Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hadi insallah biran once kavusursunuz.
Siz sadece terktenmi girdiniz siraya.yoksa rizayida bekliyomusunuz.
Mahkeme falan demisya uzmaniniz.ne mahkemesi
sormayın ben terk istemiştim ama terk bebek en son 2012 yılında 1 tane gelmiş oda annecine gitmiş yani ister istemez rıza ya mecbur kaldık onunda mahkeme süreci var evlat edinilebilmesi için 2 ay sürüyormuş mahkemeler .... olsun ne yapalım terk rıza yavrumuza kavuşalımda....

arkadaşlar daha öncede yazmıştım buradan biz kasım da başvurduk 3 görüşme gerçekleştirdik.İki görüşmemiz kaldı hala ev ziyaretine gelmediler aradım çok yoğunum 6 ay resmi süresi var dediler sizce çok değil mi bu süre daha onaylanma süreci var

Benim şuan için şarkım Mustafa ceceliden Bekle şarkısı özellikle şu kısmı;
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün.. ( bebeğim için)

Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de
Bekle, hatırla bizi dar günlerinde
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler geceler demlerinde

Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz

Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Siz o gün bayramı kutlamayı görün

Bekle, sıcacık bir haziran sabahında
Bekle, ısıtıp sol yanını yatağında
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler geceler demlerinde

Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz

Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Siz o gün bayramı kutlamayı görün

Siz o gün bayramı kutlamayı görün..
Bu sarkinin sozlerini bende cok seviyorum.avatarimdada var sozleri farkettiysen :))

sormayın ben terk istemiştim ama terk bebek en son 2012 yılında 1 tane gelmiş oda annecine gitmiş yani ister istemez rıza ya mecbur kaldık onunda mahkeme süreci var evlat edinilebilmesi için 2 ay sürüyormuş mahkemeler .... olsun ne yapalım terk rıza yavrumuza kavuşalımda....
Bizde sizin gibi ilk basta terk demistik.ama simdi degistircez.rizayida isticez.yoksa pskolojim dayanmaz okadar beklemeye.
Rizaya cevirmekte acele etmemize gerek yok dimi sonucta basvuru tarihi baz aliniyo

arkadaşlar daha öncede yazmıştım buradan biz kasım da başvurduk 3 görüşme gerçekleştirdik.İki görüşmemiz kaldı hala ev ziyaretine gelmediler aradım çok yoğunum 6 ay resmi süresi var dediler sizce çok değil mi bu süre daha onaylanma süreci var
Aynen bizde bekliyoruz 3aydir ev ziyeretini.
Arayip hatirlattim ama ben arar haber veririm dedi uzmanimiz.
Tmm sonucta siraya girdik sayilir ama onayida beklicez daha.biran once siramizida ogrenmek istiyoruz.

Son düzenleme:
Aynen bizde bekliyoruz 3aydir ev ziyeretini.
Arayip hatirlattim ama ben arar haber veririm dedi uzmanimiz.
Tmm sonucta siraya girdik sayilir ama onayida beklicez daha.biran once siramizida ogrenmek istiyoruz.
aynen canım bende içim rahat hazırlanmak istiyorum bu kadar bekletmeye ne hakları var

Özel sektırde çalışanlar için izin 1 hafta.. Eşim geçen hafta izinliydi de oradan biliyorum:KK66:
Arkadaşım bebeğiniz tekrar hayırlı olsun:)Birşey sormak istiyordum.Bebeğiniz 10aylık sanırım,ismini değiştirdiniz mi acaba?Eşim eğer 6aylıktan büyük bebek denk gelirse ismini değiştirmemiz doğru olur mu gibi endişeler taşıyor.Bizi biraz bu konuda aydınlatır mısınız?Ay olarak büyüdükçe bebeğimiz alışma süresi de uzuyor mu?

Biz de ekimde başvurdu ,üç görüşme tamamladik, aynı şeyi söylediler. 3 ayda tamamlamaya çalışacağız tüm görüşmeleri dediler.

="umudum16, post: 44911090, member: 662919"]arkadaşlar daha öncede yazmıştım buradan biz kasım da başvurduk 3 görüşme gerçekleştirdik.İki görüşmemiz kaldı hala ev ziyaretine gelmediler aradım çok yoğunum 6 ay resmi süresi var dediler sizce çok değil mi bu süre daha onaylanma süreci var[/QUOTE]
Biz

Kızlaar bi bakın :)

Şimdi kızımı uyuturken ninni dışında dinletebileceğim, sonrasında yıllarca bizim şarkımız diyebileceğimiz bir şarkı arıyorum. Öncelikle türkçe olsun, sonrasında pop olmasın, en azından günümüz poplarından. Biraz yavaş bir şarkı olsun, yani böyle ruha hitap etsin... Herkes bilmesin, açıp da sadece bizim için dinlesin... Bunalımlı olmasın sözleri, ayrılık, ölüm vs olmasın... Ama diğer yandan hüzünlüyken bile dinlesen o hüzünden bir umut bulsun istiyorum... Ezgi'nin Günlüğü üstünde duruyorum. Küçük Gemi veya Zerdaliler... Yada Fikret Kızılok Farketmeden...

Şarkıları bilen varsa üçü içinde hangisi olur sizce...

Yada bu tarz önerebileceğiniz şarkı var mı

mircan kaya..ninnler...........

isim konusunda...........1 yaş tı bizim yavrumuz...mevcut isminin yanına yeni bir isim koyabileceğimiz söylendi..iki ismini de seslendik.çağrışım yaparak alıştı.sonrasında ikisine de bakıyor...

Back
X