Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhabalar...Sizin yaşadıklarınızı her ne kadar yaşamasamda sizi hep takip ettim...
Aralık ayında hamile kaldım ancak eşimle yaşadığım sorunlardan dolayı hamileliğim çok sıkıntılı geçti,hamile olduğuma bir türlü sevinemedim,her gün ağladım,kimi zaman hamile kaldığım için çok üzüldüm çünkü bebekle birlikte sorunlar başka bir boyut alacaktı...Bu arada eşimin aslında hiç tanımadığım bilmediğim yönlerini gördüm,eşim hamileliğimin kıymetini bilmedi ben ise yaşadığım duygunun kıymetini bilmek için yazılarınızı okuyarak hep kendimi motive etmeye çalıştım...Ama bebeğim gayet sağlıklı iken kalbi durdu ve kürtaja alındım..Artık hamile değillim ..Yeni bir gebeliğe asla cesaret edememek ayrıca üzüyor beni..
Bu arada sizlerin o kocaman yüreklerinizi hissettim.Ne büyük kalpli insanlarsınız siz!Kimi zaman sizinle heyecanlandım,sizinle bekledim...Her birinizin ellerinden sevgiyle öpüyorum dünyanın en güzel,en özel anneleri .....
Umarım yanlış anlaşılmaya mahal vermemişimdir...İçimden geçenleri yazmak geldi içimden...

canım benim hiç üzülme.eşinden yana pek şanslı değilmişssin ki hamilelikte kadınlar stresten uzak yaşamalıdır.bebek herşeyi hissediyor.ne kadar üzgün olduğunu sen açıklamıssın.allaha çok şükür ki eşlerimizden yana sıkıntılarımız yok.tabiiki her evde olan hırgür bizlerdede olur tadı tuzu derler.ama sen kendini hiç üzme herkes kaderini yaşarmış . bebeğin belki sizi daha çok bağlardı , bebeğinin dünyadan yiyecek ekmeği yokmuş.oda bir sınavmış. inşallah eşin daha çok kıymetini bilir ümidiyle..

nasıl yani biyolojik anneye neden vermişler bilginizi normalde verilmiyor. kadın arayıp ne dedi size ayy kötü oldum ne hissettin.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. gözünüz aydın. :)

şimdi gördüm şok oldum. kıznızın ismini değiştirmeniz mümkün bir mahkemeyle halloluyor. bence değiştirin o kadın unutmaz sizi soyadınızı verdiğiniz ismi hayati bir durum zabiti iyibir dövmek gerek çok sinir oldum.

ben hep ev ziyaretiniz var diye hep hatırlatıodum kendimi hatta yinemi siz diye kızıolardı :)
Bikere aradim benden haber bekleyin dediler.ne bilim birazda ev ziyaretiydi gorusmeydi falan kafami mesgul ederek gunlerimden gidiyo gibi geliyo.
Hani hersey bitse beklemez zor olur gibi.
Enazindan ha geldiler ha gelcekler zaman geciriyorum :))

Hatırlatmak istemem ama ne demişti ki ? Tabi cevaplamak zorunda değilsin canım Ama hepimizi bekleyen bazı durumlar bunlar. Çok zor ya kalbin ağzında bu süreci geçirmek. Neyse ki herşey yoluna girmiş mutluluğunuz daim olsun inşallah. Sımsıkı sarıl kuzuna tabi bizim yerimize de :) öpüyorum çok.

Merhaba canım, yaşadıklarına çok üzüldüm. Yoksunluğu çok iyi bilen, çok kırılmış, kendine yol aramış ve bulmuş anne adaylarıyız biz :) İçeriğini herbirimiz farklı doldurabiliriz. Ama kalplerimiz bir. Senin de yaşadıkların hiç kolay değil. İnşallah sen de evladına kavuşursun. Mutlu bir aileye sahip olursun. Güzel dileklerin için çok sağol. Öpüyorum.

Bikere aradim benden haber bekleyin dediler.ne bilim birazda ev ziyaretiydi gorusmeydi falan kafami mesgul ederek gunlerimden gidiyo gibi geliyo.
Hani hersey bitse beklemez zor olur gibi.
Enazindan ha geldiler ha gelcekler zaman geciriyorum :))
biz butun göruşmeleri evde yaptık 1 ri hariç 5 kere eve geldiler 6 ay surdu 5 kere ev ziyareti sitresi yaşadım çok şukur atlattık umarım sizde en kısa zamanda atlatırsınız..

biz butun göruşmeleri evde yaptık 1 ri hariç 5 kere eve geldiler 6 ay surdu 5 kere ev ziyareti sitresi yaşadım çok şukur atlattık umarım sizde en kısa zamanda atlatırsınız..

5 kere ev ziyareti mi ?? Siz baya kanka olmuşsunuz neden o kadar çok ev ziyareti oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…