• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Ne kadar kolay insanlari elestirmek. Bosan demek hele ki kürtaj ol demek. Evlenmis bitmis oste niye evlendin diye sormak da ilginc bir yaklasim. Hayir bunlari söyleyince noluyo derdi olan rahatliyor mu kendini daha mi kötü hissediyor bunu sormsk lazim

Ne yapsın peki bu kız 22 yaşında hayatın başında, ailesi arkasında değil kucağında çocukla ne okuyabilir ne çalışabilir. Şu tabloda en doğrusu boşanıp bu evlilik hiç olmamış gibi hayatına devam etmesi bence.

Ne yapsın peki bu kız 22 yaşında hayatın başında, ailesi arkasında değil kucağında çocukla ne okuyabilir ne çalışabilir. Şu tabloda en doğrusu boşanıp bu evlilik hiç olmamış gibi hayatına devam etmesi bence.
Olmuyor iste. Bosaninca ne saniyorsunuz siginma evlerinin harika yerler oldugunu mu? Hayir yanliu yasasa is yok. Ailesinin yanina gitse destekci yok. En dogrusu sosyal hizmetlere gidip derdini anlstmasi. Ama eksik olan seyler var bu konuda. 4 saat nasil döver bir bayani ne yapmis bu sürede kimse duymamis mi sesini

Olmuyor iste. Bosaninca ne saniyorsunuz siginma evlerinin harika yerler oldugunu mu? Hayir yanliu yasasa is yok. Ailesinin yanina gitse destekci yok. En dogrusu sosyal hizmetlere gidip derdini anlstmasi. Ama eksik olan seyler var bu konuda. 4 saat nasil döver bir bayani ne yapmis bu sürede kimse duymamis mi sesini
Bosanmayinca ne oluyor bunu biliyor musunuz ? Yanlış anlamayın size bir gicikligim falan yok. Sadece deneyimlerimden yazdiklariniz itici geliyor .
Ablam var buna benzer şeyler yaşayan. Neredeyse 30 yıllık evli. Daha bu yaz yine evi terk etti v yine evine döndü. Babam ilk eve geldiğinde cahillik yapmis haberimiz yok. Sonrakilerde tüm kardeşler babamı da karşımıza aldık destek çıktık. Sonra babam da anladi doğru yolu ama maalesef ablam aynı sizin gibi düşünmeye başladı. Ve hala mutsuz ama hayatını normallestirdigi için de hep biz kötü olduk . İşte isyanım bu bu yaşanılanları normallestirmeyelim. En cahil babayla ile mücadele böyle evlilikleri sürdürmekten daha kolay. Bu evliliklerde doğan büyüyen çocuklar da problemli oluyor.

Kac tane bayan taniyorum isi oldugu halde bosanmayan? Neden ? Cünkü yanliz basina mücadele de
Konu değil yorumun komik zaten :)
Bak gene güldüm
Bir fikriniz bile yokken milleti eleştirmek de nasıl bişeyse artık
Elestirmedim ki niye bulasiyorsun anlamadim

Bosanmayinca ne oluyor bunu biliyor musunuz ? Yanlış anlamayın size bir gicikligim falan yok. Sadece deneyimlerimden yazdiklariniz itici geliyor .
Ablam var buna benzer şeyler yaşayan. Neredeyse 30 yıllık evli. Daha bu yaz yine evi terk etti v yine evine döndü. Babam ilk eve geldiğinde cahillik yapmis haberimiz yok. Sonrakilerde tüm kardeşler babamı da karşımıza aldık destek çıktık. Sonra babam da anladi doğru yolu ama maalesef ablam aynı sizin gibi düşünmeye başladı. Ve hala mutsuz ama hayatını normallestirdigi için de hep biz kötü olduk . İşte isyanım bu bu yaşanılanları normallestirmeyelim. En cahil babayla ile mücadele böyle evlilikleri sürdürmekten daha kolay. Bu evliliklerde doğan büyüyen çocuklar da problemli oluyor.
Ben sizin gibi düsünüyorum. Ama bosanma öncesinde ne yapabilecegini de düsünüp son kararin bosanma olmasi gerektigini düsünüyorum

senin yapcağın şey bu adamla bir müddet geçinmeye çalışman en azından çocuk 2 yaşına gelene kdr. biliyorum zor duyma görme dinleme konuşma iyi gecin. cocuk 2 yaşına gelince boşanma dilekçesini ver. bı işe girersin cocukta kreş ana sınıfına verırsın. ben boyle bı adamla bı yastık kocayabılcegıne ınanmıyorum mutlu sekılde.

ya da suan bı ıse gırıp bebek dogana kdr kazanıp bırıktır erken bosanma dılekcesı verebılırsın. ucuz bı ılceye gıt bebek buyuyune kdr bırıkıntını ye sonra ıse gır. saanada bebege de yazık bu adamla.

ins Allah akıl verır dıyecegım de sanmam bole bı adamdan adam olmaz.

Merhaba herkese az bir şey de olsa bir şey diyin bir şey yazın yardım edin bana :KK43: 8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi :KK43: o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır... 2 aydan sonra şiddet başladı ama yine de hiçbir zaman bunu kabuk ktmeyip beni yalanladı ve ben hep gönlünü aldım ben adım attım. 11 gündür konuşmuyoruz çünkü beni yine vurdu 4 saat şiddet gördüm . Dayanamadım aileme haber verdim ama değişen bir şey yok. Çok kötüyüm ben yapamiyapam olmuyor annesi geldi şehir dışından bir haftadır yine düzelmesi yine bir şey yok ayrı yatıyor konuşmuyo nefret dolu bakıyor eline bisi versem afedersiniz hayvan gibi çekip alıyor. Hamileyim zaten bu halimle dayak yedim 11 gün oldu hala tabir yapıyor haklı olduğum halde çaresizim . Çok sınırlı her şeye bağıran kızan küfür eden adam 10 sene ailesine küsup evi terk eden adam neden karısına yapmasın ki ? Zamanında düşünemedim ya da düşündüm evlendikten sonra değişir diye kendimi kandirmisim... İddaa oynuyor faturaları ödemiyo tek kuruş para vermiyor bana... Çok kötüyüm her seferinde bosancam diye kendini yiyip bitirir çocuk gibi psikolojisi bozuk bir adamla evliyim. Bir şey deyin bana hamileyim napiyim boşanmak istiyorum artık iyice soğudum ne cinsel hayatımız var ne de normal bir ilişkimiz ot gibi bomboş bir evliliğimiz var dışarda çiftleri görünce dayanamayıp ağlıyorum hamile olmasam belki bu kadar üzülmem ama ben hamileyim desteğe ihtiyacım var ve en büyük destek ondan olması gerekirken ben dayak yuyip üstüne bir de çaresiz mutsuz kalıyorum. Artık çevreme de yansitiyorum mutsuzluğumu ister istemez.... Dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum geceleri rüyamda hep kötü şeyler görüyorm uyuyamıyorum hayatım mahfoldu bir şey diyin lütfen :KK43:

Eminim her uye bunu soylemistir. Madem boyle bir kocaniz var neden cocuk yapiyorsunuz ?

Ya boşanın boşayın allah aşkına neden şu boşanma işi lanetliymişcesine dulluk bşr kara lekeymişçesine korkuyor onaylanmayı bekliyorsunuz....
Bunca mutsuzluğu kendinize doğacak çocuklarınıza neden reva göresiniz ?
Eskidendi cefakar kadınlar ...gidin sorun bakalım yıllarını heba eden o analar bugünki aklı olsa kaybettikleri yıllarının bir günlerini bile feda ederlermiydi ?hepsi iliklerine kadar pişman ve Yorgun’lardır eminim

Ooo bu tür evliliklerin olmazsa olmazı hamilelik de varmış. Hiç şaşırmadım. Allah mutluluğunuzu artırsın diyeceğim.

Bari 2. çocuğu yapmayın. Çünkü böyle evliliklere ne hikmetse 2. 3. 4. çocuklar da çok kolay getiriliyor. Hey yavrum ya...

Dövdüğü zaman avile gidio darp raporu al sonra aile politikalar bakanlıgına başvur onlar zaten ayrılan kadınlara ve cocuklara nafaka verior gerekirse sıgınma evlerine yerleşirsin o parada gül gibi yeter sana cocuk büyüyene kadar davanı da ac

Boşanmayınca ne olacak peki, hayatboyu dayak ve aşağılanma. Bunu mu öneriyorsunuz? Yol ortasında kadını 20yerinden bıçaklamıştı kocası polis de öylece izlemişti ben de haberde izlemiştim. Bu ülkeden haberiniz yok sanırsam sokak ortasında öldürse bile karışan çıkmaz.

Daha gelin odasinda dugun salonunda size bosacacgm diyip sozlu siddet uygulayan bir adamdan hamile kalmissiniz. Bu konunun neresinde siz haklisiniz??? Biz ne diyelim tabiki bosanin cok daha once yapmaliyidinz ama zararin neresinden donerseniz kardir.

Ooo bu tür evliliklerin olmazsa olmazı hamilelik de varmış. Hiç şaşırmadım. Allah mutluluğunuzu artırsın diyeceğim.

Bari 2. çocuğu yapmayın. Çünkü böyle evliliklere ne hikmetse 2. 3. 4. çocuklar da çok kolay getiriliyor. Hey yavrum ya...

Evliligi cocuk kurtarir, cocuk rizki ile gelirciler oldukca bu is boyle daha cook gider. Sonra akil verin, yardim edin oldu canim gorusuruz.

o adamın bebeği doğurmaz .doğan çocuğada sanada yazık olur.Bebeği doğurma boşanma .Güzel bir hayat kurmaya çaliş

Ben Avrupa'da yaşıyorum burada komşum sürekli şiddet goruyordu onlarda bizim gibi Türkiye'den gelmişlerdi kadın gurbetçi olduğu halde adamı evden uzaklaştırdılar.Şiddet görüyorsan hemen vazgeç çünkü bunu yapan bir adam yavaş yavaş dozajı arttırdığı gibi kesinlik ile de huyundan vazgeçmez

Yardim edin derken?
Yani gelip evi basıp bırak len kızı diyip senimi onun elinden alıp kurtaralim?

Bunu sen yapacaksin tabi eger kurtulmak istiyorsan.

Back