Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

keyifle okudum yazınızı ne güzel anlatmışsınız ne kadar çabuk kavuşmuşsunuz yavrunuza inş.bizlerde sizin gibi oluruz ne mutlu size bir gün oğlunuzu da yazın lütfen herdemk

Kızlar bugün sıram için aradım yine, bir ayı aşkın zamandır aynı yerdeydik. sadece tek sıra atmışız bu sürede ya ne var azıcık hızlansa

doğru :) haklı olabilirsin. biraz polyannamıyım dersin iyi dileğin için teşekkür ederim :)

canııım çok güzel hissediyorsun. birde sıcaklığıyla uyusan... Allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah.

17 yıl kadar aradan sonra ilk defa bebiş altı değiştirdim
Arkadaşımın işi vardı rica etti tamam dedim
Altını ve üstünü değiştirdim
Bezi yanlış koymuşum altına :) bakıyorum bant yok :) önü arka yapmışım
Ayakları pıtır pıtır oynuyor öyle tutmak kolay olmadı
Halbuki videolarda nasıl da kolay geliyordu
Tek elle iki ayağı tutmak hareket eden tekme atan kıpırdak minnağı sabit tutmak zor oldu
Üstüne değiştirirken de ayrı :)
Ne çok parmak varmış dedim
Kolu büzüp bebeğin elini tutup pıt diye giydiriliyor videolarda pratikte pek öyle olmuyor muş :)
Ter bastı yaparken
Arkadaşım da hiç gelip bakmadı
Tek başıma yaptım zafer kazanmış gibi hissediyorum
Yapa yapa daha iyi olacağım
Sonuçta herkes bebişi olunca öğreniyor

keyifle okudum yazınızı ne güzel anlatmışsınız ne kadar çabuk kavuşmuşsunuz yavrunuza inş.bizlerde sizin gibi oluruz ne mutlu size bir gün oğlunuzu da yazın lütfen herdemk
:) teşekkür ederim. gerçektende çok çabuk kavuştuk. Allahıma bin şükür erken doğdu benim ki :) oğlumla geçen günler... elbette ara ara yazarım. teşekkür ederim ilgin için.

aynen öyle :) ama bir fark var senin bebeğin senin dokunuşuna sesine alışık olacağından öyle kıpır kıpır olmayacak. bilakis minnacıkken bile sana yardım edecek kolay giydirmen için :)

kızlar merhaba uzun süredir giremedim anneme gitmiştim malum akraba ziyareti kalabalık giremedim eve geldim hergün eşimi arayıp soruyordum kurumdan kağıt geldimi diye sonunda geldi aylardır 12 olan sıram 7 olmuşşşş sonundaaaa bir heyecan sardı beni alışveriş telaşı eşime geç kaldık beşik alalım arabasını pusetini alalımm bi heyecan senelerin verdiği özlemleeee.... buğlemime kavuşmaya az kaldııı inşallah uzmanımız çok çocuk var mahkeme kararlarını bekliyoruz dedi... yaz başı gibi gelecek gözüküyor buğlemimmmm

inşallah tez zaman da alırsın buğlemini kucağına . ne kadar güzel yaa valla ben sanki kendimi senin yerine koydum . şuan da içim sevinç doldu. allah beklenti içinde olan herkese istediğini nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 1757489 Arkadaşlaaar bende beşiğimizin fotoğrafını sizinle paylaşmak istedim aldık eve geldi kızımızı bekliyoruz inşallah bizi çok bekletmeden gelir
Ayy bu beşik de çok güzel.Güzel günlerde kullanın inşallah.Nasıl da almak istedimArkadaşım acaba sallanıyor mu?Bir de nerden aldınız öğrenebilirmiyim?

Maşallah sıranız yaklaşmış:)İnşallah daha da hızlı ilerler.Ama listeden de baktım gerçekten güzel ilerlemiş sıranız.Darısı tüm bekleyen arkadaşlara ve tabi ki bana:)

Listeye baktığımda İzmir ve Ankara'da 2014 yılının 6. Ayında başvuru yapanlara sıranın ancak geldiğini görüyoruz. İstanbul'da bu sıra henüz 2014 yılının 4. ayında. Offf offf.. Gözümde büyüyor yıllar. Yine melankoliğim, yine üzgün. Bursa'da durum nedir? Bir il bu kadar hızlı giderken bir anda sıraların bu denli uzamasını da aklım mantığım almıyor.

Neyse.. İstanbul'dan başvuru sahipleri olarak durumumuz daha vahim. Beklediğim onca yıla rağmen tekrar başvuru yapmamıza ve sıfırdan başlamamıza mı yanayım, terk bebek alanlardan bile çok bekleyip elde var sıfır olmasına mı.. Bu kadar çok evlat hasreti çekerken kucağımızın boş kalmasına mı..

Zamanında 4 çocuk isterken 1 tanesi bile nasip olmuyorsa ne yapmam gerekiyor artık hiç bilmiyorum. Doğurma hayalim zaten yok, evlat edinme bile bana çok görülüyormuş gibi hissediyorum. Belki de hiç bir zaman anne olamayacağım. Kim bilir... Senelerdir kurduğum hayaller, tüm hazırlıklarım, hepsi boşunaymış gibi.. Çok üzgünüm.

Ayy bu beşik de çok güzel.Güzel günlerde kullanın inşallah.Nasıl da almak istedimArkadaşım acaba sallanıyor mu?Bir de nerden aldınız öğrenebilirmiyim?
Teşekkür ederim canım. Sallanmıyor gümüş bebeden aldık canım 4 yaşına kadar kullanılabiliyor. İnşallah rabbim kullanmayı nasip etsin sağlıkla

Teşekkür ederim canım. Sallanmıyor gümüş bebeden aldık canım 4 yaşına kadar kullanılabiliyor. İnşallah rabbim kullanmayı nasip etsin sağlıkla
Gerçekten çok tatlı..Bebeğimin odasına böyle bir beşik ve takımını almak istiyorum.Ama yatak odamıza nasıl bir beşik sığdırırız hala o karışık.Rabbim hemen kullanmanızı nasip etsin inşallah..

amin inşallah canım herşey gönlünce olsun biz bunu yatak odasına aldık küçük sepet beşiklerde çok tatlı onlardan bakabilirsin canım

Çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah.

OTE="Bebegim26, post: 44885482, member: 715225"]Kizlar besigimiz geldi buyuyen besik almistik eve girince baya buyukmus daha net anlasiliyor ben odama kurdurdum cunku diger kucuk odasini genc odasi gibi duzenledik yatagi dolaplari hatta tv bile var besigide yatakodamiza kurdurduk buyuyesiye bizimle yatsin diye.cinsiyet belli degil diye sade rengi tercih ettik zaten pek cicekli suslu seyleri sevmiorum[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…