- 11 Kasım 2020
- 193
- 126
- 18
- Konu Sahibi perininhayali
Kendisi bana daha dün onun hayatindan cikarsam beni kaybettigi icin kendisini birdaha asla bulamicagini ve hayatinin alt üst olucagini dahi söyledi. Ben tabiki buna inanmadim cünkü hayat herzaman devam ediyor ve kimse kimse icin bukadar kesin konusmamali. Kendisinin cok sacma davranislari oluyor ve kendiside bunun farkinda. Artik inceldigi yerden kopsun.Bu yoruma çok katiliyorum bunlar adamin gerçek kişiliğiyle ilgili önemli sinyaller. lütfen dikkate alın. Ve kişiliği size uymuyorsa gereğini yapın. 32 yaşında birine göre çok mantıksız söyledikleri " yüzüne bile bakmam çocuğun" ne demek?! Bu yüzden kavga çıkarmak falan... Ben çok doğru buldum tepkinizi. Sanırım resmi nikah oldu diye kendini garantide görüp gerçek yüzünü göstermeye başladı. Bir tanıdığım da düğünden birkaç ay önce resmi nikah yapmıştı. Sonra düğün hazırlığı sürecinde "aileden de kızdan da nefret ettim" dedi ve ayrıldı. Dava açtılar. Dva sürerken bir kızla tanıştı ve süper anlatılar boşanma gerçekleşince hemen onunla evlendi şimdi kaç seneyi geçti evlilikleri ve çok mutlular. Diyeceğim o ki güvenmediğiniz biriyle yola çıkmayın bence.