Teşekkür ederim canım dualarım sizinleCanım gözünüz aydın olsun, başka sıkıntı yaşanmasın.. Bundan sonra herşey her geçen gün çok daha güzel olacak inşallah.
Darısı bizlerin başına :)
canım benim hiç üzülme.eşinden yana pek şanslı değilmişssin ki hamilelikte kadınlar stresten uzak yaşamalıdır.bebek herşeyi hissediyor.ne kadar üzgün olduğunu sen açıklamıssın.allaha çok şükür ki eşlerimizden yana sıkıntılarımız yok.tabiiki her evde olan hırgür bizlerdede olur tadı tuzu derler.ama sen kendini hiç üzme herkes kaderini yaşarmış . bebeğin belki sizi daha çok bağlardı , bebeğinin dünyadan yiyecek ekmeği yokmuş.oda bir sınavmış. inşallah eşin daha çok kıymetini bilir ümidiyle..Merhabalar...Sizin yaşadıklarınızı her ne kadar yaşamasamda sizi hep takip ettim...
Aralık ayında hamile kaldım ancak eşimle yaşadığım sorunlardan dolayı hamileliğim çok sıkıntılı geçti,hamile olduğuma bir türlü sevinemedim,her gün ağladım,kimi zaman hamile kaldığım için çok üzüldüm çünkü bebekle birlikte sorunlar başka bir boyut alacaktı...Bu arada eşimin aslında hiç tanımadığım bilmediğim yönlerini gördüm,eşim hamileliğimin kıymetini bilmedi ben ise yaşadığım duygunun kıymetini bilmek için yazılarınızı okuyarak hep kendimi motive etmeye çalıştım...Ama bebeğim gayet sağlıklı iken kalbi durdu ve kürtaja alındım..Artık hamile değillim ..Yeni bir gebeliğe asla cesaret edememek ayrıca üzüyor beni..
Bu arada sizlerin o kocaman yüreklerinizi hissettim.Ne büyük kalpli insanlarsınız siz!Kimi zaman sizinle heyecanlandım,sizinle bekledim...Her birinizin ellerinden sevgiyle öpüyorum dünyanın en güzel,en özel anneleri .....
Umarım yanlış anlaşılmaya mahal vermemişimdir...İçimden geçenleri yazmak geldi içimden...
Gelirler inşallah en kısa zamanda arkadaşım.Malesef.4ay oldu hala gelmediler.ne bekliyolar anlamadim
nasıl yani biyolojik anneye neden vermişler bilginizi normalde verilmiyor. kadın arayıp ne dedi sizeHatırlayan arkadaşlar bilir mahkeme bizim bilgileri biyolojik anneye bildirmişti biyolojik anne bizi aramıştı modelden çok kötü durumdayım o dönemde hepsi bitti ve tayininde çıktı Haziran ayında burdan diyoruz yeni bir hayat bekliyor
Allah mutluluğunuzu daim etsin. gözünüz aydın. :)Arkadaşlar sıra sayısı sizi ümitsizliğe sokmasın ben Düzce gibi küçük bir ilde 15 ay 1 inci sırada bekledim kızıma kavuşamamak tam bitti derken bir tlfla hayatım değişti ben kızıma kavuştum 1 ayda 4 aile evladına kavuştu herşeyin başına sonunda sabır sabır diyorum herşey gönlünüzce olsun Rabbim tez vakitte sizleri de evlatlarımıza kavuştursun
şimdi gördüm şok oldum. kıznızın ismini değiştirmeniz mümkün bir mahkemeyle halloluyor. bence değiştirin o kadın unutmaz sizi soyadınızı verdiğiniz ismiBiz davamızı geçen ay açtık ama açmasaydık kurum tarafından gözetlenseydik dicek konumdayım mahkeme karşı tarafada da tebliğ göndermiş ve olmaması gereken herşeyi de acemi zabıt katibi tarafından yazılmış kimlik bilgilerimiz ev adresi cep no kızımıza bizim tarafımızdan verilen isim ve bir akşam eşimin tlfnu çaldı ben kızımın biyolojik annesiyim mahkeme tarafın gelen tebliğatta bilgilerinize ulaştım kızımı görmek istiyorum neye uğradığımı şasırdım eşimin cvb asla olmaz taki kızım öğrenipde sizi görmek isterse o zaman kendim getiririm dedi o gün berbat bir gün eşimi araması devam edince eşim dava açtığı mahkeme hakimine gidip olanları anlattı nasıl olur böyle şey demesiyle dosyayı inceliyor ve katibin hatası olduğu öğreniliyor mahkeme gününe karşı tarafıda çağırmışlar hakimi kızınızı duruşma gününe getirmeyin zaten küçük demiş bakalım bizi neler bekliyor
Bikere aradim benden haber bekleyin dediler.ne bilim birazda ev ziyaretiydi gorusmeydi falan kafami mesgul ederek gunlerimden gidiyo gibi geliyo.ben hep ev ziyaretiniz var diye hep hatırlatıodum kendimi hatta yinemi siz diye kızıolardı :)
Hayirdir hanfendi.nokta koyarak takviminizi falanmi gostermeye calistiniz.
muhtemelen bilgilendirmelerden haberdar olmak için nokta koymuştur.(yorum yapılınca bilgilendirme geliyor ya)Hayirdir hanfendi.nokta koyarak takviminizi falanmi gostermeye calistiniz.
Yanlis yere noktayi koymussunuz
Hatırlayan arkadaşlar bilir mahkeme bizim bilgileri biyolojik anneye bildirmişti biyolojik anne bizi aramıştı modelden çok kötü durumdayım o dönemde hepsi bitti ve tayininde çıktı Haziran ayında burdan diyoruz yeni bir hayat bekliyor
Merhabalar...Sizin yaşadıklarınızı her ne kadar yaşamasamda sizi hep takip ettim...
Aralık ayında hamile kaldım ancak eşimle yaşadığım sorunlardan dolayı hamileliğim çok sıkıntılı geçti,hamile olduğuma bir türlü sevinemedim,her gün ağladım,kimi zaman hamile kaldığım için çok üzüldüm çünkü bebekle birlikte sorunlar başka bir boyut alacaktı...Bu arada eşimin aslında hiç tanımadığım bilmediğim yönlerini gördüm,eşim hamileliğimin kıymetini bilmedi ben ise yaşadığım duygunun kıymetini bilmek için yazılarınızı okuyarak hep kendimi motive etmeye çalıştım...Ama bebeğim gayet sağlıklı iken kalbi durdu ve kürtaja alındım..Artık hamile değillim ..Yeni bir gebeliğe asla cesaret edememek ayrıca üzüyor beni..
Bu arada sizlerin o kocaman yüreklerinizi hissettim.Ne büyük kalpli insanlarsınız siz!Kimi zaman sizinle heyecanlandım,sizinle bekledim...Her birinizin ellerinden sevgiyle öpüyorum dünyanın en güzel,en özel anneleri .....
Umarım yanlış anlaşılmaya mahal vermemişimdir...İçimden geçenleri yazmak geldi içimden...
Canm burayimi bulmus nokta koyacak.muhtemelen bilgilendirmelerden haberdar olmak için nokta koymuştur.(yorum yapılınca bilgilendirme geliyor ya)
Baktım da heryere koymuş. Son noktayı da buraya koymuş. :))Canm burayimi bulmus nokta koyacak.
Bu kapıyı açıp çarpıp gitmek gibi birşey. İnsan bi selam verir :)
Bende baktimda ondan kizdim zaten.hamilelik takvimini deniyo arkadasBaktım da heryere koymuş. Son noktayı da buraya koymuş. :))
Bikere aradim benden haber bekleyin dediler.ne bilim birazda ev ziyaretiydi gorusmeydi falan kafami mesgul ederek gunlerimden gidiyo gibi geliyo.
Hani hersey bitse beklemez zor olur gibi.
Enazindan ha geldiler ha gelcekler zaman geciriyorum :))
Canım demek istediğini anlıyorum da ne yapacaksın malesef günlük hayatta da var bu modellerden. Boşver canım yaBende baktimda ondan kizdim zaten.hamilelik takvimini deniyo arkadas
biz butun göruşmeleri evde yaptık 1 ri hariç 5 kere eve geldiler 6 ay surdu 5 kere ev ziyareti sitresi yaşadım çok şukur atlattık umarım sizde en kısa zamanda atlatırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?