- Konu Sahibi anatolia35
ALLAH yardımcınız olsun çok sıkıntılı bir durum sizin ki.ilişkinizi iyice gözden geçirmelisin.ve evliliğin oturmadan sırf düzelir mi düşüncesi ile hamile kalmamanı öneririm.yazık gencecik bireylere yazık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajlariniz icin tekrar tesekkür ederim.. Bi karara vardim artik.
Tam olarak ne zaman hangi gün hangi saat bilmiyorum, ama anneme herseyi anlaticam bi hafta icinde.. Annem o benim, üzüntümüde paylasicak sevincimide, sevincten cok üzüntü verdim ona su gecen iki senede, sevinc borcluyum bütün aileme..
Anneme herseyi anlattiktan sonra esime iki secenek sunacagim, ya benimle gelip annemin babamin elini öpcek, yada bundan sonra annesinin koynunda yatar. Yemegini o pisirir, camasirlarini o yikar, bugüne kadar ne yaptoysam esim icin, anneside yapar herseyi.. Eger söyledigi gibi beni seviyorsa gelicektir annemlere, gelmiyorsa zaten sevmiyor demektir, bende bundan sonra hayatimi kendime göre cizerim. Kaldigimiz sehirden tasinmam, cünkü okulumu cok seviyorum, okulumu bitirip dönerim babamin evine..
Planim bu artik.. Dogrulari her ne kadar kendim bilsemde, baskalarindan bu sekilde duymaya ihtiyacim vardi güclenmek amacli, cok zayiftim korkuyordum..
Bazen aklima kaynanamin tabagina zehir atmak, arabasinin motoruna patlayici koymak geliyor, bendemi deliriyorum ne..
Nisanliyken ayrildigimizsa esime "eger babamdan özür dilemezsen herseyi unut benimle ilgili" demistim.. Birinci gün aramadi ikinci gün aramadi ücüncü gün yine aramadi, ama dördüncü gün paşa paşa arayip özür diledi babama söyledigi o laflardan dolayi..
Arkadaslarim bana "o sensiz en fazla bir, tas catlasa iki hafta dayanir, daha sonra ayagina gelip ne istersen yaptirirsin" diyorlar.. Ama benim istedigim esimi kukla gibi oynatmak degilki, evliligin gercwkte böyle olmadigini, her ne olursa olsun anneme babama benim kocam oldugu sürece saygi göstermesi gerektigini bilmesini istiyorum..
Anneme anlattim bugün herseyi, burda türk aile terapisti varmis, oraya gidin objektif olarak yardim etsin size dedi, numarasini bulup vericek. Her zaman arkamda olduklarini, kapilarinin her zaman acik oldugunu söyledi..
3 gündür dogru düzgün görmüyorum esimi, oda surat asmaya basladi artik, catlayip patlicam artik biyerimden.
Bide marifetmis gibi görümcem ve kvalidemde kafa tutuyolar bana sürekli ailemle veya arkadaslarimla bulustugum icin, esimide kötü etkiliyorlar.. Ben sevdigim insanlari görmeyeceksem ne isim var burda, gider kalirim okulumum oldugu yerde..