Evlendigime sürekli pismanim ondan artik tiksiniyorum

Adam nikahi iptal edip herkese duyuracagim deyince konu uzamasin diye engellemissin. Yani ayrilacagin falan yok. Bile bile evleneceksin. Kendi doguracagin cocuga esinin dedesinin ismini de paşa paşa koyacaksin.
Yerinde olsam bukadar emin konusmazdim ben hic biseyi pasa pasa yapmam sadece gecenin bir vakti bu sacmaliklarla vaktimi daha fazla harcamak ve konuyu uzatip kendimi bosuna yormamak adina yaptigim bir eylemdi. Ve bunun haricinde neler duydugumdan dahi haberin yokken bu kadar pesin konusuyorsun hayret

Konuyu eksik yazıyorsunuz sonra tamamliyorsunuz bence başka konularda var sadece bu konu değil birikim olmuş gibi geldi çok iyi düşünün hayat boyunca bu adamı cekebilecekmisiniz

Konuyu eksik yazıyorsunuz sonra tamamliyorsunuz bence başka konularda var sadece bu konu değil birikim olmuş gibi geldi çok iyi düşünün hayat boyunca bu adamı cekebilecekmisiniz
Arastirdim avukat vs masraflari cikarsa diye para biriktirip o davayi ben acicam ve bu sacmalik biticek. Cünkü bir degil iki degil. Her kavganin sonundaki özür dilerimler seviyorum ölüyorum sensiz yasayamamlar artik bitsin cünkü duymak bile istemiyorum. Madem bensiz yasanilmiyor benimle ve fikirlerimle saygili bir sekilde yasanilmali olmuyorsada artik kendisinin deyimiyle ölebilir kendisini kaybedebilir bensiz olursa cünkü gercekten sikildim.

Haha adama bak..Tehditle sorunları çözmeye alışmış herhalde.Bu yarın öbür gün istediğini yapmadığınızda çocuğunuza zarar vermekle de tehdit eder,belki yapar da..Hasta çünkü..Bi gıdım aklınız varsa boşanır ve doğmayan çocuklarınızı kurtarırsınız.Allah akıl fikir ve güç versin.

Nisanliyken veya yeni evliyken herkes biseyler soylerde soyler geri o sozler havada ucusup gider her soze ayrilmak sacma esinizin yaptigi sacma sizin ona olmesi gerektigini soylemeniz dahi sacma ergen hareketler
her söze ayrılmak sacma ama boyle konusan bırının zıhnıyetı bir sözden daha fazlasını ifade ediyor bence, o yuzden ben bosanma konusunda hak verdim

Bencede bunu düzeltebilmesi icin artik agziyla kusmu tutar yoksa 360 derece degisirmi bilemicem ama kendisi bana benimle bir eve girmek istemedigini söylemis oldu hatta cünkü haddini bilmeyen benim
360 derece değisirse aynı oldugu yere gelir, tam tersine dönmesi icin 180 derece degismesi lazım

şaka mısınız ya
Hem kocam diyorsunuz hem aynı evde yaşamıyorsunuz
Hem de şimdiden neleri tartılıyorsunuz.
Böyle öküzle ayrılın zaten

bence siz cok haklısınız, yani kavga psikolojisi icinde zaten eminim o kisi size sizin olmeni istiyorum demenizden daha ağır sözler sarf etmistir bile yani. mesele dogmamıs cocugun isminden dolayı kavga etmek degil, o kisinin zihniyetinin iğrenc olması. ben son derece hak verdim size

şaka mısınız ya
Hem kocam diyorsunuz hem aynı evde yaşamıyorsunuz
Hem de şimdiden neleri tartılıyorsunuz.
Böyle öküzle ayrılın zaten
türkiyede bir sürü insan tayin vs durumlarından dolayı ayrı evlerde yasayabiliyor ayrıca bircok insan da düğün olmadan nikah kıyıyor ama düğün olmadan da aynı eve gecmiyor bu cok olagan bir sey niye sasırdınız

Öyle yapicam cünkü bu hayatta kimsenin garantisi yok. Birkere geldigim dünyadan en azindan mutlu ayrilmak istiyorum. Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…