- 6 Kasım 2015
- 148
- 266
- 23
Anlamadim siranmi geldi bebegini aldinmi canim
Bozulma değil mi:))) bekliyoruz bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozulma değil mi:))) bekliyoruz bakalım.
Bende katilmak istiyorum nrmi ozelden yazdim whatsap daha mantikli surekli burasi takip edilemio zor oluyo ben sahsen telden takip etmeye calisiyrm arkadaslar sizde katilinda birbirimizin mutluluklarini okuruz paylasirizKatilimci olucak arkadaslar telefon numaralarini bana ozelden mesaj atabilirler. Cigdem hnm grubu kurdum katiliminiz ve duyarliliginiz icin tesekkurler Insallah daha cok arkadas katilim gosterir sizin gibi de sayimiz ve muhabbetimiz cogalir...
Ayy hadi insallah bu ay bilemedin obur ay seni ararlarr.Bozulma değil mi:))) bekliyoruz bakalım.
Hayır bebeğimize kavuşmadık. bekliyoruz sıramızı.Anlamadim siranmi geldi bebegini aldinmi canim
İnşallah. Hayırlısı.Ayy hadi insallah bu ay bilemedin obur ay seni ararlarr.
Sende istanbuldasinya benm gibi.senin kavusman banada referans olacak :))
Arkadaşlar buraya da yazmayı unutmayın ama:)) çünkü burda yazışırken daha kalabalık olduğumuz için konu konuyu açıyor ve herkesin birbirine faydası dokunuyor. Özletmeyin kendinizi:)Bende katilmak istiyorum nrmi ozelden yazdim whatsap daha mantikli surekli burasi takip edilemio zor oluyo ben sahsen telden takip etmeye calisiyrm arkadaslar sizde katilinda birbirimizin mutluluklarini okuruz paylasiriz
Bozulmaz olacaktı:))Bozulma değil mi:))) bekliyoruz bakalım.
Allah mutlulugunuzu daim etsin evladinizla opun oglusunuzu bizim yerimizedeMerhaba kızlar. Bir süredir foruma giremedim, bugüne kadar ne sıkıntım, tereddütüm, acabam varsa bunları sayenizde aştım. Pek aktif bir katılımcı olamasamda sizleri hep takip ettim, dualarım her daim sizlerleydi. Bu gece sizlerle paylaşmak istediğim bambaşka bir konu var o kadar heycanlıyımki... Buradan kavuşma hikayelerini gözlerim yaşlı okurken bir gün kendi hikayemi paylaşacağımı hayal edip durdum... Sonunda oğluşuma kavuştum kızlar. Kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir duygu, oğlum o kadar güzel, öyle tatlı bir bebişki, benim şekerparem o :) sizlerden ricam lütfen kriterlerinizi esnetin cinsiyetmiş, başka bir şeymiş takılıp kalmayın, kendinizi bu duygudan mahrum bırakmayın. Sıra beklerken bile içimde acabalar vardı, ama oğlumu görünce hepsi uçtu gitti. O gülümsemesi sımsıkı sarılması ne bilim öyle güzel şeylerki ilk görüşte aşık olduk :) oğlumun sağlık sorunları olduğu için ilk gecemiz hastanede geçti, sabaha karşı eve döndük, anneliğe baya bir hızlı giriş yapmış oldum sayesinde... Şimdi çok iyi şükür, gittikçe düzeliyor bronşiti. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim tüm meleklere şifa versin. Tek istedikleri sevilmek kavuşalı kısa bir süre olmasına rağmen inanın kucağımdan başka yerde uyumuyor, en kısa zamanda kavuşma mutluluğunu yaşamanız dileğiyle...
Hayirlisi mademİnşallah. Hayırlısı.
17 yıl kadar aradan sonra ilk defa bebiş altı değiştirdim
Arkadaşımın işi vardı rica etti tamam dedim
Altını ve üstünü değiştirdim
Bezi yanlış koymuşum altına :) bakıyorum bant yok :) önü arka yapmışım
Ayakları pıtır pıtır oynuyor öyle tutmak kolay olmadı
Halbuki videolarda nasıl da kolay geliyordu
Tek elle iki ayağı tutmak hareket eden tekme atan kıpırdak minnağı sabit tutmak zor oldu
Üstüne değiştirirken de ayrı :)
Ne çok parmak varmış dedim
Kolu büzüp bebeğin elini tutup pıt diye giydiriliyor videolarda pratikte pek öyle olmuyor muş :)
Ter bastı yaparken
Arkadaşım da hiç gelip bakmadı
Tek başıma yaptım zafer kazanmış gibi hissediyorum
Yapa yapa daha iyi olacağım
Sonuçta herkes bebişi olunca öğreniyor
Listeye baktığımda İzmir ve Ankara'da 2014 yılının 6. Ayında başvuru yapanlara sıranın ancak geldiğini görüyoruz. İstanbul'da bu sıra henüz 2014 yılının 4. ayında. Offf offf.. Gözümde büyüyor yıllar. Yine melankoliğim, yine üzgün. Bursa'da durum nedir? Bir il bu kadar hızlı giderken bir anda sıraların bu denli uzamasını da aklım mantığım almıyor.
Neyse.. İstanbul'dan başvuru sahipleri olarak durumumuz daha vahim. Beklediğim onca yıla rağmen tekrar başvuru yapmamıza ve sıfırdan başlamamıza mı yanayım, terk bebek alanlardan bile çok bekleyip elde var sıfır olmasına mı.. Bu kadar çok evlat hasreti çekerken kucağımızın boş kalmasına mı..
Zamanında 4 çocuk isterken 1 tanesi bile nasip olmuyorsa ne yapmam gerekiyor artık hiç bilmiyorum. Doğurma hayalim zaten yok, evlat edinme bile bana çok görülüyormuş gibi hissediyorum. Belki de hiç bir zaman anne olamayacağım. Kim bilir... Senelerdir kurduğum hayaller, tüm hazırlıklarım, hepsi boşunaymış gibi.. Çok üzgünüm.
evlat edinmesine bir sakınca yoktur diye mahkemeden karar çıkması gerekiyor. annesi babası bebeği geri isteyebilir düşünseciyle 3 kez mahkemeye çağrılıyorlar gelmemeleri istemiyoruz demeleri yeterli olmuyor mahkemenin buna ikna olup karar vermesi gerekiyor. bu sebeple bazı bebekler doğar doğmaz annelerine kavuşamıyor. benim oğlumun mahkemesi 1 yaşını geçmişken tamamlandı mesela. annesi geri istiyorum pişmanım deseydi alabilirdi bendençok şükür olmadı öyle birşey.
Ay çok heyecanlandım yaklaşık 2 saattir ayrıntıları okuyorum.http://www.milliyet.com.tr/milyonlarca-kisinin-bekledigi-gundem-2186117/ haberi var. İşçiler için haklar ayrıca belirtilmiş. 8 hafta analık izni, sonrasında 60 gün yarı zamanlı çalışma, okul çağına kadar kısmi çalışma.. Buna şükür :)))![]()
Zormuş gerçekten inanıyorum kızım öğretecekcanım ya aynısı ben de de olmuştu.ilk yeğenimin altını değiştirken :))) ama ikinci yeğende de biberonla mama yedirirken ter basmıştı aman boğazına kaçar diye dikkat edeyim derken öksürdü. nasıl korktum. eşim de dediki çocuk bakma konusunda 10 üzerinde sıfır puan veriyorum. :))))
her görüşmeye eşle gidiliyor. Bir tek ev ziyaretinde birinin olması yeter demişlerdi.Arkadaşlar ilk görüşmede eşle mi gidilmesi lazım. Ben Ankara dayım.
Ben Mersindeyim,ilk görüşmeye tek gittim.Eşinize anlattıklarımı aktarırsınız dedi uzmanımız.Eşim izin alamayınca anlayış gösterdi ama uzmandan uzmana değişir bence.Kolay gelsin..Arkadaşlar ilk görüşmede eşle mi gidilmesi lazım. Ben Ankara dayım.
Bizde tüm görüşmelere eşimle birlikte gittik ama her yerde değişiyor galiba işiniz rast gitsin arkadaşımArkadaşlar ilk görüşmede eşle mi gidilmesi lazım. Ben Ankara dayım.
İlk görüşmede çok genel sorular soruyorlar, ben tek gitmiştim, hazırlanacak evrak listesini verdi, başvuru evraklar tamamlanınca sayılıyor dedi. Evrakları teslim etmeye eşimle beraber gittik, bir takım belgeler imzalattı ve evrak birimine gönderdi. Öyle işte:)Arkadaşlar ilk görüşmede eşle mi gidilmesi lazım. Ben Ankara dayım.