- 11 Kasım 2020
- 193
- 126
- 18
- Konu Sahibi perininhayali
-
Kendisi bana daha dün onun hayatindan cikarsam beni kaybettigi icin kendisini birdaha asla bulamicagini ve hayatinin alt üst olucagini dahi söyledi. Ben tabiki buna inanmadim cünkü hayat herzaman devam ediyor ve kimse kimse icin bukadar kesin konusmamali. Kendisinin cok sacma davranislari oluyor ve kendiside bunun farkinda. Artik inceldigi yerden kopsun.Bu yoruma çok katiliyorum bunlar adamin gerçek kişiliğiyle ilgili önemli sinyaller. lütfen dikkate alın. Ve kişiliği size uymuyorsa gereğini yapın. 32 yaşında birine göre çok mantıksız söyledikleri " yüzüne bile bakmam çocuğun" ne demek?! Bu yüzden kavga çıkarmak falan... Ben çok doğru buldum tepkinizi. Sanırım resmi nikah oldu diye kendini garantide görüp gerçek yüzünü göstermeye başladı. Bir tanıdığım da düğünden birkaç ay önce resmi nikah yapmıştı. Sonra düğün hazırlığı sürecinde "aileden de kızdan da nefret ettim" dedi ve ayrıldı. Dava açtılar. Dva sürerken bir kızla tanıştı ve süper anlatılar boşanma gerçekleşince hemen onunla evlendi şimdi kaç seneyi geçti evlilikleri ve çok mutlular. Diyeceğim o ki güvenmediğiniz biriyle yola çıkmayın bence.
"saçma tavırları var" diyorsanız şimiden evlenince daha beter olacağını düşünüyorum. Ayrılmanız bana da mantıklı geliyor. Hakkınızda en iyisi olsun.Kendisi bana daha dün onun hayatindan cikarsam beni kaybettigi icin kendisini birdaha asla bulamicagini ve hayatinin alt üst olucagini dahi söyledi. Ben tabiki buna inanmadim cünkü hayat herzaman devam ediyor ve kimse kimse icin bukadar kesin konusmamali. Kendisinin cok sacma davranislari oluyor ve kendiside bunun farkinda. Artik inceldigi yerden kopsun.
Ve inanirmisiniz bilmiyorum ama biz evlenebilmek icin cok ugrastik ve ben suan sanki ne o insana nede bu hayata aitmisim gibi hissediyorum. Resmen tükürdügümü yalamis biri olarak görüyorum kendimi. Bu sekilde gitmiceginin kendiside farkinda kavga etmek istemiyormus yada anlasmazliga girmek istemiyormus. Bende ona sürekli ozaman durumlari bu raddeye getirme cünkü sorun cikaran sensin ben degil diyorum. Sanirim ayrilmak en dogru karar olucak.Bu yoruma çok katiliyorum bunlar adamin gerçek kişiliğiyle ilgili önemli sinyaller. lütfen dikkate alın. Ve kişiliği size uymuyorsa gereğini yapın. 32 yaşında birine göre çok mantıksız söyledikleri " yüzüne bile bakmam çocuğun" ne demek?! Bu yüzden kavga çıkarmak falan... Ben çok doğru buldum tepkinizi. Sanırım resmi nikah oldu diye kendini garantide görüp gerçek yüzünü göstermeye başladı. Bir tanıdığım da düğünden birkaç ay önce resmi nikah yapmıştı. Sonra düğün hazırlığı sürecinde "aileden de kızdan da nefret ettim" dedi ve ayrıldı. Dava açtılar. Dva sürerken bir kızla tanıştı ve süper anlatılar boşanma gerçekleşince hemen onunla evlendi şimdi kaç seneyi geçti evlilikleri ve çok mutlular. Diyeceğim o ki güvenmediğiniz biriyle yola çıkmayın bence.
Yasanmis okadar zorlugun ardindan mutlu olabilmek varken bunlari yasamak ve yasatmak gibi bir tercihi nasil olur insanin. Bence sahip oldugunun degerini bilmedigi icin bu denli davranip konusabiliyor."saçma tavırları var" diyorsanız şimiden evlenince daha beter olacağını düşünüyorum. Ayrılmanız bana da mantıklı geliyor. Hakkınızda en iyisi olsun.
Ne kadar uzun süre evli oldugum fark ediyormu? Sanirim bu okadar kolay olmicak cünkü belirli sartlari var ve hic biri benim durumum icin gecerli degilBen boşanın demiycem nikahın iptali protokolu daha uygun sizin için, hem boşanmamiş hem de kurtulmuş olursunuz avukatınız ayrintili bilgi verecektir
Neye ugradigini sasirmis biriyim cünkü ne aklim ne mantigim bunu aldi. Hala düsünüyorum acaba neden diye. Keske bende dogru tercihi yapmis olsaydim.Bence bu tavırda biriyle evlenmeyi ciddi anlamda düşün.
Adam sanki evlenmiyor, yenmesi gereken, egemenliği altına alması gereken, sözünü dinletmesi gereken rakibiyle savaşa giriyor, sanki düşman gibi görüyor.
Ben evliliğe rekabet ortamı gibi bakan değil, bize takım gözüyle, ekip gözüyle bakan birini tercih ettim, buna tamamen emin olarak evlendim.
İlişkiye, evliliğe böyle bakan, bir kadını ultimatomlarla egemenliği altına almaya çalışan bir adamla evlenmezdim. Tavırları bu şekildeyse aynı eve girmeyi lütfen düşün.
Kişisel gelişimini tamamlayıp olgunluğa ulaşmamış bireyler evliliğe paça sıvayınca böyle oluyor işte. Karşıdaki kişi de çocuk konu sahibi de. Dışarıdan baksan iki olgun insan dersin hay Allahım.başka nasıl evli olacaktınız ki zaten?
yuh, ergen mi kocanız, bu nasıl bir kafa!
kaç yaşındasınız? KOCANIZI mı engellediniz?
evli olduğunuz birine nasıl böyle şeyleri kolayca söyleyebiliyorsunuz? 2niz den de bahsediyorum,gerçekten kaç yaşındasınız?
buradan bakınca evliliğe hiç hazır değilsiniz,ne aceleniz vardı??
bence siz mutlu olamazsınız,yani bu evlilik size yalnızca mutsuzluk getirir.
Kaç yaşındasınız?Merhaba,
artik sabrimin son demlerindeyim.
Basliga kocamla anlasamiyoruz yazdigima bakmayin henüz sadece resmi nikahla evliyiz ve ayni evi dahi paylasmiyoruz. Az önce kendisiyle cocuk ile ilgili bir sorun yasadik. Ilerde cocugum olursa ilk ogluma isimini sectim ve sadece ben koyucam ve eger sen ikinci bir isim koyarsan o cocuga yüz cevirir ve onu yok sayarim dedi. Ikinci cocugun isminide ben koyabilirmisim beyfendiye göre. Bende ona agzima geleni saydim ve engelledim. Cünkü böyle bir düsünceye nasil girer ve bunu nasil söyler anlamis degilim. Ondan resmen tiksindim ve ölmesi gerektigini dahi ona söyledim. Lütfen yardim edin ve akil verin cünkü böyle birsey söylemis birine cocuk vermek istemiyorum yüzünü bile birdaha görmek istemiyorum hatta bosanmayi bile düsünüyorum. Simdiden tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?