- 19 Ağustos 2015
- 246
- 448
- 23
İnşallah canım hepimiz o sesleri yakın zamanda duyarız inşallah çok saolÇok guzellllll cokkkkk tatlı rüyaları olsun .Gülücük sesleri ile uyansin ... Biran once gelsin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hepimiz o sesleri yakın zamanda duyarız inşallah çok saolÇok guzellllll cokkkkk tatlı rüyaları olsun .Gülücük sesleri ile uyansin ... Biran once gelsin .
Arkadaşım öyle ümitsizliğe kapılma sabrın sonu selamettir sabretmemiz gerekiyor hem burda yazan arkadaşlarımız oldu çok yavaş ileleyipte birden hızlandığınıda okuduk öylede olabilir dediğin gibi bende Bursadan başvurdum hızlı ilerliyormuş diye sevindim ama burada tamam sıraları çok büyük rakamlarla başlamıyorsun ama çokda hızlı ilerlediği söylememez canım ama birden ilerler ümidiyle bekliyorum inan inşallahda hepimiz için öyle olurListeye baktığımda İzmir ve Ankara'da 2014 yılının 6. Ayında başvuru yapanlara sıranın ancak geldiğini görüyoruz. İstanbul'da bu sıra henüz 2014 yılının 4. ayında. Offf offf.. Gözümde büyüyor yıllar. Yine melankoliğim, yine üzgün. Bursa'da durum nedir? Bir il bu kadar hızlı giderken bir anda sıraların bu denli uzamasını da aklım mantığım almıyor.
Neyse.. İstanbul'dan başvuru sahipleri olarak durumumuz daha vahim. Beklediğim onca yıla rağmen tekrar başvuru yapmamıza ve sıfırdan başlamamıza mı yanayım, terk bebek alanlardan bile çok bekleyip elde var sıfır olmasına mı.. Bu kadar çok evlat hasreti çekerken kucağımızın boş kalmasına mı..
Zamanında 4 çocuk isterken 1 tanesi bile nasip olmuyorsa ne yapmam gerekiyor artık hiç bilmiyorum. Doğurma hayalim zaten yok, evlat edinme bile bana çok görülüyormuş gibi hissediyorum. Belki de hiç bir zaman anne olamayacağım. Kim bilir... Senelerdir kurduğum hayaller, tüm hazırlıklarım, hepsi boşunaymış gibi.. Çok üzgünüm.
Arkadaşım siz tercihinizde değişkliğinizi bildirdinizmi terk rıza farketmez diye öyle olduğunda daha çabuk geliyo inşallah öyledirAyyy agzin bal yesin insallahhhh
Ay çok heyecanlandım yaklaşık 2 saattir ayrıntıları okuyorum.http://www.milliyet.com.tr/milyonlarca-kisinin-bekledigi-gundem-2186117/ haberi var. İşçiler için haklar ayrıca belirtilmiş. 8 hafta analık izni, sonrasında 60 gün yarı zamanlı çalışma, okul çağına kadar kısmi çalışma.. Buna şükür :)))Bebeğimiz gelmeden yasalaşmasını beklediğim izin hakkı en sonunda yasalaşmış. Çokkkkk mutluyummmm :))) Bebeğimle 8 hafta daha fazladan evde zaman geçirebileceğim.
"Doğum yapan memur ve işçilere yeni haklar yasalaştı
3 yaşını doldurmamış bir çocuğu eşiyle veya münferit olarak evlat edinen memurlar ile memur olmayan eşin münferit olarak evlat edinmesi halinde memur eşlerine, 8 haftalık iznin veya yarı zamanlı iznin bitiminden itibaren, istekleri üzerine 24 aya kadar aylıksız izin verilebilecek."
Merhaba arkadaşlar sizi uzaktan takip eden biri olarak bir şey sormak istiyorum bu 8 haftalık izin çocuğu Üzerimize geçirdikten sonra mı yoksa bakım sözleşmesinden sonra mı verilen izindir
Hersey gönlünüzce olsun en yakın zamanda bebeklerimize kavuşmak dileğiyle
Bakım sözleşmesi yapıldığı tarihten itibaren.Merhaba arkadaşlar sizi uzaktan takip eden biri olarak bir şey sormak istiyorum bu 8 haftalık izin çocuğu Üzerimize geçirdikten sonra mı yoksa bakım sözleşmesinden sonra mı verilen izindir
Bakım sözleşmesi yapıldığı tarihten itibaren.Merhaba arkadaşlar sizi uzaktan takip eden biri olarak bir şey sormak istiyorum bu 8 haftalık izin çocuğu Üzerimize geçirdikten sonra mı yoksa bakım sözleşmesinden sonra mı verilen izindir
Yok canm daha bildirmedik.ev ziyaretine geldiklerinde soylicez.dilekce falan vermek gerekiyo galiba.Arkadaşım siz tercihinizde değişkliğinizi bildirdinizmi terk rıza farketmez diye öyle olduğunda daha çabuk geliyo inşallah öyledir
Babalarada izin varmi 8haftalikBakım sözleşmesi yapıldığı tarihten itibaren.
Bende açıkçası değiştirmeniz daha iyi ola aktır diye düşünüyorum zaman arkadaşımız ne zamandır bekliyor bide sonradan başvuranlar daha daha çok bekliyor ki sende yeni başvuranlardansın sen içini ferah tut herşey güzrl olsun olsun inşallahYok canm daha bildirmedik.ev ziyaretine geldiklerinde soylicez.dilekce falan vermek gerekiyo galiba.
Evrak tarihi onemliya.oyuzden acele etmedik.ama degistiricez.yoksa benim kalbim dayanmaz 4sene
Özdemir Erdoğan Bana ellerini ver diyebilirim ilk cümle tam sizlik .Ben bal arısı gibiyim; )Kızlaar bi bakın :)
Şimdi kızımı uyuturken ninni dışında dinletebileceğim, sonrasında yıllarca bizim şarkımız diyebileceğimiz bir şarkı arıyorum. Öncelikle türkçe olsun, sonrasında pop olmasın, en azından günümüz poplarından. Biraz yavaş bir şarkı olsun, yani böyle ruha hitap etsin... Herkes bilmesin, açıp da sadece bizim için dinlesin... Bunalımlı olmasın sözleri, ayrılık, ölüm vs olmasın... Ama diğer yandan hüzünlüyken bile dinlesen o hüzünden bir umut bulsun istiyorum... Ezgi'nin Günlüğü üstünde duruyorum. Küçük Gemi veya Zerdaliler... Yada Fikret Kızılok Farketmeden...
Şarkıları bilen varsa üçü içinde hangisi olur sizce...
Yada bu tarz önerebileceğiniz şarkı var mı
Özdemir Erdoğan Bana ellerini ver diyebilirim ilk cümle tam sizlik .Ben bal arısı gibiyim; )
Benim şuan için şarkım Mustafa ceceliden Bekle şarkısı özellikle şu kısmı;Kızlaar bi bakın :)
Şimdi kızımı uyuturken ninni dışında dinletebileceğim, sonrasında yıllarca bizim şarkımız diyebileceğimiz bir şarkı arıyorum. Öncelikle türkçe olsun, sonrasında pop olmasın, en azından günümüz poplarından. Biraz yavaş bir şarkı olsun, yani böyle ruha hitap etsin... Herkes bilmesin, açıp da sadece bizim için dinlesin... Bunalımlı olmasın sözleri, ayrılık, ölüm vs olmasın... Ama diğer yandan hüzünlüyken bile dinlesen o hüzünden bir umut bulsun istiyorum... Ezgi'nin Günlüğü üstünde duruyorum. Küçük Gemi veya Zerdaliler... Yada Fikret Kızılok Farketmeden...
Kızlaar bi bakın :)
o zaman Şırnakta yaşıyorduk. Şırnaktan başvurduk.Bu arada hangi sehirden basvurdunuz siz
amiiiiinnnn rabbim herkese beklediğine kavuştursun inşallahhinşallah tez zaman da alırsın buğlemini kucağına . ne kadar güzel yaa valla ben sanki kendimi senin yerine koydum . şuan da içim sevinç doldu. allah beklenti içinde olan herkese istediğini nasip etsin inşallah
evet bayağı ilerledik listede ilk 12 deyim en altta olduğum zaman sinirlerim çok bozuluyordu ilerlemicekmi diye çok şükür ilerledik :) buğlemimde çok bekletmez inşallah beni darısı tüm bekleyenlerin başınaaaMaşallah sıranız yaklaşmış:)İnşallah daha da hızlı ilerler.Ama listeden de baktım gerçekten güzel ilerlemiş sıranız.Darısı tüm bekleyen arkadaşlara ve tabi ki bana:)