Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet buralar sessizlesti .... Beklemek hepimizi arada yoruyor galibakızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor son zamanlar geçmek bilmiyor![]()
Her süreci ayrı güzel ayrı zor....bize düşen beklemek ama olsun sonunda evlatlarımıza kavusucaz inşallahMerhaba herkese. düşünmemeye çalışıyorum ama vakit geçmiyor valla. dosyayı teslim edeli tam 1 ay olucak yarın. daha arayan soran yok. başlangıç seviyesine bile geçemedik daha![]()
Biz bugün öğrendik İstanbul 20. SıradayızEvet buralar sessizlesti .... Beklemek hepimizi arada yoruyor galibayakın zamanda sirasinj ogrenen varmı özellikle İstanbul dan
![]()
Ayy ne güzel sonlara yaklaşmışsınız darısı hepimizin başına .. umarım biran evvel kavuşursunuz evladinizaBiz bugün öğrendik İstanbul 20. Sıradayız
Evet merhaba nerden ben Ankaradankızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor son zamanlar geçmek bilmiyor![]()
İnşallah amin son zamanlar inanın geçmek bilmiyor kızlar bebek arabası puset falan aldık ama kıyafet almadım henüz kaç aylık olacak belli olmadığı içinAyy ne güzel sonlara yaklaşmışsınız darısı hepimizin başına .. umarım biran evvel kavuşursunuz evladiniza![]()
İstAnbulEvet merhaba nerden ben Ankaradan
Sıranız kacİstAnbul
Bizde daha bir hazırlık yapmadık ama biraz daha zaman geçsin ufak ufak başlarız ...tatlı telaşlarİnşallah amin son zamanlar inanın geçmek bilmiyor kızlar bebek arabası puset falan aldık ama kıyafet almadım henüz kaç aylık olacak belli olmadığı için
Oy ne güzel bizde 14Ayy ne güzel sonlara yaklaşmışsınız darısı hepimizin başına .. umarım biran evvel kavuşursunuz evladiniza![]()
Ah ah ahhhh tez zamanda kavuşun inşallahOy ne güzel bizde 14
Amin amin hepimiz kavusalımAh ah ahhhh tez zamanda kavuşun inşallah![]()
Aminn inşallah tüm dualarımız kabul olsunGünaydın arkadaşlar. hayırlı kandiller herkese. Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin , sıramıız jet hızıyla geçsin inşallah.
istanbuldan sevgiler ne güzel umarım anicen en yakın zamanda telefonunuz çalaraminBiz bugün öğrendik İstanbul 20. Sıradayız