bazen insanlara rahat batar dert arar iş arar kendine, adam çalışmıyo okuyo güya, devlet 650 euro veriyo hanımda çalışıyo, hanım ailesiylede iyi anlaşıyo onları hediyelere boğuyo arıyo soruyo, kime sarsam kime sarsam diye düşünmüş haa demiş ben kardeşleri bahane ediyim huzursuzluk çıksın karakterimi belli ediyim olay bence tamamen bu
Cok sagolun güzel yorumunuz icin, biraz önce onla konustuk, ben kizdim sesimi yükselttim oda böyle özür dileye dileye bir kaldi ve ayni sizin sözlerinizide söyledim, rahat batiyor herhalde dedim, iyice kendi ailenlede arami actiktan sonra rahatmi edeceksin dedim.
Birde annem evine geldiginde telefon acti bana "Allah razi olsun damat bizi cok rahat ettirdi, ona cikarken para vermek istedim almadi" dedi, bu bana hic söylemedi, zaten konusmuyordukta. Bende sordum niye gece beni okadar aglattirdinda sonra annem verince almadin diye, "Yazik kadinda yokki zaten, ben sen cok sorumluluk aliyorsun diye kizdim aslinda gece, cok abarttim" dedi ve defalarca özür diledi.
Ama ben dedim sen oturma odasinda yatacaksin benim midem bulaniyor sözlerinden dolayi hala diye, oda kabul etti. Ailenlede konusmuyacagim dedim bir süre dedim, icimden gelmiyor sen böyle yaptiktan sonra dedim, cok sasirdi ve pismanim falan dedi.
Bana sarilmak istedi ama izin vermedim, hep uzak durdum konusurken...yoruldum artik laf anlatmaktan, ama simdiye kadar hic bukadar tavir koymamistim, sagolun verdiginiz akillar icin...