• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Slm arkadaşlar. Biz de bugün bir gorusme daha yaptık. Nisan ayına kadar iki kere daha gorusup nisanda ev ziyareti olacakmış. Okadar yavaş geliyor ki süreç sabrımi kontrol etmekte zorlanıyorum.Gerçekten sabır işi bu iş. Bol bol sabır diliyorum hepimize.

Nerelerdesiniz ya kizlar.artik gelmiyosunuz.unuttunuzmu bizi
hzrmsn ben hiçbirinizi unutmadım.sürekli takip ediyorum gelişmeleri ...sadece bir süre uzak kalmak istedim...zamanın bebeğine kavuşmasına çok sevindim .aynı zaman da bebeğim26da kavuştu çok sevindim... sıralar akıyor çok şükür ilerlemeler oluyor.bebeğine kavuşanlar allah analı ve babalı büyütsün allah bebişlerinizi esirgesin nazardan kazadan beladan...

2014aralık ta izmirden başvurdum odasını hazırlamaya başlasammı yoksa erkenmi ne dersiniz bilemedim ben

2014aralık ta izmirden başvurdum odasını hazırlamaya başlasammı yoksa erkenmi ne dersiniz bilemedim ben
tahmini 2-3 ay var desek..yani bu biraz da size bağlı,bu zman geçmez oyalanmış olurum derseniz başlanabilir.ben şahsen mümkün olduğunca geç başlıcam hazırlıklara..ama site için de ürünlerle ilgili tavsiyeler de oluyor,bunları dikkate alıyorum,aklımın bi köşesinde bulunsun,ihtiyaç halinde kullanırım diye :)

Kızlar, avent in buharlı çorba pişiricisi var, bunu kullanan var mı? Almayı düşünüorum ama emin olamadım. Ek gıdaya geçişte faydalı olur gibi geldi, bilgi sahibi olan yada listesine alan varsa yorumlarınızı merak ettim:)

Benim bir akrabamda dusunuyoda sartlar ne acaba birde ona ait odasi olmasi gerekiyo mu ev gunes almali fln boyle sartlar varmi

tahmini 2-3 ay var desek..yani bu biraz da size bağlı,bu zman geçmez oyalanmış olurum derseniz başlanabilir.ben şahsen mümkün olduğunca geç başlıcam hazırlıklara..ama site için de ürünlerle ilgili tavsiyeler de oluyor,bunları dikkate alıyorum,aklımın bi köşesinde bulunsun,ihtiyaç halinde kullanırım diye :)
Mrb.siz nerden basvurdunuz.nezmn

Back
X