Hak ettimi bunu ben??

Canim konunu okudum, öncelikle gecmis olsun diyorum sana ve arkadasina..

Onunda seninle konusuyor olmasi üstelik bu kadar skintili bir zamanda iyiye isarettir. Sen bu aksam onunla görüsürken gayet sakin olmaya calis. Ona hissettiklerini yinele..Eminim o da altta kalmayip dile getirir duygularini.. Anlayisli olmaya calis, samimi konus aranizda problem olacak tarzdan konusmalara girme.. Bunlari zamana birak simdi onun yaninda olman lazim..

Canim konunu okudum, öncelikle gecmis olsun diyorum sana ve arkadasina..

Onunda seninle konusuyor olmasi üstelik bu kadar skintili bir zamanda iyiye isarettir. Sen bu aksam onunla görüsürken gayet sakin olmaya calis. Ona hissettiklerini yinele..Eminim o da altta kalmayip dile getirir duygularini.. Anlayisli olmaya calis, samimi konus aranizda problem olacak tarzdan konusmalara girme.. Bunlari zamana birak simdi onun yaninda olman lazim..

Mrb cnm sagol. Evet iyiye isaret ama.. ben artik ne düsünecegimi sahiden bilmiyorum. Bayram günü 2 saat telefonlastik ve bana okadar sicak, okadar candandiki... birbirimize cnm cicim askim fln demedik, ama yinede sohbet güzel, tatliydi.

Dün MSNe gelicekti, cok gec geldi. Ama ummadik tas bas yararmis ya, yine sevincim yarida kaldi.

"Kusura bakma cok uykum var, yarinda sabah sabah isler beni bekliyor, senden özür dileyip yatmaya gidicem" dedi.

Hayal kirikligina ugradim yani biraz, yani cok sükür 2 bucuk aydan sonra webcam'den görüsücez diye helede tanisma yildönümümüzde, cok sevinmistim.

Sonra dedim bari 2 dk cam'den görüselim, davet yolladim hata geldi, sonra bana dediki bigisayarimda cam yok, notebookuda cantasindan cikartmadim ve PC zaten acikti. Bende dedim kurmaya degmezmiydi, sonra oda hemen defansa gecti dedi benim icin önemli olan seyler su anda baska, bende dedim ben no. 1 olmak istiyorum demedim, bu özel gün hatirina felan filan o sacmaladi ben sacmaladim, sonra ben seni ararim, söz diyip cikti.

O benden cam'den görüsmemek icin kaciyor. Bircok neden geliyor aklima, ama nedenin aslini keske kendisi bana söylese. 2 saat telefonlastik Bayram günü ya. Daha Carsamba günü beri aradi 4-5 dk konustuk. Ama msn üzeri cam'le görüsmeye gelince beyfendi kaciyor. Acaba neden kizlar, birsey söyleyin nolur ya? :çok üzgünüm:

Ben bilmiyorum yani... kafam cok karisik ve üzgünüm. :sinifsinif:

Ben sizin onu cok fazla zorladıgınızı düşünüyorum..açıkça söyleyebilirm ki bitti sevmiyorum diyorsa bir erkek kesinlikle sevmiyordur adam size daha ne desin ki...
ayrıca bir hafta görüşmediginiz oluyormuş bir ilişkide nasıl bir hafta konuşulmaz bu ilişki midir?çekiniyorsunuz arayamıyorsunuz bu nasıl bir samimiyet...
anneye gelince annesi sizi sevse ne yazar ki umutlanmaya gerek yok bence ...
yıpranmış bitmiş bi şekilde bi de ramalar üstüne düşmeler facete tekrar eklemeler hiç tarzım degil...ben bugüne kadar kimseye bu kadar yalvarmadım yalvaranlarında sonunda mutlu olduklaırnı görmedim ve bir bayanın hiçbir zaman ilişki için bu kadar uğraşmasını anlayamıyorum bence bırakın her seyi akışına
hatta gelse bile geri dönse bile ki sanmıyorum, siz reddedin oyun değil bu..

ilk mesajına cevaben yazmıştım sonrakilere bakınca da sunu gördüm vakit geçiriyor aam keyfine göre ister konuşuyor ister konuşmuyor sen bekleyip duruyorsun dünyada erkek mi kalmadı canım ya..

sevgili Alara,
tüm mesajalrını baştan sona okudum. ne güzel sonlara doğru bu kızın aklı başına gelmiş derken, bir de baktım ki gene eskiye dönmüşsun.
olmamış..
ondan sana hayır yok
senden 8 yaş büyük olacak bir de.. sen şımaracaksın,hata yapacaksın o olgun olacak, affedecek. siz rolleri değişmişsiniz..
bir ömür boyu nasıl çekersin bunu..geri dönerse bile..
her derdi oldugunda insan sevdiğine sırt döner mi?
peişinden koşmana da alışmış beyfendi.. oh ne ala
kendine değer ver güzelim. sen çok kıymetlisin.kendini bu derece düşürme..

Sanirim olaylar farkli yönde ilerlemis, konusmussunuz..
Konuyu ilk actiginda bu kadar ayrintili yazmamistin yada bu olaylar yeni olmaya basladi bilemiyorum..
Bana kalirsa cocuk artik istemiyor seni..Kaynana adayida senden iyisini bulamayacagini düsünüp aklini karistirmaya calisiyor! Dikkat et! Aklina girmesine izin verme..
Oglu istemiyorsa istemiyordur..
Sana fotografin hala cüzdaninda duruyor demeside yanlis, duygularinla oynuyor gibi geldi bana..
Cocuk istese emin ol sorun ne olursa olsun seni arar cam acar vs.. Hicbir sey onun sevgisinin önüne gecemez..Demek ki birseyleri artik kafasinda bitirmis..
Sende bitirmeye calis ve annesini aramaktan vazgec! Umut vermesin kadin sana..

anlıyorum seviyorsun ve üzülüyorsun.ama ilgilenmemeye çalış arama sorma bekle sadece bekle sabırla.sen elinden geleni yaptın duygularınıda söledin daha fazla üsteleme .seviyorsa sana geri gelir . bana bu ilişkide bişeyler onu sogutmuş gibi geldi. hakkında hayırlısı olsun .

canım seni üzmek istemem ama bitmiş bu ilişki
daha da üsteleme bence gençsin önüne bak
emin ol bir zaman sonra sende unutursun

onnla uğraşmayı bırak.bi zmanlar ben de öyleydim beni bıraktığında resmen deliye dönmştm ve zırt pırt arayıp onu özledğmi sölerdm ve tekrar birlşmmz için dua ederdm her türlü yolu denerdm..noldu dersen bıkıp usandı ve bana açıkca sana verdğm bi değer vardı ama böyle yaparak onu da yok ediyosun dedi..bitti anla artık kabullen dedi ve o sözler benm beynme öyle işledi ki.. bitti..kabullen ve bir daha asla olmayacak dedi..çektğim acıyı anlatamam..
o gün tamamen sildim onu aylarca çıtım çıkmadı hatta yanlışlkla ararım falan diye heryerden sildim onu, karşısna çıkmamaya çalştım..
sonunda kendisi döndü bana yalvardı ağladı direk evlenmek istedi..
insan zamnla olgunlştıkça hatalarını göryor..şuan düşünnce ne kadar aptalmışım diyorum ne diye yalvarıp yakarrsın saatlerce telde ağlrsn değmeyecek biri için..ama işte senin bunları anlaman zor şimdi..sen de ilerde anlıcaksın ve bu günlere güleceksin inan..
Allah yardmcn olsun canım kardeşim

kizlar, uzun zaman nete girme imkanim olmadi, cok güzel seyler yazmissiniz, hepinize ayri ayri cok tsk ediyorum!
Hayatimda hersey yoluna girdi cok sükür, sizin yardimlarinizda cok oldu bu konuda.
Ve su an mutluyum... kaydirigubbakcemile3

Hepinizi öptüm, Allaha emanet olun :)

coocuk meselesı cok sacma
doğmamış coocuga don biçmişşiniz
bence arkadasın bıtırmekt kararlı
ne annesıy konus ne ara
bu sadece bu surecı uzatır daha cok acı cekersın

arkadaşım yazını sonuna kadar okudum herşey yoluna girdi mutluyum yazmışşsın hep öyle olmanı dilerim.... ama nasıl oldu bize de anlatsan canım haliyle neler oldu bunca zaman merak ediyoruz şahsen ben ediyorum.. eger anlatırsan sevinirim....akannehir

:)))
birsey olmadi canim, konu öyle kapandi. Uzun zaman oldu ses seda cikmadi, ne ondan ne benden.
Bende hem kendime hemde hayatima ceki düzen verdim, ve mutluyum.
Ha arada bi aklina gelmiyormu diye soracaksiniz, geliyor tabi. Ama alistim yani, varligiyla yoklugu bir olunca... aa bak onsuzda oluyormus diye kalbimde anladi sonunda.

Su anda görüstügüm baska bi cocuk var. Bakalim hayirlisi :))

tatlim erkek arkadasin herseyi ayrilmak icin bahane gostermis...mesela cocuk muhabbeti, hani cocugumu ozgurluklerini tammamen vermem demissin ya. sana olan sevgim bitti demis, sen de birak onu bosver. anladigim kadariyla gencsin bak kimler girecek hayatina ilerde. senden e-maille ayrilmis olan birinin seni uzmesine izin verme bence, kendini tut, arama sorma. insan kendini zor tutar aramamak icin biliyorum ama sabret. annesi ne derse desin bence erkek arkadasin kararini vermis ve ayrilmis senden, sorunlariyla ilgisi oldugunu sanmiyorum. ayrica seni cok seven ve evlenmeyi dusunen insan seni daha cok arayip sorardi bence...gunlerce aramamasi zaten bir garip...uzak yerlerde yasamayi ben de bilirim cok sik gorusulmeyebilir ama ayni seyi ben ve esim de yasadik ve esim bana nefes aldirtmazdi. ne yapiyorsun, kimlerle nereye gidiyorsun hic merak edip gunlerce arayip sormaz mi bir insan...

:)))
birsey olmadi canim, konu öyle kapandi. Uzun zaman oldu ses seda cikmadi, ne ondan ne benden.
Bende hem kendime hemde hayatima ceki düzen verdim, ve mutluyum.
Ha arada bi aklina gelmiyormu diye soracaksiniz, geliyor tabi. Ama alistim yani, varligiyla yoklugu bir olunca... aa bak onsuzda oluyormus diye kalbimde anladi sonunda.

Su anda görüstügüm baska bi cocuk var. Bakalim hayirlisi :))

son yorumunu okumamistim canim pardon. hayirlisi olsun :lepi:

X