Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Benim bir akrabamda dusunuyoda sartlar ne acaba birde ona ait odasi olmasi gerekiyo mu ev gunes almali fln boyle sartlar varmi

Ayrı odayı özellikle istiyorlar ve oda güneş alıyor mu diye bakıyorlar. Belli maddi şartları da var, yaşanılan bölge itibariyle değerlendiriliyor bunlar. Zaten ssk dökümü ve maaş bordrolarınızı, varsa ev tapusu/araba ruhsatı vs götürülüyor. Yine de akrabanız en doğru cevabı bulunduğu yerdeki evlat edindirme birimi ile konuşarak öğrenebilir.

Arkadaşlar selam,

Bu aralar araba koltuklarına bakıyorum. 9-18 kg olan gruba bakıyorum. Maxi Cosi Tobi aklıma yattı gibi. 2009 yılında güvenlik ödülü almış. Pilotların kullandığı emniyet kemeri sistemi varmış. 5 farklı yatış pozşsyonu var. Bir de diğer koltuklara göre iraz daha yüksek kaldığı için çocuğun erken dönemde dışarıyı rahat görmesini sağlıyor. Aslında aklıma yattı gibi. Ama o kadar çok çeşit ve öyle geniş bir fiyat aralığı var ki, doğru bir seçim mi yapıyorum diye düşünüyorum bir yandan da; sonuçta güvenlik ürünü...

Çevrenizde bur ürünü kullanan, tavsiye eden yada evladına kavuşan annelerden bu ürünü tercih edip memnun kalan var mı?

2015 in 6 cı ayında başvurumuzu yapmıştk ama sıram 4 du 6 ya cıkmış araya dosya gelmiş sanırım
Bizde aynı zamanda 2015 6 ay ilk müracaat ama hala sıra ogrenemedim ay bide 10 fln mış sıra dermişimmmmm ...heyecanla sıra mı bekliyorum....nilayss valla çok hızlı orda sizin işlemler

Bizde aynı zamanda 2015 6 ay ilk müracaat ama hala sıra ogrenemedim ay bide 10 fln mış sıra dermişimmmmm ...heyecanla sıra mı bekliyorum....nilayss valla çok hızlı orda sizin işlemler
sırayı arayarakta öğrenebilirsin eve kağıt gelmesini bekleme bir şansını dene derim

Arkadaşlar sıra sayısı sizi ümitsizliğe sokmasın ben Düzce gibi küçük bir ilde 15 ay 1 inci sırada bekledim kızıma kavuşamamak tam bitti derken bir tlfla hayatım değişti ben kızıma kavuştum 1 ayda 4 aile evladına kavuştu herşeyin başına sonunda sabır sabır diyorum herşey gönlünüzce olsun Rabbim tez vakitte sizleri de evlatlarımıza kavuştursun

Son düzenleme:

Canım gözünüz aydın olsun, başka sıkıntı yaşanmasın.. Bundan sonra herşey her geçen gün çok daha güzel olacak inşallah.

Darısı bizlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…