ay çok güzelmiş bayıldım ..bebişine tez zamanda kavuşursun inşallah arkadaşımEki Görüntüle 1757489 Arkadaşlaaar bende beşiğimizin fotoğrafını sizinle paylaşmak istedim aldık eve geldi kızımızı bekliyoruz inşallah bizi çok bekletmeden gelir
Amin ins teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. ..Güzel günlerde kullansın kuzucuğunuz sağlıkla
Çokta uygun mutlaka bakinİnşallah gün gelecek sizlerde böyle alışveriş yapacaksınız
Ben bazen dayanamayıp aldıklarım da var
İnşallah yakında peşpeşe kavuşmalar olur
Bak onu göremedim
Arabalara baktım da aklıma gelmedi
Yarın da park yatağa bakayım
Tebrikler hayırlı olsun. Çok çok koklayin annesinin bitanesini bizim içinde. Çok teşekkürler Aminnnnnnn inşallah.Merhaba kızlar. Bir süredir foruma giremedim, bugüne kadar ne sıkıntım, tereddütüm, acabam varsa bunları sayenizde aştım. Pek aktif bir katılımcı olamasamda sizleri hep takip ettim, dualarım her daim sizlerleydi. Bu gece sizlerle paylaşmak istediğim bambaşka bir konu var o kadar heycanlıyımki... Buradan kavuşma hikayelerini gözlerim yaşlı okurken bir gün kendi hikayemi paylaşacağımı hayal edip durdum... Sonunda oğluşuma kavuştum kızlar. Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir duygu, oğlum o kadar güzel, öyle tatlı bir bebişki, benim şekerparem o :) sizlerden ricam lütfen kriterlerinizi esnetin cinsiyetmiş, başka bir şeymiş takılıp kalmayın, kendinizi bu duygudan mahrum bırakmayın. Sıra beklerken bile içimde acabalar vardı, ama oğlumu görünce hepsi uçtu gitti. O gülümsemesi sımsıkı sarılması ne bilim öyle güzel şeylerki ilk görüşte aşık olduk :) oğlumun sağlık sorunları olduğu için ilk gecemiz hastanede geçti, sabaha karşı eve döndük, anneliğe baya bir hızlı giriş yapmış oldum sayesinde... Şimdi çok iyi şükür, gittikçe düzeliyor bronşiti. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim tüm meleklere şifa versin. Tek istedikleri sevilmek kavuşalı kısa bir süre olmasına rağmen inanın kucağımdan başka yerde uyumuyor, en kısa zamanda kavuşma mutluluğunu yaşamanız dileğiyle...
Analı babalı büyüsün tatlı oğluşunuz:)Geçmiş olsun..Adınıza çok sevindim,çok güzel bir haber okumuş oldum gecenin bu saatinde:)Hayırlara vesile olur inşallah..Merhaba kızlar. Bir süredir foruma giremedim, bugüne kadar ne sıkıntım, tereddütüm, acabam varsa bunları sayenizde aştım. Pek aktif bir katılımcı olamasamda sizleri hep takip ettim, dualarım her daim sizlerleydi. Bu gece sizlerle paylaşmak istediğim bambaşka bir konu var o kadar heycanlıyımki... Buradan kavuşma hikayelerini gözlerim yaşlı okurken bir gün kendi hikayemi paylaşacağımı hayal edip durdum... Sonunda oğluşuma kavuştum kızlar. Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir duygu, oğlum o kadar güzel, öyle tatlı bir bebişki, benim şekerparem o :) sizlerden ricam lütfen kriterlerinizi esnetin cinsiyetmiş, başka bir şeymiş takılıp kalmayın, kendinizi bu duygudan mahrum bırakmayın. Sıra beklerken bile içimde acabalar vardı, ama oğlumu görünce hepsi uçtu gitti. O gülümsemesi sımsıkı sarılması ne bilim öyle güzel şeylerki ilk görüşte aşık olduk :) oğlumun sağlık sorunları olduğu için ilk gecemiz hastanede geçti, sabaha karşı eve döndük, anneliğe baya bir hızlı giriş yapmış oldum sayesinde... Şimdi çok iyi şükür, gittikçe düzeliyor bronşiti. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim tüm meleklere şifa versin. Tek istedikleri sevilmek kavuşalı kısa bir süre olmasına rağmen inanın kucağımdan başka yerde uyumuyor, en kısa zamanda kavuşma mutluluğunu yaşamanız dileğiyle...
Cok gecmis olsun allah sifa versin.. ve hayirli olsun bebis ... allah anali babali buyutsun cnm bnm... ismini ne koydunuz ? Kac aylik geldi oglunuz..Merhaba kızlar. Bir süredir foruma giremedim, bugüne kadar ne sıkıntım, tereddütüm, acabam varsa bunları sayenizde aştım. Pek aktif bir katılımcı olamasamda sizleri hep takip ettim, dualarım her daim sizlerleydi. Bu gece sizlerle paylaşmak istediğim bambaşka bir konu var o kadar heycanlıyımki... Buradan kavuşma hikayelerini gözlerim yaşlı okurken bir gün kendi hikayemi paylaşacağımı hayal edip durdum... Sonunda oğluşuma kavuştum kızlar. Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir duygu, oğlum o kadar güzel, öyle tatlı bir bebişki, benim şekerparem o :) sizlerden ricam lütfen kriterlerinizi esnetin cinsiyetmiş, başka bir şeymiş takılıp kalmayın, kendinizi bu duygudan mahrum bırakmayın. Sıra beklerken bile içimde acabalar vardı, ama oğlumu görünce hepsi uçtu gitti. O gülümsemesi sımsıkı sarılması ne bilim öyle güzel şeylerki ilk görüşte aşık olduk :) oğlumun sağlık sorunları olduğu için ilk gecemiz hastanede geçti, sabaha karşı eve döndük, anneliğe baya bir hızlı giriş yapmış oldum sayesinde... Şimdi çok iyi şükür, gittikçe düzeliyor bronşiti. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim tüm meleklere şifa versin. Tek istedikleri sevilmek kavuşalı kısa bir süre olmasına rağmen inanın kucağımdan başka yerde uyumuyor, en kısa zamanda kavuşma mutluluğunu yaşamanız dileğiyle...
Allah ayırmasın. hep kucak kucağa olun inşallah. Allah analı babalı büyütsün bebişinizi hayırlı evlat olsun inşallah :) bende aynen sizin gibi düşünüyorum kız erkek farketmez sarılıp uyumak için çok beklemeyin yelpazenizi genişletin :)Merhaba kızlar. Bir süredir foruma giremedim, bugüne kadar ne sıkıntım, tereddütüm, acabam varsa bunları sayenizde aştım. Pek aktif bir katılımcı olamasamda sizleri hep takip ettim, dualarım her daim sizlerleydi. Bu gece sizlerle paylaşmak istediğim bambaşka bir konu var o kadar heycanlıyımki... Buradan kavuşma hikayelerini gözlerim yaşlı okurken bir gün kendi hikayemi paylaşacağımı hayal edip durdum... Sonunda oğluşuma kavuştum kızlar. Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir duygu, oğlum o kadar güzel, öyle tatlı bir bebişki, benim şekerparem o :) sizlerden ricam lütfen kriterlerinizi esnetin cinsiyetmiş, başka bir şeymiş takılıp kalmayın, kendinizi bu duygudan mahrum bırakmayın. Sıra beklerken bile içimde acabalar vardı, ama oğlumu görünce hepsi uçtu gitti. O gülümsemesi sımsıkı sarılması ne bilim öyle güzel şeylerki ilk görüşte aşık olduk :) oğlumun sağlık sorunları olduğu için ilk gecemiz hastanede geçti, sabaha karşı eve döndük, anneliğe baya bir hızlı giriş yapmış oldum sayesinde... Şimdi çok iyi şükür, gittikçe düzeliyor bronşiti. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim tüm meleklere şifa versin. Tek istedikleri sevilmek kavuşalı kısa bir süre olmasına rağmen inanın kucağımdan başka yerde uyumuyor, en kısa zamanda kavuşma mutluluğunu yaşamanız dileğiyle...
Ne güzel bir haber. Daha da mutlu olmanızı dilerim.Merhaba kızlar. Bir süredir foruma giremedim, bugüne kadar ne sıkıntım, tereddütüm, acabam varsa bunları sayenizde aştım. Pek aktif bir katılımcı olamasamda sizleri hep takip ettim, dualarım her daim sizlerleydi. Bu gece sizlerle paylaşmak istediğim bambaşka bir konu var o kadar heycanlıyımki... Buradan kavuşma hikayelerini gözlerim yaşlı okurken bir gün kendi hikayemi paylaşacağımı hayal edip durdum... Sonunda oğluşuma kavuştum kızlar. Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir duygu, oğlum o kadar güzel, öyle tatlı bir bebişki, benim şekerparem o :) sizlerden ricam lütfen kriterlerinizi esnetin cinsiyetmiş, başka bir şeymiş takılıp kalmayın, kendinizi bu duygudan mahrum bırakmayın. Sıra beklerken bile içimde acabalar vardı, ama oğlumu görünce hepsi uçtu gitti. O gülümsemesi sımsıkı sarılması ne bilim öyle güzel şeylerki ilk görüşte aşık olduk :) oğlumun sağlık sorunları olduğu için ilk gecemiz hastanede geçti, sabaha karşı eve döndük, anneliğe baya bir hızlı giriş yapmış oldum sayesinde... Şimdi çok iyi şükür, gittikçe düzeliyor bronşiti. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim tüm meleklere şifa versin. Tek istedikleri sevilmek kavuşalı kısa bir süre olmasına rağmen inanın kucağımdan başka yerde uyumuyor, en kısa zamanda kavuşma mutluluğunu yaşamanız dileğiyle...
Taşekkürler canım amin inşallah hepimiz tez zamanda kavuşalım arkadaşımay çok güzelmiş bayıldım ..bebişine tez zamanda kavuşursun inşallah arkadaşım
Oğlunuz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün arkadaşım ne kadar güzel bir haber aldım bugün inşallah bu haberleri daha sık alırızMerhaba kızlar. Bir süredir foruma giremedim, bugüne kadar ne sıkıntım, tereddütüm, acabam varsa bunları sayenizde aştım. Pek aktif bir katılımcı olamasamda sizleri hep takip ettim, dualarım her daim sizlerleydi. Bu gece sizlerle paylaşmak istediğim bambaşka bir konu var o kadar heycanlıyımki... Buradan kavuşma hikayelerini gözlerim yaşlı okurken bir gün kendi hikayemi paylaşacağımı hayal edip durdum... Sonunda oğluşuma kavuştum kızlar. Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir duygu, oğlum o kadar güzel, öyle tatlı bir bebişki, benim şekerparem o :) sizlerden ricam lütfen kriterlerinizi esnetin cinsiyetmiş, başka bir şeymiş takılıp kalmayın, kendinizi bu duygudan mahrum bırakmayın. Sıra beklerken bile içimde acabalar vardı, ama oğlumu görünce hepsi uçtu gitti. O gülümsemesi sımsıkı sarılması ne bilim öyle güzel şeylerki ilk görüşte aşık olduk :) oğlumun sağlık sorunları olduğu için ilk gecemiz hastanede geçti, sabaha karşı eve döndük, anneliğe baya bir hızlı giriş yapmış oldum sayesinde... Şimdi çok iyi şükür, gittikçe düzeliyor bronşiti. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim tüm meleklere şifa versin. Tek istedikleri sevilmek kavuşalı kısa bir süre olmasına rağmen inanın kucağımdan başka yerde uyumuyor, en kısa zamanda kavuşma mutluluğunu yaşamanız dileğiyle...
İnşallah zamancım. Hayırlısı ile o günlere geliriz en yakın zamanda.Bebek mağazalarında geziyorum şimdilik :)İnşallah gün gelecek sizlerde böyle alışveriş yapacaksınız
Ben bazen dayanamayıp aldıklarım da var
İnşallah yakında peşpeşe kavuşmalar olur
Bak onu göremedim
Arabalara baktım da aklıma gelmedi
Yarın da park yatağa bakayım
Merhaba kızlar. Bir süredir foruma giremedim, bugüne kadar ne sıkıntım, tereddütüm, acabam varsa bunları sayenizde aştım. Pek aktif bir katılımcı olamasamda sizleri hep takip ettim, dualarım her daim sizlerleydi. Bu gece sizlerle paylaşmak istediğim bambaşka bir konu var o kadar heycanlıyımki... Buradan kavuşma hikayelerini gözlerim yaşlı okurken bir gün kendi hikayemi paylaşacağımı hayal edip durdum... Sonunda oğluşuma kavuştum kızlar. Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir duygu, oğlum o kadar güzel, öyle tatlı bir bebişki, benim şekerparem o :) sizlerden ricam lütfen kriterlerinizi esnetin cinsiyetmiş, başka bir şeymiş takılıp kalmayın, kendinizi bu duygudan mahrum bırakmayın. Sıra beklerken bile içimde acabalar vardı, ama oğlumu görünce hepsi uçtu gitti. O gülümsemesi sımsıkı sarılması ne bilim öyle güzel şeylerki ilk görüşte aşık olduk :) oğlumun sağlık sorunları olduğu için ilk gecemiz hastanede geçti, sabaha karşı eve döndük, anneliğe baya bir hızlı giriş yapmış oldum sayesinde... Şimdi çok iyi şükür, gittikçe düzeliyor bronşiti. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim tüm meleklere şifa versin. Tek istedikleri sevilmek kavuşalı kısa bir süre olmasına rağmen inanın kucağımdan başka yerde uyumuyor, en kısa zamanda kavuşma mutluluğunu yaşamanız dileğiyle...
Canm sen kacinci siradasin erkek bebekte.Ne güzel bir haber. Daha da mutlu olmanızı dilerim.
Mahkemesi devam eden kız ver erkekte tek hanelerdeyiz. Yakında arayıp sıramı yine öğreneceğim. Hem merak ediyorum hem de erken arayınca büyüsü bozulacakmış gibi geliyor.Canm sen kacinci siradasin erkek bebekte.
Simdiye gelmesi lazimdi eskilere bakarsak
Mahkemesi devam edenleri kabul etttinizmi.Mahkemesi devam eden kız ver erkekte tek hanelerdeyiz. Yakında arayıp sıramı yine öğreneceğim. Hem merak ediyorum hem de erken arayınca büyüsü bozulacakmış gibi geliyor.
Evet en başta olur demiştik. Önce korkmuştum ama hiç bebeğin geri alınması gibi bir durum yaşanmamış. İnşallah da hiçbirimizin başına gelmez.Mahkemesi devam edenleri kabul etttinizmi.
Cnm ben her ayın sonunda yada başında arıyordum.. Ama bu ocağın 5 gibi falan arayabildim ancak sıramda 4tü.. Ama sonra ayın 13ünde aradılar bir kızımız var diye.. Yani merak etme büyü falan bozulmuyor.. Çünkü burada da yazan her anne gibi hiç ummadığın anda arıyorlar:)Mahkemesi devam eden kız ver erkekte tek hanelerdeyiz. Yakında arayıp sıramı yine öğreneceğim. Hem merak ediyorum hem de erken arayınca büyüsü bozulacakmış gibi geliyor.
Bozulma değil mi:))) bekliyoruz bakalım.Cnm ben her ayın sonunda yada başında arıyordum.. Ama bu ocağın 5 gibi falan arayabildim ancak sıramda 4tü.. Ama sonra ayın 13ünde aradılar bir kızımız var diye.. Yani merak etme büyü falan bozulmuyor.. Çünkü burada da yazan her anne gibi hiç ummadığın anda arıyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?