Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hiç ümitsizliğe düşme. Bak kendin söylüyorsun doğurma ihtimalim yok diye. Oysa evladının geleceği kesin. Sadece biraz zaman ve sabır gerekiyor. En güzel evlat gelecek, sadece doğru zamanı bekliyor.
İstanbul için ben Ekim ayında gittiğimde Temmuz 2014 bebeklerini verdiklerini söylemişlerdi. Arada vermediklerinde belki evrak sorunları filan vardır, bilemedim. Listeyi de bulamadım şimdi.

Hadi insallah biran once kavusursunuz.
Siz sadece terktenmi girdiniz siraya.yoksa rizayida bekliyomusunuz.
Mahkeme falan demisya uzmaniniz.ne mahkemesi

İyiymis ozmn.arada 1sene 3ay varyani.
Ama burdan bakilinca listeye falan sanki daha cok bekleniyo.heycanlandim valla.3ayimiz gitti.belkide srneye bu zamanlar sira bizede gelebilir insallahhhhh

Gerçekten ekim ayında 2014 temmuz ayını mı yerleştiriyorlardı? Sevindim.. Hiç yoktan iyidir. Teşekkür ederim desteğin için. Öyle ama bazen karamsar oluyorum. Dayanma gücüm her zaman en yüksek seviyede olmuyor. Allah hepimizin imtihanını kolaylaştırsın.

Benim 15 yıllık çok yakın arkadaşım ( ben onlarda o bizde kalırdı yakındida evlerimiz birlikte buyuduk) herneyse suan 20 yaşında annesi arkadaşımı daha bebekken evlatlik almış. Arkadaşım 13 yaslarindayken bunu çevreden kötü bi şekilde öğrendi ve cok üzüldü pskolojisi bozuldu geceleri disarlarda arkadaşlarıyla gezmeye başladı bali içmeye başladı biz çok uğraştık ne çok karakollarda onu aradık gece vakti onu almak için taksilere 100 küsür paralar ödedik annesi üzüntüden felç geçirdi ( Geçici felç ama iyileşti sonradan ) ama arkadaşım çok yürekli çok saf iyi niyetlidir büyüdükçe annesinin değerini anladı ve suan ben anneme kurban olurum diyor başkada bişey demiyor annesi için canını verir. Evlendi arkadaşım suan birde bebeği var 27 günlük :) hergünde annesini arar sorar özler. Annesini zaten hiç demiyorum öz evlat olsa bu kadar sevmezdi herhalde. Öyle işte :)

Annesinin kiymetini er yada gec anlamasina sevindim arkadasinizin.
Bizde yasayabiliriz bunlari Allah korusun.
Gec ve yanlis sekilde ogrenmesi kotu etkilemis onu.onada hak vermek lazm.bundan sonra mutlu olsunlar insallah

Annesinin kiymetini er yada gec anlamasina sevindim arkadasinizin.
Bizde yasayabiliriz bunlari Allah korusun.
Gec ve yanlis sekilde ogrenmesi kotu etkilemis onu.onada hak vermek lazm.bundan sonra mutlu olsunlar insallah

Aynen öyle. Amin inşallah :)

çok üzüldüm. verdiğin bilgilere bakıyorum da demişsinki 2014 yılının 4. ayı... geçen yıl istanbuldan baş vurup anne olan bir tanıdığım var. acaba senin kriterlerine uygun bebek mi olmadı? çünkü yelpazeni ne kadar geniş tutarsan şansın o kadar fazla oluyor. kendimden örnek vereyim türkiyenin her yerinden kız erkek terk rıza ensest farketmez demiştik çok şükür 5 ay bile beklemedim. inşallah sende beklemezsin tez zamanda evin kucağın bebeğinle dolar. üzme kendiniz her işte bir hayır var.

Hadi insallah biran once kavusursunuz.
Siz sadece terktenmi girdiniz siraya.yoksa rizayida bekliyomusunuz.
Mahkeme falan demisya uzmaniniz.ne mahkemesi
evlat edinmesine bir sakınca yoktur diye mahkemeden karar çıkması gerekiyor. annesi babası bebeği geri isteyebilir düşünseciyle 3 kez mahkemeye çağrılıyorlar gelmemeleri istemiyoruz demeleri yeterli olmuyor mahkemenin buna ikna olup karar vermesi gerekiyor. bu sebeple bazı bebekler doğar doğmaz annelerine kavuşamıyor. benim oğlumun mahkemesi 1 yaşını geçmişken tamamlandı mesela. annesi geri istiyorum pişmanım deseydi alabilirdi benden çok şükür olmadı öyle birşey.

Evet riza bebekte mahkemesi devam eden bebek olayini burdan ogrendim saolsun arkadaslar aydinlattilar.
Senin bebegininde galiba mahkemesi devam ediyoduki alabilirler endisesi vardi.
Mahkemesi biten bebekler neyazikki karari beklerken yasina basiyolar.
Sans kader deyip herseye razi olucaz bakalim hayirlisi.
Ama terk bebekte mahkeme suresi oluyomu onu merak ettim

Bu arada hangi sehirden basvurdunuz siz

selam...
katılıyorum....bizim için bebek ya da çocuk...olması önemliydi...dünyaya geliş şekli ,sebebi değil...biz de farketmez demiştik...türkiye geneli demiştik.7 ayda geldi kızımız...bilginize... hasta bebeği kabul etmemiz de bir etken olabilir..

Canim cok guzel tez zamanda kullan

Canim cok guzel tez zamanda kullanmak nasip olur insallah
Amiinn inşallah canım sağlıkla tez zaöanda gelsin inişallah Bursa da çabuk geliyor diye erkenden yaptım hazırlığımı ama nasip artık hayırlı zamanda gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…