi, af edersiniz?
Beraber gecemiz gündüzümüz gecmis, birbirimize olmus olan sevgimiz var, insan nasil bir arayipta gecmis olsun demez?

Kanim dondu. Ama Allaha sükür ettim. Ben birgün bununla evlenseydim, cocuk sahibi olsaydim, yillarimi kendiyle gecirseydim bile bu bana böyle yapardi diye düsündüm.

Ama Allah büyük, benim ahimi aldi, o beni mumla arayacak. Ama ozaman ben yaninda olmicam!

Yazdiklarimi okuyup yardimci olmaya calistiginiz icin cok tsk ederim canlarim.
Nanköre ask ögretilmiyormus... Bana yasattigi acilarin aynisni kendiside yasasin... :kızgın:

Bu tam ahret sorusu olmuş işte :) keşke cevabı bilebilseydim :sm_confused::

geri dönmeninde bir güzelligi var degilmi cnm? kirip yikip döktükten sonra dönmüs neye yarar? Insan olana laf gecer, Insan olan laftan anlar. Insan olmayan, nankör olan hayatta anlamaz ve dönmez.
Pisman olup dönmek istedigi zamanda cok gec olmus olur... fazla naz a$ik usandirir

Alara bence de elinden geleni yapmışın bence bekle ve mutlu olmaya çalış zaman ne gösterir bilemeyiz kesin bitti dersin bibakmışınki yanındaaa bence hayatını normal seyrine bırak kimbilir ondan daha iyisi vardır ve zamanını bekliyodur...

Alara bence de elinden geleni yapmışın bence bekle ve mutlu olmaya çalış zaman ne gösterir bilemeyiz kesin bitti dersin bibakmışınki yanındaaa bence hayatını normal seyrine bırak kimbilir ondan daha iyisi vardır ve zamanını bekliyodur...

aman cnm gelmesin istemiyorum. böyle biriyle beraber olunurmu hic, keske bu yüzünü önceden görebilseydim. Adam ne vefa biliyor, ne hatir ne gönül biliyor.
Aman bana dönmesin. Kendine layik kendi gibi birini bulsun.

Ha üzülmüyormusun diyorsaniz tabiki üzülüyorum, ama elden birsey gelmez. Hem üzgün hem kizgin, hemde kendimi aptal gibi his ediyorum bunun gibi birine asik oldugum icin.
Ama bende aldandim, aldanmamak elde degildi, beni bugüne kadar hic kirmadi, kirsa bile kavgada sinirli aninda insanin agzindan kaciverir diyip geciyordum. bir dedigimi iki etmedi, bana okadar sefkatliydiki. Demekki damari tuttu... damariyla mutlu olsun ozaman

pek hayirli degil. ama benim icin umarim hayirli olur birgün.
Türkiyede zaten rahatsizlanmistim, apandist dediler ama ben ameliyat olmak icin almanyaya dönmeyi bekledim, zaten 2 gün izinim kalmisti.

dün annesini aradim.. resmimi masasindan kaldirmis. eminimki cüzdanindanda cikartmistir. Annesi diyorki gözünde parilti yok, mutsuz oldugu belli, beti benzi solgun.
Ama mutlu görünmeye calisiyor, olmadigini ben görüyorum ama dedi.

laf lafi acti annesine ameliyat olacagimi, olmadan önce benimkiyle 2 dk konusmak istedigimi söyledim. Annesi dedi evde yok su anda abisinde, gelince söylerim kendine ama arayacagini hic sanmiyorum. Ben arayinca o umutlanacak o yüzden hic konusmayalim demis annesine, annesi bu lafina dayanarak söyledi bunu.

Ve sahidende aramadi. Ve aramayacak. Buna ne denir kizlar?
Düpedüz hayvanlik degilmi, af edersiniz?
Beraber gecemiz gündüzümüz gecmis, birbirimize olmus olan sevgimiz var, insan nasil bir arayipta gecmis olsun demez?

Kanim dondu. Ama Allaha sükür ettim. Ben birgün bununla evlenseydim, cocuk sahibi olsaydim, yillarimi kendiyle gecirseydim bile bu bana böyle yapardi diye düsündüm.

Ama Allah büyük, benim ahimi aldi, o beni mumla arayacak. Ama ozaman ben yaninda olmicam!

Yazdiklarimi okuyup yardimci olmaya calistiginiz icin cok tsk ederim canlarim.
Nanköre ask ögretilmiyormus... Bana yasattigi acilarin aynisni kendiside yasasin... :kızgın:

opuyorumnanaktancanım benim nasıl ifade etmişsin duygularını eksiksiz yaşadığım şeyler şu üç gün içinde ama napalım kader kısmet
İnsana koyan da bu kadar sevdiğin bi insanın vefasızlığı aslında o kadar iyi anlıyorum ki seni :teselli:
Ameliyatın iyi geçer umarım ; mutluluklar dilerim Allah yardımcın olsun

opuyorumnanaktancanım benim nasıl ifade etmişsin duygularını eksiksiz yaşadığım şeyler şu üç gün içinde ama napalım kader kısmet
İnsana koyan da bu kadar sevdiğin bi insanın vefasızlığı aslında o kadar iyi anlıyorum ki seni :teselli:
Ameliyatın iyi geçer umarım ; mutluluklar dilerim Allah yardımcın olsun

aynen öyle. yasadigimiz paylastigimiz seyler hatirina bir gecmis olsun ya da, insallah ameliyatin iyi gecer yazmadi. Allah onu nasil biliyorsa öyle etsin.

Cok sagol cnm, kücük bi ameliyat zaten :-)
seninde allah yardimcin olsun, allah bize gönlümüzdekini, hak ettigimizi versin...

Teşekkür ederim seninde hepimizin gönlüne göre versin ...
Üzülme demek ne fayda ama en kısa zamanda toparlarsın umarım sevgiler

Hakkında hayırlısı olsun tatlım, ne denir ki böyle bir durumda başka.
Sen içini ferah tut, sonuçta yanlış bir şey yapmadın.
Ne demişler, o görmezse Allah görür... herkese de eninde sonunda layığını verir.

Hakkında hayırlısı olsun tatlım, ne denir ki böyle bir durumda başka.
Sen içini ferah tut, sonuçta yanlış bir şey yapmadın.
Ne demişler, o görmezse Allah görür... herkese de eninde sonunda layığını verir.

aldattimi diyorum, yok aldatmadin, e sana sahtekarlikmi yaptim, yok yapmadin, sen bana hep dürüst davrandin dedi son konusmamizda, hani 3 hafta öncemi ne olan.
Bilmiyorum, beyfendi daha NE istiyorsa.... elindekilerle memnun olmayanin allah elindekinide alirmis. simdi mutlu olsun.
Ama okadar eminimki cnm, o benu MUMla arayacak... ona kolay gelsin sengözlerimebaksanab

Yakin bir arkadasim beni birisiyle tanistirmak istiyor, tam sana göre diyor, hem onuda unutmus olursun diyor felan... benim gözümde su anda pek yok, ama oluruna birakicam... bir laf var "love passes only with love" diye... uygulasammi sırnaşık şey

Kizlar,

bana yardimci olanlara, yazdiklari msjlarla icimi biraz olsun ferahlatanlara cok tsk ederim.
Keske hersey düzelseydi, böyle bitmeseydi.

Tekrar sagolun...

Bitmeliyse bitiyo ...
Sen sağlığına bak , üzülmemeye çalış herşey olacağına varıyor ...

Bitmeliyse bitiyo ...
Sen sağlığına bak , üzülmemeye çalış herşey olacağına varıyor ...

sagol cnm, aynen öyle cnm. aynen öyle...

ama adim gibi eminimki o bana cok pisman olup dönücek. Cok gec ama... hersey eskisi gibi olmazki. Bugün yarin döner demiyorum. Belki 6 ay belki 1 sene sonra. Ama dönücek... hemde pisman olarak!

Yakinda herseyini kendine paket olarak postalicam. Bana aldigi herseyi.
Görmek bile istemiyorum. Ve kendisi görürse cani yanicak bunuda biliyorum, o yüzden karar verdim yollicam....

Kizlaaar... inanmicaksiniz.. neler oldu:

Bayramdan bir gün önce dayanamayip aradim kendini. Benim sarjim bitmek üzereydi, kisa kesmek zorunda kaldim ok gece konusuruz dedi, kapatti. Gece aradim ama cikmadi. Sonra Bayram Sabahi kendi beni aradi. 2 saat konustuk.
Cok güzeldi. Canimli, cicimli, askimli felan konusmadik, seviyeli ama yinede candan konustuk.

Onun hayatinda hic iyi seyler olmuyor. Babasi kanserdi diye anlatmistim size. Simdide annesi... beyin tümörü :KK43:(
Allah kimsenin basina vermesin, Anne ve Baba ayni anda hastalniyor... Cok kötü durumda.
Doktorlar pek ümitlenmeyin demisler. Ama yinede kemoterapi tedavisi görüyor annesi.
Benimkinin (eger hala öyle denebilirse) yükü cok cok agir yani. Üni kaydini bile dondurmus, bu sömestr sinav yazamicak diye. Haftada 2 günde calisiyor. Bütün is ona bakiyor nerdeyse...

Bugün aradi beni isten cikinca. 5 dk konustuk. Aksama MSNden görüsücez.
Bana akil verin kizlar lütfen, ben karsisina nasil cikayim? nasil olayim? Neler diyeyim ona?

Onun tekrar BENIM olmasini istiyorum. Aranizdan deneyimli ablalarim yazsinlar lütfen... yardiminiza cok ihtiyacim var. Tekrar iletisime gecmisken daha iyi olsun istiyorum aramiz.

Yazilarinizi bekliyorum. Yardimci olursa eger.. bu benimki Kova burcu. Burcalara inanan bir Insanim, yadirgamayin ltfn...

Alara

kizlaaaar aksama onunla görüsücem, sizce nasil davranayim, ne yapayim... accayip heyecanliyim ama belli etmek istemiyorum...
lütfen yardim...

X