pek hayirli degil. ama benim icin umarim hayirli olur birgün.
Türkiyede zaten rahatsizlanmistim, apandist dediler ama ben ameliyat olmak icin almanyaya dönmeyi bekledim, zaten 2 gün izinim kalmisti.
dün annesini aradim.. resmimi masasindan kaldirmis. eminimki cüzdanindanda cikartmistir. Annesi diyorki gözünde parilti yok, mutsuz oldugu belli, beti benzi solgun.
Ama mutlu görünmeye calisiyor, olmadigini ben görüyorum ama dedi.
laf lafi acti annesine ameliyat olacagimi, olmadan önce benimkiyle 2 dk konusmak istedigimi söyledim. Annesi dedi evde yok su anda abisinde, gelince söylerim kendine ama arayacagini hic sanmiyorum. Ben arayinca o umutlanacak o yüzden hic konusmayalim demis annesine, annesi bu lafina dayanarak söyledi bunu.
Ve sahidende aramadi. Ve aramayacak. Buna ne denir kizlar?
Düpedüz hayvanlik degilmi, af edersiniz?
Beraber gecemiz gündüzümüz gecmis, birbirimize olmus olan sevgimiz var, insan nasil bir arayipta gecmis olsun demez?
Kanim dondu. Ama Allaha sükür ettim. Ben birgün bununla evlenseydim, cocuk sahibi olsaydim, yillarimi kendiyle gecirseydim bile bu bana böyle yapardi diye düsündüm.
Ama Allah büyük, benim ahimi aldi, o beni mumla arayacak. Ama ozaman ben yaninda olmicam!
Yazdiklarimi okuyup yardimci olmaya calistiginiz icin cok tsk ederim canlarim.
Nanköre ask ögretilmiyormus... Bana yasattigi acilarin aynisni kendiside yasasin...