Esim kardesimi görünce cin görmüs gibi oluyormus!!

bazen insanlara rahat batar dert arar iş arar kendine, adam çalışmıyo okuyo güya, devlet 650 euro veriyo hanımda çalışıyo, hanım ailesiylede iyi anlaşıyo onları hediyelere boğuyo arıyo soruyo, kime sarsam kime sarsam diye düşünmüş haa demiş ben kardeşleri bahane ediyim huzursuzluk çıksın karakterimi belli ediyim olay bence tamamen bu

Cok sagolun güzel yorumunuz icin, biraz önce onla konustuk, ben kizdim sesimi yükselttim oda böyle özür dileye dileye bir kaldi ve ayni sizin sözlerinizide söyledim, rahat batiyor herhalde dedim, iyice kendi ailenlede arami actiktan sonra rahatmi edeceksin dedim.
Birde annem evine geldiginde telefon acti bana "Allah razi olsun damat bizi cok rahat ettirdi, ona cikarken para vermek istedim almadi" dedi, bu bana hic söylemedi, zaten konusmuyordukta. Bende sordum niye gece beni okadar aglattirdinda sonra annem verince almadin diye, "Yazik kadinda yokki zaten, ben sen cok sorumluluk aliyorsun diye kizdim aslinda gece, cok abarttim" dedi ve defalarca özür diledi.
Ama ben dedim sen oturma odasinda yatacaksin benim midem bulaniyor sözlerinden dolayi hala diye, oda kabul etti. Ailenlede konusmuyacagim dedim bir süre dedim, icimden gelmiyor sen böyle yaptiktan sonra dedim, cok sasirdi ve pismanim falan dedi.
Bana sarilmak istedi ama izin vermedim, hep uzak durdum konusurken...yoruldum artik laf anlatmaktan, ama simdiye kadar hic bukadar tavir koymamistim, sagolun verdiginiz akillar icin...

Sevgi sadece başbaşayken birbirine iyi davranmak değildir,tüm olumsuzluklara rağmen hoşgörülü olabilmektir.

Nasılki siz eşinizin ailesine herşeye rağmen saygıda kusur etmiyor,bişey esirgemiyorsunuz,eşinizde sizin ailenize aynı hoşgörüyü göstermek zorunda eğer sizi seviyorsa.

Kaldıki eşinizin taktığı kardeşiniz daha çok küçük,ona gerekirse bir baba gibi yaklaşabilmeli.

Kusura bakmayın ama eşinizin karakteri gelişmemiş ve siz bu evlilikte para kazanan taraf olmasanız emin olun başbaşayken bile eziyet eder bu adam size.

Eğer kardeşinize verdiğiniz 50 euro için bunları yapıyorsa,işten çıksanız sizi kapıya koyar bu adam.

Lütfen deneyin,çalışmayacağınızı söyleyin bakalım ne yapacak.

cok cok tesekkür ederim bu yorumunuz icin!! Sizin sözlerinizin yolundan giderek esime söyle dedim "Sen damat olarak geldiginde benim kardesim 5 yasindaydi, eger 15 yasina kadar sen onu kendine cekemediysen veya en azindan saygi cercevesinde bir iliski kurmayi basaramadiysan, ozaman bu senden kaynaklanir. Belki senin gözünde kücük olmayabilir, ama o nekadar büyük olursa olsun, sen ondan iki mislisi büyüksün, 33 yasindasin ve ona yerine göre bir Baba, bir Abi gibi yaklasmalisin...." gibi konustum, sanki ise yaramis gibi davrandi, yani böyle haklisin diyor, iste ben niye öyle hissediyorum, orda yanlis yapiyorum, bundan sonra daha dikkatli olacagim vs.

Birde ücüncü aydan sonra calismiyacagim artik bukadar fazla saatlerimi azaltacagim cok yoruluyorum dedim ve oda ben ozaman kendime is ayarlarim sinavlarim gectikten sonra dedi, sen merak etme falan dedi...görecegiz artik...

eminim 15 yaşındaki kardeşin eşinden daha olgundur.. Ben olsam burnundan getiririm.

10 gün sıkamamış dişini sende 5 yıldızlı otele götür adalet bak

edepsiz geçmişinde şiddet de var ve hala eğilimi varsa konuşma bi müddet aklı başına gelsin

Inanki kardesim öyle, cok tatli sevecen bir tiptir, ama sevdiklerine karsi, esimde oldu olasi buna karsi sert davrandigi icin onunda ister istemez yüzü düsüyor, esim eve gelince hemen disari cikmak istiyor, örnegin burdayken sirf benim yanimda olmak icin bana börek yaparken yardim etti, esimde bunu görünce kiskaniyor resmen, yani sözlerle degilde hareketlerden anliyorsun.

Kendisiyle konustum ve ben birsey demeden dediki "Geldiler kaldilar gecti bitti, okadar tartismaya degmez, ben cok hata yaptim, sonucta yine biz ikimiz bas basa kaliyoruz" gibi laflar etti.

Esimede söyledim hakaret konusunda resmen psikolojik siddet uyguluyorsun, senden duydugum laflarin binde birini ben erkek kardeslerimden gec daha hayatta kimseden duymadim dedim...

Son düzenleme:
sen kendi ailene gidemiyorsun üstüne üstlük onun ailesini tatile götürüyorsun, kardeşine para veremiyorsun, onunkilere hediyeler alıyorsun. pes diyorum sana. peki bunları yaparken utanmıyor musun? onlar mı hakediyor yoksa senin ailen mi hakediyor bunları? annene ne diyorsun kayınvalidemleri tatile götürdüm mü diyorsun? annen üzülmüyor mu sence onlarla gittiğine, kendisinin gelemediğine? annen de evlat yetiştirmiş işte. yazık günah valla. annene yapamadığın şeyi kayınvalidene yaparken için sızlamıyor mu? hiç mi vicdan azabı çekmiyorsun? ben kayınvalidenlere yaptığın şeylere karşı olmazdım eğer kendi ailene de aynılarını yapıyor olsaydın. ben ailemden ayrı şehirdeyim ama ayda bir mutlaka annemin yanına giderim. kayınvalideme ne hediye alırsam anneme de alırım. ona daha fazlasını yaparım, o benim canım. annem bana geldiğinde de kocam gezdirir, yemeklere götürür, biz gittiğimizde hediyelerimizi alırız beraber üstelik ben çalışmıyorum düşün. ama eğer senin kocanın söylediklerinin bir kelimesini duysaydım, yemin ederim çoktaaaann boşanmıştım ondan çünkü en hassas noktam annem ve ablamdır [/COLOR]benim. seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum ve bilmiyorum çocuğun var mı yokmu ama umarım aynısını sana yaşatır ilerde anlarsın o zaman.

sen kendi ailene gidemiyorsun üstüne üstlük onun ailesini tatile götürüyorsun, kardeşine para veremiyorsun, onunkilere hediyeler alıyorsun. pes diyorum sana. peki bunları yaparken utanmıyor musun? onlar mı hakediyor yoksa senin ailen mi hakediyor bunları? annene ne diyorsun kayınvalidemleri tatile götürdüm mü diyorsun? annen üzülmüyor mu sence onlarla gittiğine, kendisinin gelemediğine? annen de evlat yetiştirmiş işte. yazık günah valla. annene yapamadığın şeyi kayınvalidene yaparken için sızlamıyor mu? hiç mi vicdan azabı çekmiyorsun? ben kayınvalidenlere yaptığın şeylere karşı olmazdım eğer kendi ailene de aynılarını yapıyor olsaydın. ben ailemden ayrı şehirdeyim ama ayda bir mutlaka annemin yanına giderim. kayınvalideme ne hediye alırsam anneme de alırım. ona daha fazlasını yaparım, o benim canım. annem bana geldiğinde de kocam gezdirir, yemeklere götürür, biz gittiğimizde hediyelerimizi alırız beraber üstelik ben çalışmıyorum düşün. ama eğer senin kocanın söylediklerinin bir kelimesini duysaydım, yemin ederim çoktaaaann boşanmıştım ondan çünkü en hassas noktam annem ve ablamdır [/COLOR]benim. seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum ve bilmiyorum çocuğun var mı yokmu ama umarım aynısını sana yaşatır ilerde anlarsın o zaman.

Ailemede dogumgünlerinde, anneler gününde vs hediyeler aliyorum tabii. Annem erkek kardeslerimden dolayi gidemiyor benle tatile, onlari yalniz birakamiyor, bakabilecek kimsede yok. Benimde gücüm hepsini tatile götürmeye yetmiyor.
Ama biraz daha büyüsünler yalniz kalabilsinler annemi götürecegim tabii mutlaka tatile.
Annemle esim arasindada hic bir sorun yok, cok iyi anlasiyorlar birbirleriyle.
Siz öyle yazinca simdi evet cok üzgünüm, keske annem daha yakinimda olsaydi, daha cok yardimim olsaydi, ama inanin ben kardeslerime ikinci bir anne gibiydim, daha annem uzaga tasinali 3 sene oluyor.
Ve haklisiniz kocamin sözleri cok cok gurur kIrIcI ve bende ona dedim baska birisi olsa coktan bitmisti bu evlilik diye, simdilik yataklari ayirdik, sonumuz ne olacak bakalim.
Cocugum yok ama keske beddua etmeseydiniz, benim burda sonucta yazdigim kadari biliyorsunuz, benim yerimde benim hayatimi benim ailemde ve cevremde yasasaydiniz, inaninki bukadar ayakta durduguma bile sasirirdiniz..

ben sana inşallah evladın da sana aynılarını yaşatsın dedim.. eğer beddua olarak algılıyorsan demekki ailene çok fazla haksızlık ettiğinin farkındasın. bu da iyi birşey aslında.

ben sana inşallah evladın da sana aynılarını yaşatsın dedim.. eğer beddua olarak algılıyorsan demekki ailene çok fazla haksızlık ettiğinin farkındasın. bu da iyi birşey aslında.

araya maydanoz olmak istemem ama

sizin demenizdeki amac belli aynisini yasatsin demissiniz ama o kadar güzel olmayan seyden sonra denilince bedduadan baska anlasilmaz yani her sekilde arkadasi vicdanen rahatsizlik vermek gibi birsey,öyle demedim sen öylesin ki böyle düsünüyorsun...hepsi tek kapiya cikiyor

karismak istemem ama sizin ilk yazdiginiz seyde bende aynen beddua anladim ki baska birsey anlasilmaz

Son düzenleme:
bu lafı eden kocayı affetmeyi bırakın.. sallayıp sallayıp duvara vurmak lazım....
densiz...ahlaksız...terbiyesiz...bencil...ezik...

Nasıl sinir oldum anlatamam yaaa...

araya maydanoz olmak istemem ama

sizin demenizdeki amac belli aynisini yasatsin demissiniz ama o kadar güzel olmayan seyden sonra denilince bedduadan baska anlasilmaz yani her sekilde arkadasi vicdanen rahatsizlik vermek gibi birsey,öyle demedim sen öylesin ki böyle düsünüyorsun...hepsi tek kapiya cikiyor

karismak istemem ama sizin ilk yazdiginiz seyde bende aynen beddua anladim ki baska birsey anlasilmaz

kendi yaptığını evladı da ona yapsın. ne eksiğini, ne fazlasını. ailesine ne kadar değer veriyorda, evladı da ona o kadar versin. bedduaysa evet beddua. evladı da ona gelmesin, kayınvalidesiyle tatile gitsin mesela. o zaman anlar ancak, şimdi farkında değil birşeyin bence.

kendi yaptığını evladı da ona yapsın. ne eksiğini, ne fazlasını. ailesine ne kadar değer veriyorda, evladı da ona o kadar versin. bedduaysa evet beddua. evladı da ona gelmesin, kayınvalidesiyle tatile gitsin mesela. o zaman anlar ancak, şimdi farkında değil birşeyin bence.

sartlari bilmiyoruz ama illaki anneye yapilmali,

konu sahibinin maddi durumu görüldügü üzere pek kötü degil,

türkiyeye gitmek,herkese hediye götürmek arti 5 yildizli otelde tatil yapmak az seyler degil,

bu kadar sey icinde annesine yapmamasini düsünemiyorum, belki sadece esine yaptiklarini anlattigi icin öyle bir sonuc cikti,bilmiyorum.

önce can sonra canan ..

Son düzenleme:
valla ben çalışıpta koca okutamam,şu kocalara ve ailesine çok yüz vermeyin.herkes haddini bilsin be.

aslinda yurt disinda üniversitede okumak türkiyeden kolay,

bizim okulda herkes calisyor yas ortalamasi yüksek,

sadece liseden cikmislar yok yani bir yigin baska meslekleri yapan ama ayrica okuyan kisiler var bende bu kisimda takildm aslinda

esin kendide calissin tüm gün okulda mi kac senesi var,

cünkü yurt disindaki okullar masterle birlikte ki hadi 5 sene olsun ama bu okullar 5 senede kolay kolay bitmiyor.

bence esinde calissin sen herseyi kendin yapiyorsun birde senin yapacagin ya da yaptigin seylere karisiyor

Inan sinirden uyku tutmuyo. çok kafama takıldı. 5 yıldızlı otele kayınvalideyle pederi götürecek kadar iyi durumdasın ama anneni kardeşlerini götürecek durumun yok öyle mi. Kendini kandırma lütfen. 5 yıldızlı olmaz 3 yıldızlı olur ya butik otel olur. Kardeslerine yazık değil mi bide onları bırakıp anneni götürcekmişsin. Kayınvalidenle alısverise çıkıp elbiseler almışsın, yeğenine altın künye ama kardeşlerine para verdirmiyor öyle mi? Ben daha fazla yorum yapmayacağım değmez çünkü çok yazık çok..

Cok sagolun güzel yorumunuz icin, biraz önce onla konustuk, ben kizdim sesimi yükselttim oda böyle özür dileye dileye bir kaldi ve ayni sizin sözlerinizide söyledim, rahat batiyor herhalde dedim, iyice kendi ailenlede arami actiktan sonra rahatmi edeceksin dedim.
Birde annem evine geldiginde telefon acti bana "Allah razi olsun damat bizi cok rahat ettirdi, ona cikarken para vermek istedim almadi" dedi, bu bana hic söylemedi, zaten konusmuyordukta. Bende sordum niye gece beni okadar aglattirdinda sonra annem verince almadin diye, "Yazik kadinda yokki zaten, ben sen cok sorumluluk aliyorsun diye kizdim aslinda gece, cok abarttim" dedi ve defalarca özür diledi.
Ama ben dedim sen oturma odasinda yatacaksin benim midem bulaniyor sözlerinden dolayi hala diye, oda kabul etti. Ailenlede konusmuyacagim dedim bir süre dedim, icimden gelmiyor sen böyle yaptiktan sonra dedim, cok sasirdi ve pismanim falan dedi.
Bana sarilmak istedi ama izin vermedim, hep uzak durdum konusurken...yoruldum artik laf anlatmaktan, ama simdiye kadar hic bukadar tavir koymamistim, sagolun verdiginiz akillar icin...

İyi olmuş,en azından içinizde kalmadı,her şeyi söylediniz. Eşler arasında her şeyi konuşabilmek çok önemli.. Umarım söyledikleriniz bir şeyleri değiştirir,her şey düzelir.. :ssz:

iyi yapmışsın valla.....
kendikine gelince sesi çıkmasın seninkileri görmeye bile tahammül yok yok öyle yağma...

bazen insanlara rahat batar dert arar iş arar kendine, adam çalışmıyo okuyo güya, devlet 650 euro veriyo hanımda çalışıyo, hanım ailesiylede iyi anlaşıyo onları hediyelere boğuyo arıyo soruyo, kime sarsam kime sarsam diye düşünmüş haa demiş ben kardeşleri bahane ediyim huzursuzluk çıksın karakterimi belli ediyim olay bence tamamen bu

:46:

iste tamda bu. gercektende olay karakter meselesi. karakter sifir :20:

benim tahminim , suan calismadigi icin karisiyla iyi olmayi "cabaliyor"! ama onuda basaramiyor, baskin karakterini nekadar toparlamaya calissada ordan burdan pörtlüyor iste :19:

birgün okul biter cok para kazanirsa bak sen gör ozaman al tabi karicim dicekmi

suan eli mahkum :ssz:

ben böyle bir insanla hayatta gecinemezdim, haksizliga gelemeyen asabi biri oldugumdan coktan kapiyi göstermistim $frech03.gif

en azından boşuna yorum yapmamışız..
tavrını koymuşsun..
bazen burada yazıyoruz , bi bakıyoruz kadın hazmetmiş yapılanı,öpüştük koklaştık, barıştık diyolar..
ve eşinin ailesine çok para yedirme...parayla seni seviyolarsa paran bitince yine atmaya başlarlar..
bu defa ki tatilinizide senin ailenle geçirin bence...

Yazılanların bir kısmını okudum tüm sayfaları okuyamadım uzun olduğu için.Bende 12 yıllık evliyim ama sen yaşça benden küçüksün sanırım sen hep iyiniyetle yaklaştığın için kalbin çok temiz olduğu için herşey yolundaymış gibi görünmüş sen iyi bir insan olduğun için evliliğin iyi çünkü hep sen fedakarlık yapan olmuşsun bundan sonra fedakarlıklarını bir gözden geçir hatta azalt.Eşin çalışmamış sen çalışıp bir çocuk gibi onun tüm ihtiyaçlarını gidermişşin gerekenden fazla bir şekilde ailesine yardım etmiş hediyeler almışsın zaten yanlışıda burda yapmışsın sen iyi niyettini göstermiş hiç bir karşılık beklememişsin.Unutmaki sana bir şey olsa yanına ilk koşacak kişiler kendi ailen gerisi hikaye eşlerin çoğu neyazıkki iyi gün dostu kendimden biliyorum.Bence kardeşlerine yardım yap ama bunu eşine duyurmanada gerek yok nihayetinde evin geçim kaynağı sensin kendi ailene yaptığın hediyeler verdiğin paralar sorun oluyorsa bilki bu değişmeyecek şimdi özür dilese bile bu olay tekrarlansa yine aynı tepkiyi verir şiddeti bukadar belki olmaz.Çünkü senin eşin bencil bir insan bencilliğide evlendiği halde kendine bir düzen kuramayıp haladaha bekar çocuk gibi çalışmamasından belli önyargılı davranmak istemem ama eşin paşalar gibi yaşıyor sen tüm gayretini göstermişsin dediğim gibi bence bir fedakarlıklarını düşün ömründen neler gidiyor senin tatlı hayatından neler çalınıyorda sen görmüyorsun bir gönül pencerenle bak ayrıca anneni ve kardeşlerinide tanımasamda onlarında güzel gönüllü insanlar olduğu belli bence kendi ailenin kıymetini bil diğerleri iyi gün dostu.

tavır koymakla iyi yapmışsın koymasaydın dahada tepene çıkardı umarım bundan sonra ailene ona göre davranır.herşey karşılıklı o senin ailene ne kadar değer veriyorsa sende onun ailesine o kadar değer vericeksin tabikide.:19:

Sizde eşinize;doğru söylüyorsun çok müsrif davranıyorum,bundan sonra Türkiye'ye giderkende senin ailene hiçbir şey alıp götürmeyeceğim deyin.O zaman söylediklerinin ne kadar saçma olduğunu anlayacaktır diye düşünüyorum.Küfür olayına gelince erkekler sinirlenince ne söylediklerini bilmiyor maalesef ama siz yinede biraz peşinizde dolaştırın.İnşaAllah herşey düzelir ve mutlu olursunuz.

Back
X