Evlendigime sürekli pismanim ondan artik tiksiniyorum

Bu yoruma çok katiliyorum bunlar adamin gerçek kişiliğiyle ilgili önemli sinyaller. lütfen dikkate alın. Ve kişiliği size uymuyorsa gereğini yapın. 32 yaşında birine göre çok mantıksız söyledikleri " yüzüne bile bakmam çocuğun" ne demek?! Bu yüzden kavga çıkarmak falan... Ben çok doğru buldum tepkinizi. Sanırım resmi nikah oldu diye kendini garantide görüp gerçek yüzünü göstermeye başladı. Bir tanıdığım da düğünden birkaç ay önce resmi nikah yapmıştı. Sonra düğün hazırlığı sürecinde "aileden de kızdan da nefret ettim" dedi ve ayrıldı. Dava açtılar. Dva sürerken bir kızla tanıştı ve süper anlatılar boşanma gerçekleşince hemen onunla evlendi şimdi kaç seneyi geçti evlilikleri ve çok mutlular. Diyeceğim o ki güvenmediğiniz biriyle yola çıkmayın bence.
Kendisi bana daha dün onun hayatindan cikarsam beni kaybettigi icin kendisini birdaha asla bulamicagini ve hayatinin alt üst olucagini dahi söyledi. Ben tabiki buna inanmadim cünkü hayat herzaman devam ediyor ve kimse kimse icin bukadar kesin konusmamali. Kendisinin cok sacma davranislari oluyor ve kendiside bunun farkinda. Artik inceldigi yerden kopsun.

Kendisi bana daha dün onun hayatindan cikarsam beni kaybettigi icin kendisini birdaha asla bulamicagini ve hayatinin alt üst olucagini dahi söyledi. Ben tabiki buna inanmadim cünkü hayat herzaman devam ediyor ve kimse kimse icin bukadar kesin konusmamali. Kendisinin cok sacma davranislari oluyor ve kendiside bunun farkinda. Artik inceldigi yerden kopsun.
"saçma tavırları var" diyorsanız şimiden evlenince daha beter olacağını düşünüyorum. Ayrılmanız bana da mantıklı geliyor. Hakkınızda en iyisi olsun.

Bu yoruma çok katiliyorum bunlar adamin gerçek kişiliğiyle ilgili önemli sinyaller. lütfen dikkate alın. Ve kişiliği size uymuyorsa gereğini yapın. 32 yaşında birine göre çok mantıksız söyledikleri " yüzüne bile bakmam çocuğun" ne demek?! Bu yüzden kavga çıkarmak falan... Ben çok doğru buldum tepkinizi. Sanırım resmi nikah oldu diye kendini garantide görüp gerçek yüzünü göstermeye başladı. Bir tanıdığım da düğünden birkaç ay önce resmi nikah yapmıştı. Sonra düğün hazırlığı sürecinde "aileden de kızdan da nefret ettim" dedi ve ayrıldı. Dava açtılar. Dva sürerken bir kızla tanıştı ve süper anlatılar boşanma gerçekleşince hemen onunla evlendi şimdi kaç seneyi geçti evlilikleri ve çok mutlular. Diyeceğim o ki güvenmediğiniz biriyle yola çıkmayın bence.
Ve inanirmisiniz bilmiyorum ama biz evlenebilmek icin cok ugrastik ve ben suan sanki ne o insana nede bu hayata aitmisim gibi hissediyorum. Resmen tükürdügümü yalamis biri olarak görüyorum kendimi. Bu sekilde gitmiceginin kendiside farkinda kavga etmek istemiyormus yada anlasmazliga girmek istemiyormus. Bende ona sürekli ozaman durumlari bu raddeye getirme cünkü sorun cikaran sensin ben degil diyorum. Sanirim ayrilmak en dogru karar olucak.

"saçma tavırları var" diyorsanız şimiden evlenince daha beter olacağını düşünüyorum. Ayrılmanız bana da mantıklı geliyor. Hakkınızda en iyisi olsun.
Yasanmis okadar zorlugun ardindan mutlu olabilmek varken bunlari yasamak ve yasatmak gibi bir tercihi nasil olur insanin. Bence sahip oldugunun degerini bilmedigi icin bu denli davranip konusabiliyor.

Bence bu tavırda biriyle evlenmeyi ciddi anlamda düşün.
Adam sanki evlenmiyor, yenmesi gereken, egemenliği altına alması gereken, sözünü dinletmesi gereken rakibiyle savaşa giriyor, sanki düşman gibi görüyor.
Ben evliliğe rekabet ortamı gibi bakan değil, bize takım gözüyle, ekip gözüyle bakan birini tercih ettim, buna tamamen emin olarak evlendim.
İlişkiye, evliliğe böyle bakan, bir kadını ultimatomlarla egemenliği altına almaya çalışan bir adamla evlenmezdim. Tavırları bu şekildeyse aynı eve girmeyi lütfen düşün.

Ben boşanın demiycem nikahın iptali protokolu daha uygun sizin için, hem boşanmamiş hem de kurtulmuş olursunuz avukatınız ayrintili bilgi verecektir
Ne kadar uzun süre evli oldugum fark ediyormu? Sanirim bu okadar kolay olmicak cünkü belirli sartlari var ve hic biri benim durumum icin gecerli degil

Bence bu tavırda biriyle evlenmeyi ciddi anlamda düşün.
Adam sanki evlenmiyor, yenmesi gereken, egemenliği altına alması gereken, sözünü dinletmesi gereken rakibiyle savaşa giriyor, sanki düşman gibi görüyor.
Ben evliliğe rekabet ortamı gibi bakan değil, bize takım gözüyle, ekip gözüyle bakan birini tercih ettim, buna tamamen emin olarak evlendim.
İlişkiye, evliliğe böyle bakan, bir kadını ultimatomlarla egemenliği altına almaya çalışan bir adamla evlenmezdim. Tavırları bu şekildeyse aynı eve girmeyi lütfen düşün.
Neye ugradigini sasirmis biriyim cünkü ne aklim ne mantigim bunu aldi. Hala düsünüyorum acaba neden diye. Keske bende dogru tercihi yapmis olsaydim.

Bence ikinizde eşit derecede hatalısınız. İkinizde anlamsız sebeplerle yükselmişsiniz ve çözülemeyecek bir konu değil. Genelde hep "böyle düşünen bir adama çocuk verilmez, boşanın, böyle zihniyet mi olur" gibi şeyler söylenmiş ama eşiniz tarafından bakarsak yani roller değişmiş olsaydı bu sefer de "en ufak birşeyde hemen inşallah hiç çocuğun olmaz ölürsün" gibi cümle kuran biriyle hayat yaşanmaz vs denirdi.

Bana kalırsa ayrılmak için bir sebep değil bu oturup mantıklı bir şekilde konuşulup halledilebilecek bir konu diye düşünüyorum

başka nasıl evli olacaktınız ki zaten? :bicak:

yuh, ergen mi kocanız, bu nasıl bir kafa!

kaç yaşındasınız? KOCANIZI mı engellediniz? :işsiz::işsiz:

evli olduğunuz birine nasıl böyle şeyleri kolayca söyleyebiliyorsunuz? 2niz den de bahsediyorum,gerçekten kaç yaşındasınız?

buradan bakınca evliliğe hiç hazır değilsiniz,ne aceleniz vardı??

bence siz mutlu olamazsınız,yani bu evlilik size yalnızca mutsuzluk getirir.
Kişisel gelişimini tamamlayıp olgunluğa ulaşmamış bireyler evliliğe paça sıvayınca böyle oluyor işte. Karşıdaki kişi de çocuk konu sahibi de. Dışarıdan baksan iki olgun insan dersin hay Allahım.

Ortada fol yok yumurta yok. Bakalım belki cocuk olmayacak. Benim eşim de hep derdi nisanliyken . Su anda çocuğumuz olmuyor. Adini koymak istediğini söylerdi ama böyle çirkin söylemezdi orası ayri

Tabi ki ayrıl çünkü adam çocuğun adını bile kendi tekeline almak istiyor
Çocuğun yüzüne bakmam ne demekmiş
Yalnız onu boşverin de siz bence uslubunuza dikkat etmeniz lazım diye düşünüyorum
Kaç yaşında kadın gibi o beddualar ne öyle
Hayatta karşımıza ne insanlar çıkıyor
Karşımızdaki çirkinleşincevbizde çirkinleşseydik oooo
Haanımefendiliğinizi koruyun aman
Bu tür tepkiler sizi haklıyken haksız duruma düşürür
Gitsin başkasından yapsın çocuğu siz de keyfinize bakın bir bencilden kurtulmuş olacaksınız sonuçta

niye kadına yükleniyosunuz anlamadım. Adam kendi kendine kararlar almış ve saçmasapan Bi isim mevzusundan kendi çocuğuna yüz çevireceğini söylüyor. Kadın da bu evlilik hakkında pişmanlık duyup boşanmayı düşündü diye suçlu oluyor. Bence de tekrar tekrar düşünmeli bu evliliği. Bu daha başlangıç bile değil

Bence sorun sadece isim meselesi değil. Bu bardağı taşıran damla olmuş. Ve şimdiden size cinnet geçirten bir adamla yolunuzu ayırın. Siz birarada olsanız çok şiddetli kavgalar olur.

Adam kendini göstermiş şimdiden sonra haklısın vs. dese seni ikna etmek için rol yapmış olacak. Gerçekten fikrini karakterini değiştirmez.
Siz de çok fevrisiniz. Yürek mi yedi, neyine güveniyorsa gibi sözler yeni evliler için biraz fazla. Şuan sinirlisin o yüzden söylüyorsun. Bence bir çiçek alıp özür dilerim haklısın dese hemen affedersin. Yazdıklarından böyle anladım ben.
Bence başlamadan bitmeli ikiniz uyumlu bir cift değilsiniz. Aynı eve girince daha çok kavga edersiniz.

Merhaba,

artik sabrimin son demlerindeyim.
Basliga kocamla anlasamiyoruz yazdigima bakmayin henüz sadece resmi nikahla evliyiz ve ayni evi dahi paylasmiyoruz. Az önce kendisiyle cocuk ile ilgili bir sorun yasadik. Ilerde cocugum olursa ilk ogluma isimini sectim ve sadece ben koyucam ve eger sen ikinci bir isim koyarsan o cocuga yüz cevirir ve onu yok sayarim dedi. Ikinci cocugun isminide ben koyabilirmisim beyfendiye göre. Bende ona agzima geleni saydim ve engelledim. Cünkü böyle bir düsünceye nasil girer ve bunu nasil söyler anlamis degilim. Ondan resmen tiksindim ve ölmesi gerektigini dahi ona söyledim. Lütfen yardim edin ve akil verin cünkü böyle birsey söylemis birine cocuk vermek istemiyorum yüzünü bile birdaha görmek istemiyorum hatta bosanmayi bile düsünüyorum. Simdiden tesekkür ederim
Kaç yaşındasınız?

Bozuk mayadan hamur tutmaz aklınızı başınıza alın uzak durun barışmayın belliki uyumlu bir çift değilsiniz batmakta olan bir gemiye çocuk dünyaya getirmeyin sonrası daha da beter oluyor eğer gücünüz varsa ailenize söyleyin bitirin derim

Back