- 16 Ekim 2015
- 202
- 389
- 53
Çok geçmiş olsun,Allah analı babalı büyütsün minnaklarınızı:)Mutluluklar diliyorum..Beni merak eden arkadaslarimmmm; doğum yaptım, şu anda yanımda 15 günlük bir Minnak bebek yatıyor. Ablası da kardeş kaardeesss deyip seviyor. Çok şükür bu gunlerimize..
Mutluluğunuz daha da artsın inşallah:))Beni merak eden arkadaslarimmmm; doğum yaptım, şu anda yanımda 15 günlük bir Minnak bebek yatıyor. Ablası da kardeş kaardeesss deyip seviyor. Çok şükür bu gunlerimize..
Uzunnnnn ömürleri olsun bahtlari yolları hep açık olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin . GÖZÜNÜZ AYDIN .Tebrikler SevgilerBeni merak eden arkadaslarimmmm; doğum yaptım, şu anda yanımda 15 günlük bir Minnak bebek yatıyor. Ablası da kardeş kaardeesss deyip seviyor. Çok şükür bu gunlerimize..
oğlumda çok seviyor Mircan Kaya'nın sesini. en çokta atem tutem ben seni :)mircan kaya..ninnler...........
Ben katilirim.biribirimize sadece beklerken degil herzamn ihtiyacimiz olacak bence.baglarimizi koparmiyalim.Kizlar aslinda bu sitenin disindada whatsapptan grup kurup daha sık gorusmeler yapabiliriz. Cunku her dakika buradan giremiyebiliyoruz.kimler katilir ? Tel. nolari burdan degil de ozelden yazariz. Ama yinede gelismeleri buraya yazariz .
Gozunuz aydin.Allah anali babali buyutsun.hayirli saglikli salih evlatlar olsun iki miniginizde :))Beni merak eden arkadaslarimmmm; doğum yaptım, şu anda yanımda 15 günlük bir Minnak bebek yatıyor. Ablası da kardeş kaardeesss deyip seviyor. Çok şükür bu gunlerimize..
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün çok çok güzel günleriniz olsun kızlarınızlaBeni merak eden arkadaslarimmmm; doğum yaptım, şu anda yanımda 15 günlük bir Minnak bebek yatıyor. Ablası da kardeş kaardeesss deyip seviyor. Çok şükür bu gunlerimize..
Katilimci olucak arkadaslar telefon numaralarini bana ozelden mesaj atabilirler. Cigdem hnm grubu kurdum katiliminiz ve duyarliliginiz icin tesekkurler Insallah daha cok arkadas katilim gosterir sizin gibi de sayimiz ve muhabbetimiz cogalir...Ben katilirim.biribirimize sadece beklerken degil herzamn ihtiyacimiz olacak bence.baglarimizi koparmiyalim.
Bebeklerimizin fotolarini gelismelerini paylasiriz.bilmediklerimizi sorariz.cok sevinirim.herkes katilsin bence
Ama ben grup kurmayi bilmiyorum.ben nomu veriyim sana sen yoneticimiz ol.
Belki bigun cocuklarimizida tanistiririz :))
Beni merak eden arkadaslarimmmm; doğum yaptım, şu anda yanımda 15 günlük bir Minnak bebek yatıyor. Ablası da kardeş kaardeesss deyip seviyor. Çok şükür bu gunlerimize..
Öncelikle çok teşekkür ederim.. Darısı hepinizin başına en kısa zamanda.. Evet kızım 10 aylık ve ismini değiştirdik.. Yuvada sordular değiştirecekmisiniz ismini diye evet dedik.. Onlarda şu oneride bulundu.. Yuvada kullanılan ismini ve kendi koyacağımız ismi beraber soyleyim sonra yavaş yavaş yuvada kullanılan ismi soylemeyin dedi.. Kızım maşallah 3-4 gün sonra bizim koyduğumuz isme alıştı.. Biz kulağına ezanla birliktede kendi koyduğumuz ismi okuttuk.. Şimdi artık diğer ismine kesinlikle bakmıyor.. Yani iç rahatlığıyla değiştirebilirsiniz isminiArkadaşım bebeğiniz tekrar hayırlı olsun:)Birşey sormak istiyordum.Bebeğiniz 10aylık sanırım,ismini değiştirdiniz mi acaba?Eşim eğer 6aylıktan büyük bebek denk gelirse ismini değiştirmemiz doğru olur mu gibi endişeler taşıyor.Bizi biraz bu konuda aydınlatır mısınız?Ay olarak büyüdükçe bebeğimiz alışma süresi de uzuyor mu?
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim:)Öncelikle çok teşekkür ederim.. Darısı hepinizin başına en kısa zamanda.. Evet kızım 10 aylık ve ismini değiştirdik.. Yuvada sordular değiştirecekmisiniz ismini diye evet dedik.. Onlarda şu oneride bulundu.. Yuvada kullanılan ismini ve kendi koyacağımız ismi beraber soyleyim sonra yavaş yavaş yuvada kullanılan ismi soylemeyin dedi.. Kızım maşallah 3-4 gün sonra bizim koyduğumuz isme alıştı.. Biz kulağına ezanla birliktede kendi koyduğumuz ismi okuttuk.. Şimdi artık diğer ismine kesinlikle bakmıyor.. Yani iç rahatlığıyla değiştirebilirsiniz ismini
ben katılırım watsap ta grup kurmak bence de mantıklıKizlar aslinda bu sitenin disindada whatsapptan grup kurup daha sık gorusmeler yapabiliriz. Cunku her dakika buradan giremiyebiliyoruz.kimler katilir ? Tel. nolari burdan degil de ozelden yazariz. Ama yinede gelismeleri buraya yazariz .
Zamanım yaklaşmış olsaydı alırdım bendeBacılar bugün e bebekte indirim vardı
Çıtçıtlı badiler üstler altlar 5 tl idi
Haber vereyim dedim belki almak isteyen olur
Ben baya aldım :)
Tesekrler haber verdigin icin ama benim icinde cok erken daha.bakar bakar uzulurum.Bacılar bugün e bebekte indirim vardı
Çıtçıtlı badiler üstler altlar 5 tl idi
Haber vereyim dedim belki almak isteyen olur
Ben baya aldım :)
Güzel günlerde kullansın kuzucuğunuz sağlıklaE bebekte park besik lerde indirimde haberiniz olsun ben sirami öğrendim gittim aynı gün aldım. ...
Zamanım yaklaşmış olsaydı alırdım bendeİndirim iyiymiş.İnşallah aldıklarını en yakın zamanda kullanmayı nasip etsin rabbim. Güle güle kullan aldıklarını.
İnşallah gün gelecek sizlerde böyle alışveriş yapacaksınızTesekrler haber verdigin icin ama benim icinde cok erken daha.bakar bakar uzulurum.
Ama seninkileri kizin gule gule eskitsin canm.annesi kizina simdiden cok iyi bakiyo massallahh :)
E bebekte park besik lerde indirimde haberiniz olsun ben sirami öğrendim gittim aynı gün aldım. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?