5 kere ev ziyareti mi ?? Siz baya kanka olmuşsunuzneden o kadar çok ev ziyareti oldu ki
Çok şükür bitti ama zor geçti aradığında kızımı görmek istediğini merak ettiğini üstüne para verseniz almam zaten benim maddi durum yok gibi ifadelerde bulundu. Bizden vaz geçme sebebi eşimle bir durumda karşılaşıyor ve eşimde ad ve soyadını bildiğini için telefonlada görüşünce sesinden tanıyor sen o sun diyor ve orda konuşuyorlar eşimin konumunu görünce rahatsız etmemeye başladı kurumdan gelen memurdan söyledim biz gittiğimiz yerde uzun süre kalmıyoruz sürekli il değiştiriyoruz bizim yerimizde başka bir ailede olabilirdi bizim imkanlara sahip olamayan peki onlar neyapcak Düzce de bu durumu yaşayan 3 üncü aileymişizHatırlatmak istemem ama ne demişti ki ? Tabi cevaplamak zorunda değilsin canımAma hepimizi bekleyen bazı durumlar bunlar. Çok zor ya kalbin ağzında bu süreci geçirmek. Neyse ki herşey yoluna girmiş mutluluğunuz daim olsun inşallah. Sımsıkı sarıl kuzuna tabi bizim yerimize de :) öpüyorum çok.
Peki ne gibi onlemler alabiliriz.neler yapmamiz gerek.nerde hata yapiliyoda bu sekilde oluyo.Çok şükür bitti ama zor geçti aradığında kızımı görmek istediğini merak ettiğini üstüne para verseniz almam zaten benim maddi durum yok gibi ifadelerde bulundu. Bizden vaz geçme sebebi eşimle bir durumda karşılaşıyor ve eşimde ad ve soyadını bildiğini için telefonlada görüşünce sesinden tanıyor sen o sun diyor ve orda konuşuyorlar eşimin konumunu görünce rahatsız etmemeye başladı kurumdan gelen memurdan söyledim biz gittiğimiz yerde uzun süre kalmıyoruz sürekli il değiştiriyoruz bizim yerimizde başka bir ailede olabilirdi bizim imkanlara sahip olamayan peki onlar neyapcak Düzce de bu durumu yaşayan 3 üncü aileymişiz
Evet her ilde ayrı bir sıra vardır.Sıra il il değişiyomu her ilde farklımı sıra
Tabi her ilde degisiyo.Sıra il il değişiyomu her ilde farklımı sıra
Sorun bizlerden kaynaklanmıyor o yüzden bizlerin önlem almasına gerek yok adalet sisteminin doğru uygulanmadığından kaynaklanıyor bu tür dosyaların gizli tutulması gerektiğini ve uygulamaları lazımPeki ne gibi onlemler alabiliriz.neler yapmamiz gerek.nerde hata yapiliyoda bu sekilde oluyo.
Ben cevaplayayım en son aldığım duyuma göre zaman bebeğine kavuştu fakat kavuştuktan sonra her nedense kurduğumuz watsapp grubundan kimseye hiç bir açıklama yapmadan ayrıldı ve foruma da bilerek girmiyor bir takım endişeleri varmış biz de çok üzüldük hiç bir gerekçe göstermeden ayrılmış olmasına biz de onun için tek yürek olmuştuk onunla sevindik onunla ağladık gözümüz kulağımız ondaydı ona odaklanmıştık dualar ettik helal olsun bebeğine toplu halde hediyeler gönderdik onun bebeği hepimizin bebeği oldu çok sevdik ama o bıraktı gitti hepimiz çok üzüldük ama mutlu olsunlar önemli olan o.Zamann annne nasılsın bebisinn nasıl yazmain hiç seni merak ediyoruz senin için bu sayfaya giriyor bir güzel haberini alalım bebisim sağlığı nasıl ??
Çok üzüldüm bu duruma ins gelir tekrar döner bizde hep dualar ettik onun için ben yogun yazamıyorum die düşünmüştüm ins döner ona ihtiyacimiz var tamda mutluluk dolu günleri paylaşma zamanıdır bizede umut olsa teşekür ederim bilgilendirdiginiz için ...çok mutlu olsunlar insBen cevaplayayım en son aldığım duyuma göre zaman bebeğine kavuştu fakat kavuştuktan sonra her nedense kurduğumuz watsapp grubundan kimseye hiç bir açıklama yapmadan ayrıldı ve foruma da bilerek girmiyor bir takım endişeleri varmış biz de çok üzüldük hiç bir gerekçe göstermeden ayrılmış olmasına biz de onun için tek yürek olmuştuk onunla sevindik onunla ağladık gözümüz kulağımız ondaydı ona odaklanmıştık dualar ettik helal olsun bebeğine toplu halde hediyeler gönderdik onun bebeği hepimizin bebeği oldu çok sevdik ama o bıraktı gitti hepimiz çok üzüldük ama mutlu olsunlar önemli olan o.
bende anlamadım ki5 kere ev ziyareti mi ?? Siz baya kanka olmuşsunuzneden o kadar çok ev ziyareti oldu ki
0 (212) 361 10 36Kizlar istanbuldaki basvuru yaptigimiz kurumun numarasini yazabilirmisiniz ben kaybettim.
Beyoglundaki olan
Cok tesekkurlerr :))0 (212) 361 10 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?