- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi perininhayali
32 yaşında bir erkek ama tavırları 10 yaşında bir çocuk
Kendini hiç geliştirmemiş aşırı cahil bir insan Allah kolaylık versin....
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisinin dedesinin adiymis ve yanina ben begensem dahi bir isim koymazmis cünkü kendisi cocugu pazardan alip eve getircegi icin bu düsünceye sahip! Halbuki ben ona sadece eger cok begenirsem bir isim daha eklerim dedim
Kendisine cehaletiyle kalmasini ve benden uzak durmasini söyledim merak etmeyin katiliyorum size32 yaşında bir erkek ama tavırları 10 yaşında bir çocukKendini hiç geliştirmemiş aşırı cahil bir insan Allah kolaylık versin....
Bencede cekti cünkü bu riski artik ölsemde almam merak etmeyin.Hani ilk babamin/dedemin isminu koymak isteyen esiniz degil. Orasi sinir bozucu olsa da tartisilir. Ama cocuktan da yüz ceviririm diyen bir adam benim gözümde kendi ipini cekmis olur.
Sende biraz sakin ol aşırı sinirli gibisinKendisine cehaletiyle kalmasini ve benden uzak durmasini söyledim merak etmeyin katiliyorum size
Bu adama çocuk yapmamak dn guzelı olur .Başlamadan bıtmelı benceMerhaba,
artik sabrimin son demlerindeyim.
Basliga kocamla anlasamiyoruz yazdigima bakmayin henüz sadece resmi nikahla evliyiz ve ayni evi dahi paylasmiyoruz. Az önce kendisiyle cocuk ile ilgili bir sorun yasadik. Ilerde cocugum olursa ilk ogluma isimini sectim ve sadece ben koyucam ve eger sen ikinci bir isim koyarsan o cocuga yüz cevirir ve onu yok sayarim dedi. Ikinci cocugun isminide ben koyabilirmisim beyfendiye göre. Bende ona agzima geleni saydim ve engelledim. Cünkü böyle bir düsünceye nasil girer ve bunu nasil söyler anlamis degilim. Ondan resmen tiksindim ve ölmesi gerektigini dahi ona söyledim. Lütfen yardim edin ve akil verin cünkü böyle birsey söylemis birine cocuk vermek istemiyorum yüzünü bile birdaha görmek istemiyorum hatta bosanmayi bile düsünüyorum. Simdiden tesekkür ederim
Gayet sakin ve olumlu konustum bu cümleyi duyana kadar böyle bir cümleyi kurmak benim icin cok büyük bir cesaret. Ve bir insan nasil olurda bir cocugu olmussa ona sirf ismini tek basina koymadi diye o cocugu yok sayar? Inanin yerimde olsaydiniz anlardinizSende biraz sakin ol aşırı sinirli gibisin![]()
Hala düşüncem değişmediysede boşanın destekliyorum sizi. Bu evlilikten çocuk yapmasanız daha iyi olur. Sorunlu bir ailede büyüyeceği daha şimdiden belli olan masum bir insan evladını kurtarmış olursunuz. Çift olarak iki yetişkin gibi konuşmayı ve uzlaşmayı bilmiyorsunuz. Mutsuz evlilik birliği yerine bekar takılmanız hayrınıza olabilir. İnsanlar size gülerse sakın aldırmayın ‘Ama doğmamış oğlumuzdan yüz çevirecekmiş ben isim verirsem. Ben böyle biriyle yapamam, ölsün gebersin.’ diyin ve kararlı duruş sergileyin lütfenSize katiliyorum ama unutmamaniz gereken birsey daha var varsayimlar üzerine konusulmus bir konuda bir insan o cocuga yüz ceviririm yok sayarim ve gözüm dahi görmez dedi. Bense ona sadece öncesinde bir isim daha begenirsem onuda yanina koyarim gibi bir cümle kurdum kusura bakmayin ama kendimi sonuna kadar hakli görüyorum cünkü yanlis bir cümlem o cümleyi duyana kadar olmadi istegini gayet anlayisla karsiladim kendisi bu raddeye getirdi
Askim gözü kördür diye bir klise atiyim ortaya ozaman.Ah canm nikahtan önce anlayamadın mı hiç bunun böyle bi yaratık oldugunu![]()
Bencede bunu düzeltebilmesi icin artik agziyla kusmu tutar yoksa 360 derece degisirmi bilemicem ama kendisi bana benimle bir eve girmek istemedigini söylemis oldu hatta cünkü haddini bilmeyen benimBu adama çocuk yapmamak dn guzelı olur .Başlamadan bıtmelı bence
Aynen öyle demeyi düsünüyorum. 1 gün önce bana sen hayatimda olmazsan ben kendimi kaybederim diyen ve bugün bunu söylemis birine güvenememHala düşüncem değişmediysede boşanın destekliyorum sizi. Bu evlilikten çocuk yapmasanız daha iyi olur. Sorunlu bir ailede büyüyeceği daha şimdiden belli olan masum bir insan evladını kurtarmış olursunuz. Çift olarak iki yetişkin gibi konuşmayı ve uzlaşmayı bilmiyorsunuz. Mutsuz evlilik birliği yerine bekar takılmanız hayrınıza olabilir. İnsanlar size gülerse sakın aldırmayın ‘Ama doğmamış oğlumuzdan yüz çevirecekmiş ben isim verirsem. Ben böyle biriyle yapamam, ölsün gebersin.’ diyin ve kararlı duruş sergileyin lütfen![]()
Gayet sakin ve olumlu konustum bu cümleyi duyana kadar böyle bir cümleyi kurmak benim icin cok büyük bir cesaret. Ve bir insan nasil olurda bir cocugu olmussa ona sirf ismini tek basina koymadi diye o cocugu yok sayar? Inanin yerimde olsaydiniz anlardiniz
Onda o cesaret yok merak etmeyin hatta bu evliligi bitiremez dahi ama bu cümleyi yürekmi yedi de kurdu onu anlamis degilimBu adam cocugun olmazsa üstüne kuma bile getirir en dogrusunu yapıyorsun hiç üzülme
Kendisine bende tamda bunu söyledim. Cok emin konusuyorsun belki hic olmaz belkide sadece bir tane olur dedim bukadar kesin konusma dedim. Kendisi 2 ve 3 numarayi dahi hesaba katiyor. Halbuki erkekmi olur kizmi verir bilemeyiz. Inanin bu cümleyi duymadan önce cok sakindim.Ah canım benim bu hayatta sanarız ki bütün dertleri : Ben çekiyorum bir ben yaşıyorum aslında öyle değildir. Benimde eşim babamın adını koyacağım diye şahlanıyordu
sonuc çocuğumuz olmadı yok olursada artık koymak istemiyor
Erkek olsun isteğen adam kızım olsun diye dua ediyor... Rabbim nasip edecek mi diye kimse düşünmüyor çok ilginç.
Anlamis olmadigimda bugüne kadar böyle bir sacmaligi yapmadi kendisi ve düsüncelerime fikirlerime gayet olumlu konusur ama bu konudada gayet mantikli konustum nedense zoruna gitti bu sefer ama ben kararimdan dönmicem kendisi pisman olursa buyursun gelsinBen size hak verdim. Beyefendi İnternetten yemek sipariş etmiş de porsiyonu 1.5a çıkarmış rahatlığında ahkam kesmiş. Konu isim değil, konu bebeğin müstakbel annesine bakışı ve davranış şekli. Bu sadece bu konuda böyle olmayacak. Araba almak isteyecek sizin fikrinizi önemsemeyecek, iş değiştirecek danışmayacak, sağlıkla ilgili bir gelişme olacak paylaşmayacak...
Devam edecekseniz de öyle bir had bildirin ki evliliğin hayat ortaklığı olduğunu idrak etsin.