- 23 Haziran 2020
- 44
- 143
- 13
- 44
- Konu Sahibi perininhayali
-
Yerinde olsam bukadar emin konusmazdim ben hic biseyi pasa pasa yapmam sadece gecenin bir vakti bu sacmaliklarla vaktimi daha fazla harcamak ve konuyu uzatip kendimi bosuna yormamak adina yaptigim bir eylemdi. Ve bunun haricinde neler duydugumdan dahi haberin yokken bu kadar pesin konusuyorsun hayretAdam nikahi iptal edip herkese duyuracagim deyince konu uzamasin diye engellemissin. Yani ayrilacagin falan yok. Bile bile evleneceksin. Kendi doguracagin cocuga esinin dedesinin ismini de paşa paşa koyacaksin.
Kesinlikle öyleBence sorun sadece isim meselesi değil. Bu bardağı taşıran damla olmuş. Ve şimdiden size cinnet geçirten bir adamla yolunuzu ayırın. Siz birarada olsanız çok şiddetli kavgalar olur.
Dogru kesinlikle ayni düsüncedeyimİkinizin ortak çocuğu ama bu kadar kesin ve net bir biçimde konuşabiliyor? Ve eğer isim koyarsan çocuğun yüzüne bakmam mı diyor yanlış mı anladım? Böyle adamları ne koca ne baba yapmayın.
Konuyu eksik yazıyorsunuz sonra tamamliyorsunuz bence başka konularda var sadece bu konu değil birikim olmuş gibi geldi çok iyi düşünün hayat boyunca bu adamı cekebilecekmisinizDemek istedigim dügünümüz daha olmadi
katiliyorum kesinlikle ergen oldugu konusunda
ben 25 kendisi 32 yasinda
evet kendisini engelledim cünkü bana yarin bu nikahi sonlandirip ailesine ve herkese haner vericegini söyledi konu uzamasin diye sinirden engelledim ne hali varsa görsün
Inanin bende bilmiyorum cünkü yüz ceviririm gibi bir sacmaligi nasil düsünür insan bende kendisine hayati boyunca cocuk sahibi olmamasini ve mümkünse bu sekilde ölmesi gerektigini söyledim cünkü cocuk dünyanin en güzel seyi ve daha olmamis yani neyin kafasiyla yüz ceviririm bilmem ne yaparim diyebiliyor
Arastirdim avukat vs masraflari cikarsa diye para biriktirip o davayi ben acicam ve bu sacmalik biticek. Cünkü bir degil iki degil. Her kavganin sonundaki özür dilerimler seviyorum ölüyorum sensiz yasayamamlar artik bitsin cünkü duymak bile istemiyorum. Madem bensiz yasanilmiyor benimle ve fikirlerimle saygili bir sekilde yasanilmali olmuyorsada artik kendisinin deyimiyle ölebilir kendisini kaybedebilir bensiz olursa cünkü gercekten sikildim.Konuyu eksik yazıyorsunuz sonra tamamliyorsunuz bence başka konularda var sadece bu konu değil birikim olmuş gibi geldi çok iyi düşünün hayat boyunca bu adamı cekebilecekmisiniz
ben olsam hiç sevişmezdimBoşanma konusunda yorum yapmamayı tercih ediyorum. Ama ben olsam bu adamla korunmasız sevişmezdim
eger daha cok yeniyse evlilik hani aynı evde bile degiliz dediniz ya, evliligi iptal ettirebilir misiniz daha ne kadarlık evlisiniz su anMalesef evlendim ve bunu bana simdiden söylemis biriyle hic bisey yapmam merak etmeyin
her söze ayrılmak sacma ama boyle konusan bırının zıhnıyetı bir sözden daha fazlasını ifade ediyor bence, o yuzden ben bosanma konusunda hak verdimNisanliyken veya yeni evliyken herkes biseyler soylerde soyler geri o sozler havada ucusup gider her soze ayrilmak sacma esinizin yaptigi sacma sizin ona olmesi gerektigini soylemeniz dahi sacma ergen hareketler
ben olsam hiç sevişmezdim
360 derece değisirse aynı oldugu yere gelir, tam tersine dönmesi icin 180 derece degismesi lazımBencede bunu düzeltebilmesi icin artik agziyla kusmu tutar yoksa 360 derece degisirmi bilemicem ama kendisi bana benimle bir eve girmek istemedigini söylemis oldu hatta cünkü haddini bilmeyen benim
türkiyede bir sürü insan tayin vs durumlarından dolayı ayrı evlerde yasayabiliyor ayrıca bircok insan da düğün olmadan nikah kıyıyor ama düğün olmadan da aynı eve gecmiyor bu cok olagan bir sey niye sasırdınızşaka mısınız ya
Hem kocam diyorsunuz hem aynı evde yaşamıyorsunuz
Hem de şimdiden neleri tartılıyorsunuz.
Böyle öküzle ayrılın zaten
Pandemiden dolayi calismiyorum ama issizlik maasim var türkiyede yasamiyorum ve maddi acidan birbirimze bagli yasamak zorunda degiliz.Çalışıyor musunuz
Öyle yapicam cünkü bu hayatta kimsenin garantisi yok. Birkere geldigim dünyadan en azindan mutlu ayrilmak istiyorum. Amin insallahHaha adama bak..Tehditle sorunları çözmeye alışmış herhalde.Bu yarın öbür gün istediğini yapmadığınızda çocuğunuza zarar vermekle de tehdit eder,belki yapar da..Hasta çünkü..Bi gıdım aklınız varsa boşanır ve doğmayan çocuklarınızı kurtarırsınız.Allah akıl fikir ve güç versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?