Evlendigime sürekli pismanim ondan artik tiksiniyorum

Kendisinin dedesinin adiymis ve yanina ben begensem dahi bir isim koymazmis cünkü kendisi cocugu pazardan alip eve getircegi icin bu düsünceye sahip! Halbuki ben ona sadece eger cok begenirsem bir isim daha eklerim dedim

Hani ilk babamin/dedemin isminu koymak isteyen esiniz degil. Orasi sinir bozucu olsa da tartisilir. Ama cocuktan da yüz ceviririm diyen bir adam benim gözümde kendi ipini cekmis olur.

Merhaba,

artik sabrimin son demlerindeyim.
Basliga kocamla anlasamiyoruz yazdigima bakmayin henüz sadece resmi nikahla evliyiz ve ayni evi dahi paylasmiyoruz. Az önce kendisiyle cocuk ile ilgili bir sorun yasadik. Ilerde cocugum olursa ilk ogluma isimini sectim ve sadece ben koyucam ve eger sen ikinci bir isim koyarsan o cocuga yüz cevirir ve onu yok sayarim dedi. Ikinci cocugun isminide ben koyabilirmisim beyfendiye göre. Bende ona agzima geleni saydim ve engelledim. Cünkü böyle bir düsünceye nasil girer ve bunu nasil söyler anlamis degilim. Ondan resmen tiksindim ve ölmesi gerektigini dahi ona söyledim. Lütfen yardim edin ve akil verin cünkü böyle birsey söylemis birine cocuk vermek istemiyorum yüzünü bile birdaha görmek istemiyorum hatta bosanmayi bile düsünüyorum. Simdiden tesekkür ederim
Bu adama çocuk yapmamak dn guzelı olur .Başlamadan bıtmelı bence

32 yaşında adamın söylediklerine bak.. bu arada evet haklı olabilirsiniz söylenilen yeterince saçma ve gereksiz bir şey ama ne olursa olsun karşınızdaki insana hayatı boyunca çocuğunun olmaması ve böyle ölmesini söyleyemezsiniz. sadece bu konuda size katılamıyorum. ayrıca öfkeniz geçip belki söylenen şeyler iki tarafa da mantıksız geldiğinde eğer fikrinizden dönerseniz bu söyledikleriniz başınıza gelebilir ve ya beddua tarzındaysa direk size de dönebilir. daha aynı eve girmeden saygı ve seviyeyi kaybetmişsiniz. bitirdiyseniz tamamen umarım hayatınıza mutlu bir şekilde devam edersiniz

Size katiliyorum ama unutmamaniz gereken birsey daha var varsayimlar üzerine konusulmus bir konuda bir insan o cocuga yüz ceviririm yok sayarim ve gözüm dahi görmez dedi. Bense ona sadece öncesinde bir isim daha begenirsem onuda yanina koyarim gibi bir cümle kurdum kusura bakmayin ama kendimi sonuna kadar hakli görüyorum cünkü yanlis bir cümlem o cümleyi duyana kadar olmadi istegini gayet anlayisla karsiladim kendisi bu raddeye getirdi
Hala düşüncem değişmediysede boşanın destekliyorum sizi. Bu evlilikten çocuk yapmasanız daha iyi olur. Sorunlu bir ailede büyüyeceği daha şimdiden belli olan masum bir insan evladını kurtarmış olursunuz. Çift olarak iki yetişkin gibi konuşmayı ve uzlaşmayı bilmiyorsunuz. Mutsuz evlilik birliği yerine bekar takılmanız hayrınıza olabilir. İnsanlar size gülerse sakın aldırmayın ‘Ama doğmamış oğlumuzdan yüz çevirecekmiş ben isim verirsem. Ben böyle biriyle yapamam, ölsün gebersin.’ diyin ve kararlı duruş sergileyin lütfen 🙏

Hala düşüncem değişmediysede boşanın destekliyorum sizi. Bu evlilikten çocuk yapmasanız daha iyi olur. Sorunlu bir ailede büyüyeceği daha şimdiden belli olan masum bir insan evladını kurtarmış olursunuz. Çift olarak iki yetişkin gibi konuşmayı ve uzlaşmayı bilmiyorsunuz. Mutsuz evlilik birliği yerine bekar takılmanız hayrınıza olabilir. İnsanlar size gülerse sakın aldırmayın ‘Ama doğmamış oğlumuzdan yüz çevirecekmiş ben isim verirsem. Ben böyle biriyle yapamam, ölsün gebersin.’ diyin ve kararlı duruş sergileyin lütfen 🙏
Aynen öyle demeyi düsünüyorum. 1 gün önce bana sen hayatimda olmazsan ben kendimi kaybederim diyen ve bugün bunu söylemis birine güvenemem

Gayet sakin ve olumlu konustum bu cümleyi duyana kadar böyle bir cümleyi kurmak benim icin cok büyük bir cesaret. Ve bir insan nasil olurda bir cocugu olmussa ona sirf ismini tek basina koymadi diye o cocugu yok sayar? Inanin yerimde olsaydiniz anlardiniz
😊 Ah canım benim bu hayatta sanarız ki bütün dertleri : Ben çekiyorum bir ben yaşıyorum aslında öyle değildir. Benimde eşim babamın adını koyacağım diye şahlanıyordu 😵 sonuc çocuğumuz olmadı yok olursada artık koymak istemiyor 🤭 Erkek olsun isteğen adam kızım olsun diye dua ediyor... Rabbim nasip edecek mi diye kimse düşünmüyor çok ilginç.

😊 Ah canım benim bu hayatta sanarız ki bütün dertleri : Ben çekiyorum bir ben yaşıyorum aslında öyle değildir. Benimde eşim babamın adını koyacağım diye şahlanıyordu 😵 sonuc çocuğumuz olmadı yok olursada artık koymak istemiyor 🤭 Erkek olsun isteğen adam kızım olsun diye dua ediyor... Rabbim nasip edecek mi diye kimse düşünmüyor çok ilginç.
Kendisine bende tamda bunu söyledim. Cok emin konusuyorsun belki hic olmaz belkide sadece bir tane olur dedim bukadar kesin konusma dedim. Kendisi 2 ve 3 numarayi dahi hesaba katiyor. Halbuki erkekmi olur kizmi verir bilemeyiz. Inanin bu cümleyi duymadan önce cok sakindim.

Ben size hak verdim. Beyefendi İnternetten yemek sipariş etmiş de porsiyonu 1.5a çıkarmış rahatlığında ahkam kesmiş. Konu isim değil, konu bebeğin müstakbel annesine bakışı ve davranış şekli. Bu sadece bu konuda böyle olmayacak. Araba almak isteyecek sizin fikrinizi önemsemeyecek, iş değiştirecek danışmayacak, sağlıkla ilgili bir gelişme olacak paylaşmayacak...

Devam edecekseniz de öyle bir had bildirin ki evliliğin hayat ortaklığı olduğunu idrak etsin.

Ben size hak verdim. Beyefendi İnternetten yemek sipariş etmiş de porsiyonu 1.5a çıkarmış rahatlığında ahkam kesmiş. Konu isim değil, konu bebeğin müstakbel annesine bakışı ve davranış şekli. Bu sadece bu konuda böyle olmayacak. Araba almak isteyecek sizin fikrinizi önemsemeyecek, iş değiştirecek danışmayacak, sağlıkla ilgili bir gelişme olacak paylaşmayacak...

Devam edecekseniz de öyle bir had bildirin ki evliliğin hayat ortaklığı olduğunu idrak etsin.
Anlamis olmadigimda bugüne kadar böyle bir sacmaligi yapmadi kendisi ve düsüncelerime fikirlerime gayet olumlu konusur ama bu konudada gayet mantikli konustum nedense zoruna gitti bu sefer ama ben kararimdan dönmicem kendisi pisman olursa buyursun gelsin

Back