Canim konunu okudum, öncelikle gecmis olsun diyorum sana ve arkadasina..
Onunda seninle konusuyor olmasi üstelik bu kadar skintili bir zamanda iyiye isarettir. Sen bu aksam onunla görüsürken gayet sakin olmaya calis. Ona hissettiklerini yinele..Eminim o da altta kalmayip dile getirir duygularini.. Anlayisli olmaya calis, samimi konus aranizda problem olacak tarzdan konusmalara girme.. Bunlari zamana birak simdi onun yaninda olman lazim..
Mrb cnm sagol. Evet iyiye isaret ama.. ben artik ne düsünecegimi sahiden bilmiyorum. Bayram günü 2 saat telefonlastik ve bana okadar sicak, okadar candandiki... birbirimize cnm cicim askim fln demedik, ama yinede sohbet güzel, tatliydi.
Dün MSNe gelicekti, cok gec geldi. Ama ummadik tas bas yararmis ya, yine sevincim yarida kaldi.
"Kusura bakma cok uykum var, yarinda sabah sabah isler beni bekliyor, senden özür dileyip yatmaya gidicem" dedi. Hayal kirikligina ugradim yani biraz, yani cok sükür 2 bucuk aydan sonra webcam'den görüsücez diye helede tanisma yildönümümüzde, cok sevinmistim.
Sonra dedim bari 2 dk cam'den görüselim, davet yolladim hata geldi, sonra bana dediki bigisayarimda cam yok, notebookuda cantasindan cikartmadim ve PC zaten acikti. Bende dedim kurmaya degmezmiydi, sonra oda hemen defansa gecti dedi benim icin önemli olan seyler su anda baska, bende dedim ben no. 1 olmak istiyorum demedim, bu özel gün hatirina felan filan o sacmaladi ben sacmaladim, sonra ben seni ararim, söz diyip cikti.
O benden cam'den görüsmemek icin kaciyor. Bircok neden geliyor aklima, ama nedenin aslini keske kendisi bana söylese. 2 saat telefonlastik Bayram günü ya. Daha Carsamba günü beri aradi 4-5 dk konustuk. Ama msn üzeri cam'le görüsmeye gelince beyfendi kaciyor. Acaba neden kizlar, birsey söyleyin nolur ya? :çok üzgünüm:
Ben bilmiyorum yani... kafam cok karisik ve üzgünüm. :sinifsinif: