sormayın ben terk istemiştim ama terk bebek en son 2012 yılında 1 tane gelmiş oda annecine gitmiş yani ister istemez rıza ya mecbur kaldık onunda mahkeme süreci var evlat edinilebilmesi için 2 ay sürüyormuş mahkemeler .... olsun ne yapalım terk rıza yavrumuza kavuşalımda....Hadi insallah biran once kavusursunuz.
Siz sadece terktenmi girdiniz siraya.yoksa rizayida bekliyomusunuz.
Mahkeme falan demisya uzmaniniz.ne mahkemesi
derya köroğlu yağmurun elleri varÖzdemir Erdoğan Bana ellerini ver diyebilirim ilk cümle tam sizlik .Ben bal arısı gibiyim; )
ay çok güzel sağlıklı günlerde büyütün bebeğiniziÇoook güzel canım.Güle güle kullan en yakın zamanda inşallah.
hangi marka bu beşik ne kadara aldınız canımÇoook güzel canım.Güle güle kullan en yakın zamanda inşallah.
Bu sarkinin sozlerini bende cok seviyorum.avatarimdada var sozleri farkettiysen :))Benim şuan için şarkım Mustafa ceceliden Bekle şarkısı özellikle şu kısmı;
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün.. ( bebeğim için)
Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de
Bekle, hatırla bizi dar günlerinde
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler geceler demlerinde
Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz
Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Siz o gün bayramı kutlamayı görün
Bekle, sıcacık bir haziran sabahında
Bekle, ısıtıp sol yanını yatağında
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler geceler demlerinde
Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz
Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Siz o gün bayramı kutlamayı görün
Siz o gün bayramı kutlamayı görün..
Bizde sizin gibi ilk basta terk demistik.ama simdi degistircez.rizayida isticez.yoksa pskolojim dayanmaz okadar beklemeye.sormayın ben terk istemiştim ama terk bebek en son 2012 yılında 1 tane gelmiş oda annecine gitmiş yani ister istemez rıza ya mecbur kaldık onunda mahkeme süreci var evlat edinilebilmesi için 2 ay sürüyormuş mahkemeler .... olsun ne yapalım terk rıza yavrumuza kavuşalımda....
Aynen bizde bekliyoruz 3aydir ev ziyeretini.arkadaşlar daha öncede yazmıştım buradan biz kasım da başvurduk 3 görüşme gerçekleştirdik.İki görüşmemiz kaldı hala ev ziyaretine gelmediler aradım çok yoğunum 6 ay resmi süresi var dediler sizce çok değil mi bu süre daha onaylanma süreci var
aynen canım bende içim rahat hazırlanmak istiyorum bu kadar bekletmeye ne hakları varAynen bizde bekliyoruz 3aydir ev ziyeretini.
Arayip hatirlattim ama ben arar haber veririm dedi uzmanimiz.
Tmm sonucta siraya girdik sayilir ama onayida beklicez daha.biran once siramizida ogrenmek istiyoruz.
Özel sektırde çalışanlar için izin 1 hafta.. Eşim geçen hafta izinliydi de oradan biliyorumBabalarada izin varmi 8haftalik
Canım beşiği kelebekcik1616 almış.Gümüş bebe demişti sanırım.hangi marka bu beşik ne kadara aldınız canım
Mustafa Cecelinin zaten her şarkısı güzel... Bende çok severim bu şarkısını.Sözleri tam da bizleri anlatıyor gerçektenBu sarkinin sozlerini bende cok seviyorum.avatarimdada var sozleri farkettiysen :))
Arkadaşım bebeğiniz tekrar hayırlı olsun:)Birşey sormak istiyordum.Bebeğiniz 10aylık sanırım,ismini değiştirdiniz mi acaba?Eşim eğer 6aylıktan büyük bebek denk gelirse ismini değiştirmemiz doğru olur mu gibi endişeler taşıyor.Bizi biraz bu konuda aydınlatır mısınız?Ay olarak büyüdükçe bebeğimiz alışma süresi de uzuyor mu?Özel sektırde çalışanlar için izin 1 hafta.. Eşim geçen hafta izinliydi de oradan biliyorum
Merhaba canım evet gümüş bebeden aldık daha iyileri sizlerin olsun arkadaşımhangi marka bu beşik ne kadara aldınız canım
Merhsba canım evet gümüş bebeden aldık daha iyileri sizlerin olsun arkadaşımhangi marka bu beşik ne kadara aldınız canım
Hayirli olsun arkadasim bayildim.Merhsba canım evet gümüş bebeden aldık daha iyileri sizlerin olsun arkadaşım
Kızlaar bi bakın :)
Şimdi kızımı uyuturken ninni dışında dinletebileceğim, sonrasında yıllarca bizim şarkımız diyebileceğimiz bir şarkı arıyorum. Öncelikle türkçe olsun, sonrasında pop olmasın, en azından günümüz poplarından. Biraz yavaş bir şarkı olsun, yani böyle ruha hitap etsin... Herkes bilmesin, açıp da sadece bizim için dinlesin... Bunalımlı olmasın sözleri, ayrılık, ölüm vs olmasın... Ama diğer yandan hüzünlüyken bile dinlesen o hüzünden bir umut bulsun istiyorum... Ezgi'nin Günlüğü üstünde duruyorum. Küçük Gemi veya Zerdaliler... Yada Fikret Kızılok Farketmeden...
Şarkıları bilen varsa üçü içinde hangisi olur sizce...
Yada bu tarz önerebileceğiniz şarkı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?