Evlendigime sürekli pismanim ondan artik tiksiniyorum

eger daha cok yeniyse evlilik hani aynı evde bile degiliz dediniz ya, evliligi iptal ettirebilir misiniz daha ne kadarlık evlisiniz su an
2 bucuk ay oldu ve arastirdim evlilik iptali icin gerekli sartlar varmis ve onlar olmadigi sürece iptal degil bosanma olurmus. Hic bir sartiida benim durumuma uygun degil yani bosanabilirim anca

Olay doğmamış çocuk falan değil. Resmen bir öküzle yontulmamış bir adamla evlenmişsiniz. Yaptıgı bir yorum bir varsayım bile onun kişiliğini ve karakterini belli eder zaten. Şimdiden böyle konuşabiliyorsa aynı eve girdikten sonra kim bilir daha neler yaşanır. Baskıcı ve düşüncesiz ve bencil biri olduğunun işaretlerini vermiş bile. Eğer imkanınız varsa aynı eve girmeden kurtulun bu adamdan.

Valla çocuğum yok ama benim komşum hamileyken eşi ile oğlunun adına karar veriyor,bebeğe ne isim koyacaksınız diyen herkese karar verdikleri ismi diyor ,bebek doğuyo baba kimliği çıkarmaya gidiyo ve orda çalışan memur ay bu çok klişe şöyle isim koyun diyo ve memurun önerdiği ismi koyuyo kadın şok 🤣🤣🤣🤣 siz şanslısınız adam şimdiden demiş 🤭

Olay doğmamış çocuk falan değil. Resmen bir öküzle yontulmamış bir adamla evlenmişsiniz. Yaptıgı bir yorum bir varsayım bile onun kişiliğini ve karakterini belli eder zaten. Şimdiden böyle konuşabiliyorsa aynı eve girdikten sonra kim bilir daha neler yaşanır. Baskıcı ve düşüncesiz ve bencil biri olduğunun işaretlerini vermiş bile. Eğer imkanınız varsa aynı eve girmeden kurtulun bu adamdan.
Tesekkür ederim. Sanirim bu son olanlar artik geri dönüsü olmayan bir yola koydu beni ve caymam icin cok büyük bir seyin olmasi gerekiyor cünkü kararim hala ayrilmaktan yana

Bu adamın tek kötü davranışı bu değildir her halde, bana bardağı taşıran son damla hissi verdi.
Not: konuyu sonuna kadar okumadım 2.Sayfadan yazıyorum

Valla çocuğum yok ama benim komşum hamileyken eşi ile oğlunun adına karar veriyor,bebeğe ne isim koyacaksınız diyen herkese karar verdikleri ismi diyor ,bebek doğuyo baba kimliği çıkarmaya gidiyo ve orda çalışan memur ay bu çok klişe şöyle isim koyun diyo ve memurun önerdiği ismi koyuyo kadın şok 🤣🤣🤣🤣 siz şanslısınız adam şimdiden demiş 🤭
Hic gülecegim yoktu. Siz cok yasayin😂😂😂

Bu adamın tek kötü davranışı bu değildir her halde, bana bardağı taşıran son damla hissi verdi.
Not: konuyu sonuna kadar okumadım 2.Sayfadan yazıyorum
Kendisi mutsuz bir ailede büyümüs aile demek bile cok uygun degil. Gecmisi onda bir cok yara birakmis ve bunun üstesinden gelmesi icin kendisine akliniza gelebilcek her yolu söyledim ve bazen anlam veremedigim fevri davranislar sergiliyor. 2 dakika sonra pismanlik yasiyor hatasinin farkinda ama yinede düzelen hic bisey olmuyor. Yani sabir tasi degilim ve kendimi kandirmakta istemiyorum. Sevgi ask saygi olan yerde bu gibi seyler olmaz.

Eli elime değince günaha gir miyim mantığıyla mı kıyıldı bu nikah, öyleyse çocuk niye konuşuluyor 🤣 nasıl olduğunun muhabbeti geçmeden adına mı geçildi😅 ya konuşacak bir şey yok mu cidden... Ben böyle şeyler konuştuğumuzu hiç hatırlamıyorum garip olan bizizdir belki😅

Duyduklarimin yaninda az bile söyledim, aklim söyleyemediklerimde.
Duyduklarınız evliliğinizi bozmayı gerektiren sözler bana göre
Ki bu konuda haklı olduğunuzu düşünüyorum
Ama birinin ölmesi gerektiğini düşünmek insanın kendini biraz fazla ciddiye alması gibi geliyor

Eli elime değince günaha gir miyim mantığıyla mı kıyıldı bu nikah, öyleyse çocuk niye konuşuluyor 🤣 nasıl olduğunun muhabbeti geçmeden adına mı geçildi😅 ya konuşacak bir şey yok mu cidden... Ben böyle şeyler konuştuğumuzu hiç hatırlamıyorum garip olan bizizdir belki😅
Yok o mantikla kiyilmadi 😂😂 kaynimin cocugundan acildi konu ve bir an buralara kadar geldi bende tam olarak anlamadim nasil oldu yani bilemedim simdi garipmi degilmi 😂😂

Insanın çocuğuna vermek istediği bir isim olabilir. Belki ona çok çok yardımı dokunan birinin adını koymak ister falan. Karşı taraf da anlayışla karşılar. ama söyleme tarzı önemli. Sizinkinde o yok. Mesela benim bir tanıdığım kızı olursa cok koymak istediği bir isim varmış. Eşine kız olursa ben koyayım erkek olursa sen köy demiş. Eşi de kabul etmiş.tabii hiç beğenmediği absürd bir isim falan koymak isteseler hayır diyebilirler sanırım.

Duyduklarınız evliliğinizi bozmayı gerektiren sözler bana göre
Ki bu konuda haklı olduğunuzu düşünüyorum
Ama birinin ölmesi gerektiğini düşünmek insanın kendini biraz fazla ciddiye alması gibi geliyor
O an ki sinirle söylenmis bir cümle ve ölsede yasasada umrum disi kendimi fazla ciddiye almiyorum sadece duyduklarimin karsisinda kendisine mümkünse üremeden bu dünyadan ayrilmasi gerektigini söyledim saygi ve sevgi cercevesi icerisinde 😅

Back