- 16 Mart 2007
- 3.095
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
-
Evlat, kardeş, acısı çok farklı bir rabbim kimseye yaşatmasın ama yaşayan bilir eşler için tabikibde zor dur ama bunu evlat acisi ile kiyaslayanazsiniz.Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor görümcelerim bir araya geliyorlar gelin ne çekiyor ki olan bize oldu evimiz direği gitti olan bize oldu diye hem aralarında konuşuyorlar hem de farklı yerler de hep kendi acılarından ana babalarının çektiği acılardan bahsediyorlar. Sanki bende dışarıdan biriyim ölen benim kocam ama bana nasılsa atlatır yoluna bakar gözüyle bakıyorlar. Benim acımı hayatımın zorluğunu görmüyorlar.
Size soylenecek bir şey yok maalesefKocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.
Istediginiz cevaplar gelmeyince hemen beddua hemen hakaret icerikli sozler Allah size akıl fikir ihsan etsinAynısını size diliyorum
Sağolun siz kaldınız had bildircek. Ne formmus ne kadar lüzumsuz kadın varsa burada. Sizleri sizin gibiler ile bırakıyorum
Görmezler cunku görmek işlerine gelmez.Herzaman öyle değil midir?Biz neyizki onlara göre el kızıyız kimi işine gelmediği zaman bosatip yenisini bile almaya çalışır oğluna teklif etmeye bile çekinmeden.Burada kaç kere okudum kayinvalide oğluna bunu boşa sana yenisini alayim diyen.Bunun tabiki tarifi yok evlat sonuçta. Ben zaten onların acısını anlıyorum ama benim kalan hayatımdaki zorluklarımı görmüyorlar.
nasıl yani???Kocan iyiyse koca.
Bu yorum çok doğru anlatmışBaşınız sağolsun. Görümceleriniz saçmalamış. Siz bir ailesiniz, onların evinin direğiydi de sizin dış kapınızın dış mandalı mıydı… yavruların babasıydı üstelik. üzüntülerine verin, üstünde durmayın.
hanfendi başınız saolsun.Cevap belli diyip hala soruyorsunuz Annesiniz siz daha iyi bilirsiniz selametleBunun seçimini sormadım cevabı belli. Hangisi daha zor dedim.
Ne zaman üzülürsünüz peki siz?Kocan iyiyse koca.
Konudaki derdi en doğru anlayan ben oldum galiba. Cevapları konuyla bağdaştıramadımBu yorum çok doğru anlatmış
Aklını kacırdın heraldeKocan iyiyse koca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?