- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.048
- 498
0 - cok nadir bulunur. Buradan yürüsün. Bi şekilde öğrensin. Şüpheli çıkarsa dba testiKendinin 0rh-
Anne babaya sormuş kan grubunu bilmiyoruz demişler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0 - cok nadir bulunur. Buradan yürüsün. Bi şekilde öğrensin. Şüpheli çıkarsa dba testiKendinin 0rh-
Anne babaya sormuş kan grubunu bilmiyoruz demişler
Resmi bişey üzerinden öğrenmesi lazım yoksa anne baba söylemezAnladım ama öğrense iş çözülür ab falan ise anne ya da babası onların çocuğu olamaz mesela
E devlet şifresini istemiş ailesinin vermemişler öğrenemicek yani0 - cok nadir bulunur. Buradan yürüsün. Bi şekilde öğrensin. Şüpheli çıkarsa dba testi
Sadece merak ediyor onun içinde bişey değişmicekbir şey merak ettim
Evlatlık alınmış ise ne yapacak arkadaşınız ?
Şahsen anne babamı seviyorsam evlatlık olduğumu öğrensem gerçek ailemi sadece merak ederim benim için bir şey değişmez çünkü beni büyüten sevgisini verendir gerçek anne babam
Annesine doğrudan sorsun gidip DNA testi de yaptırsın.
Başka yolu yok.
o kadar zengin bir aile çocuğu olmazsa yurtdışında ne tedaviler var yaptırır bir şekilde biyolojik olarak çocuk sahibi olurdu ya da her yolu denerdi.Yani evet dedesi köyün ağasıymış köy bunlarınmış yani o derece zenginlik içindelermiş. Babası şuanda öyle eline para geçsin hemen gezip tozup yermiş biriktirmezmiş oğlana kalsın diye düşünmüyor yani. Tek çözüm ona herhalde yoksa aile söylemez. Çünkü annesi o evinde kaldığı kadınla bile telefonda konuşmuyormuş. Büyük ihtimal konuşmamasının sebebini şuna bağlıyor. O kadının oğlu ölünce arkadaşımı tekrar istedi annesi de vermek istemedi o yüzden kadınla muhatap olmuyor gibisinden
16 yıl sonra olmuş çocuklarıo kadar zengin bir aile çocuğu olmazsa yurtdışında ne tedaviler var yaptırır bir şekilde biyolojik olarak çocuk sahibi olurdu ya da her yolu denerdi.
Görmüyor musunuz ünlüler kaç yasından sonra farklı farklı yollarla bebek sahibi oluyor
Evlendikten kaç sene sonra doğmuş bu arkadaş ?
şüphesinde haklı o zaman16 yıl sonra olmuş çocukları
DNA testi ile öğrenebilir.E devlet şifresini istemiş ailesinin vermemişler öğrenemicek yani
Ordan baktık şuanki anne babasının çıkıyor ama evlatlık durumu varsa yasa dışı olarak şüpheleniyoruzE devlete girsin soy ağacı sorgulamaya .Eğer 1 yaşına kadar sisteme başka bir ailenin çocuğu olarak düşmüşse .Sistemde hiçbir şekilde yazı çıkmıyor .Kendi nüfus müdür lugunden sorup öğreniyor( biyolajik ailesini ) .Ama eğer annesi gil doğar doğar almışsa çocuğu o zman direkt şu anki ailesinin soy bilgileri çıkacaktır. Bunu öğrenmesi zaman alacaktır
Sadece merak ediyorBunu devlet kayıtlarından öğrenemez e nabız birkaç yıllık olay 95 yılındaki doğumu göstermez.Nufuslarina aldilarsa kutukte soy taramasında da çıkmaz.Yakinlarindan illaki ağzı gevşek biri vardır ya onu sıkıştıracak ya da annesinin bir saç teliyle DNA testinde sorgulayacak.Benim böyle şüphelerim olsa araştırmazdım heralde ya beni bu yaşıma getirmişler doğurmak mi annelik sevgi ve şefkat mi?