Gelmismi yani kizi evineArkadaslar zaman arkadasimiz bebegine kavusmus cok sukur. Haber vereyim dedim, herkesin akli onda malum :)
Darisi diger herkesin basina insallah...
Sağolasın canım.Yazarım inşallah.Okuyorum sürekli yazdıklarınızı.Senin ev ziyaretin ne oldu. Haber var mı ?Oylemi cok gecmis olsun.
Gelin tabi yaa biara cok ıssiz kaldi buralar
Benim bir akrabamda dusunuyoda sartlar ne acaba birde ona ait odasi olmasi gerekiyo mu ev gunes almali fln boyle sartlar varmi
inşallah en kısa zamanda ararlar.siz kız erkek mi tercih ettiniz? ne zamandır bekliyorsunuz?ocak 1 de en son göruşmştum bizde 4 cu sıradayız aslında heran telefon çalabilir gibi gelio bu ay sonu arıcam bakalım değişiklik varmı diye
Malesef.4ay oldu hala gelmediler.ne bekliyolar anlamadimSağolasın canım.Yazarım inşallah.Okuyorum sürekli yazdıklarınızı.Senin ev ziyaretin ne oldu. Haber var mı ?
İyi dusmus siran.1sene bile beklemezsin belkide.hayirli haberler getir bize :))ocak 1 de en son göruşmştum bizde 4 cu sıradayız aslında heran telefon çalabilir gibi gelio bu ay sonu arıcam bakalım değişiklik varmı diye
dayanamadım aradım sıram 6 ya yukselmiş hiç duşmemiş aksine artmış :Sİyi dusmus siran.1sene bile beklemezsin belkide.hayirli haberler getir bize :))
2015 in 6 cı ayında başvurumuzu yapmıştk ama sıram 4 du 6 ya cıkmış araya dosya gelmiş sanırıminşallah en kısa zamanda ararlar.siz kız erkek mi tercih ettiniz? ne zamandır bekliyorsunuz?
Bizde aynı zamanda 2015 6 ay ilk müracaat ama hala sıra ogrenemedim ay bide 10 fln mış sıra dermişimmmmm ...heyecanla sıra mı bekliyorum....nilayss valla çok hızlı orda sizin işlemler2015 in 6 cı ayında başvurumuzu yapmıştk ama sıram 4 du 6 ya cıkmış araya dosya gelmiş sanırım
sıramı öğrendim ama hiç duşmedi arttıBizde aynı zamanda 2015 6 ay ilk müracaat ama hala sıra ogrenemedim ay bide 10 fln mış sıra dermişimmmmm ...heyecanla sıra mı bekliyorum....nilayss valla çok hızlı orda sizin işlemler
sırayı arayarakta öğrenebilirsin eve kağıt gelmesini bekleme bir şansını dene derimBizde aynı zamanda 2015 6 ay ilk müracaat ama hala sıra ogrenemedim ay bide 10 fln mış sıra dermişimmmmm ...heyecanla sıra mı bekliyorum....nilayss valla çok hızlı orda sizin işlemler
ben hep ev ziyaretiniz var diye hep hatırlatıodum kendimi hatta yinemi siz diye kızıolardı :)Malesef.4ay oldu hala gelmediler.ne bekliyolar anlamadim
Hatırlayan arkadaşlar bilir mahkeme bizim bilgileri biyolojik anneye bildirmişti biyolojik anne bizi aramıştı modelden çok kötü durumdayım o dönemde hepsi bitti ve tayininde çıktı Haziran ayında burdan diyoruz yeni bir hayat bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?