- 16 Ekim 2015
- 202
- 389
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hzrmsn ben hiçbirinizi unutmadım.sürekli takip ediyorum gelişmeleri ...sadece bir süre uzak kalmak istedim...zamanın bebeğine kavuşmasına çok sevindim .aynı zaman da bebeğim26da kavuştu çok sevindim... sıralar akıyor çok şükür ilerlemeler oluyor.bebeğine kavuşanlar allah analı ve babalı büyütsün allah bebişlerinizi esirgesin nazardan kazadan beladan...Nerelerdesiniz ya kizlar.artik gelmiyosunuz.unuttunuzmu bizi
Arkadaslar zaman arkadasimiz bebegine kavusmus cok sukur. Haber vereyim dedim, herkesin akli onda malum :)
Darisi diger herkesin basina insallah...
Selam arkadaşlar bizde erkek çocukta 10.sıraya düşmüşüz umarım daha fazla uzun sürmez![]()
hayırlısı olsun hangi ilden ne zaman başvurmuştunuz..tabi paylaşmak istersenizSelam arkadaşlar bizde erkek çocukta 10.sıraya düşmüşüz umarım daha fazla uzun sürmez![]()
İnşallah canım hepimiz kısa zamanda mutlu oluruz10. Sıraya düşmek için neler vermezdim :)))
Çok az kalmış inşallah yakın zamanda çalar telefonun![]()
tahmini 2-3 ay var desek..yani bu biraz da size bağlı,bu zman geçmez oyalanmış olurum derseniz başlanabilir.ben şahsen mümkün olduğunca geç başlıcam hazırlıklara..ama site için de ürünlerle ilgili tavsiyeler de oluyor,bunları dikkate alıyorum,aklımın bi köşesinde bulunsun,ihtiyaç halinde kullanırım diye :)2014aralık ta izmirden başvurdum odasını hazırlamaya başlasammı yoksa erkenmi ne dersiniz bilemedim ben
2014aralık ta izmirden başvurdum odasını hazırlamaya başlasammı yoksa erkenmi ne dersiniz bilemedim ben
Çok heyecanlıyızzBaşla bence ya :) Yavaş yavaş yatağıydı perdesiydi halısıydı derken hem oyalanırsın, hem telefonun ne zaman geleceği belli mi olur :)
Çok heyecanlıyızz
Ben mayıs haziran gibi gelir diyorum elim bebek arabasının sioarişini vermiş bile
Mrb.siz nerden basvurdunuz.nezmntahmini 2-3 ay var desek..yani bu biraz da size bağlı,bu zman geçmez oyalanmış olurum derseniz başlanabilir.ben şahsen mümkün olduğunca geç başlıcam hazırlıklara..ama site için de ürünlerle ilgili tavsiyeler de oluyor,bunları dikkate alıyorum,aklımın bi köşesinde bulunsun,ihtiyaç halinde kullanırım diye :)
Oylemi cok gecmis olsun.Buralardayım canım.Hiç unutur muyum sizleri.Biraz rahatsızdım pek giremedim topiğe.
Canm sende gorucen tabi 10.siralari.zaman gececek 1.sirayida goreceksin :))10. Sıraya düşmek için neler vermezdim :)))
Çok az kalmış inşallah yakın zamanda çalar telefonun![]()