• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
bazı annelerin heyecanını görünce mutlu oluyorum umarım herşey gönlünüzce olur..kalbinizden merhameti hiç bırakmayın..yeri geliyor biyolojik evlatlarımıza sabır edemiyoruz,sizin işiniz bizden daha zor,merhamet,vicdan,sevgi,insanı duygularınız üst seviye de tutulmalı hep..
evlat edinilmiş birisi olarak duygularımı paylaşıyorum..çocuğunuza herşeyinizi verirseniz ve merhameti aşılarsanız bir gün gerçeği öğrenirse şayet sizlere asla arkasını dönmeyi düşünmez,aksi halde daha fazlası için biyolojik ailesinin peşine düşecektir,
babalardan çok annelerin yükü daha fazla bu yolda,bana göre bir çocuk babasız belki boynu bükük kalır ama annesiz tamamen yarım kalır,babasızlığın yeri ömür boyu acıtmasa da annesizlik asla bünyeden silinmiyor kaç yaşında olursanız olun anne sevgisi görmeden büyüyen çocuğun iç dünyası anlayamayacağınız kadar karmaşık..umarım başarırsınız,allah yar ve yardımcınız olsun güzel anneler♥️
Bu yorumunuz o kadar değerli ki teşekkür ediyorum size 🙏 bize gelecek günler için çok iyi yol gösterici olduğunu söylemek istedim. 🙏🙏

merhaba, ne güzel burada kendinizi tanıtıp duygularınızı yazmak, umarım dediğiniz gibi benimde en korktuğum şey bu vijdan merhametin olduğu yerde zaten sevgi güven olur. İnşallah bizim evlatlarımız canlarımız hiç bir konuda yarım hissetmez bu yavrulara en önemlisi hayata başlarken güvenden hissetmeleri bence zaten gerisi gelir zamanla aile dediğimizde benimde aklıma ilk gelen şey güven sevgi fedakarlık oluyor.. heyecan hiç bitmesin inşallah biz yavrularımızı kalpten bekliyoruz daha gelmeden hayallerle odalarını hazırlıyoruz inşallah çok mutlu olsun her yavru her çocuk
inşallah herşey dilediğiniz gibi olur yakın zaman da kavuşursunuz..ömür boyu mutlu olursunuz..annelik bedenle değil kalple yapılır buna çok inanıyorum..

Bu yorumunuz o kadar değerli ki teşekkür ediyorum size 🙏 bize gelecek günler için çok iyi yol gösterici olduğunu söylemek istedim. 🙏🙏
ben teşekkür ederim..sizler iyi ki varsınız minik kalplere hayat olacaksınız..kısa ve öz şekilde belirtmek istedim okuma kolaylığı olması için bu kadarla bile ruhen ve kalben anlaşılacağımı düşünüyorum

LimonÇekirdeği de yavrusuna kavuştu....:nazar::nazar: Sağlıklı ömürler dilerim. :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:Darisı bekleyenlerin başına...

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
xMASALxMar.20HATAYKız
feyzaumranEki.21ANKARAKız
melekomerelifKas.21İSTANBULKız
VerdaOca.22ANTALYAKız
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek
baramanyaMar.22ANKARAKız
omrum06Nis.22ANKARAKız
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız
Gunes gibiOca.23TRABZONKız
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek
TbursaNis.23BURSAKız
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız
Cnm0618May.23ANKARAKız
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek
fatosshrAra.23İSTANBULKız
kevo4562 BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek
B kuzum AŞub.24İZMİRKız
Asl11Tem.24İZMİRKız
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ :nazar::nazar::nazar:
Gunes gibi TRABZONKızKoruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkekNis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKızMar.24
selinkaMar.21UŞAKErkekEyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/ErkekEyl.24
Umut2022Nis.22ANKARAKız/ErkekEyl.24
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/ErkekOca.25
teslaTem.23İZMİR Kız/ErkekŞub.25
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek :nazar: :emir_bebek:Şub.25

Merhaba Arkadaşlar,
32 yaşındayım bir süredir konuyu takip ediyorum hepiniz harika bir kalbe sahipsiniz.🩷 Evlat edinmeyi eşimle birlikte çok istiyoruz. Ankara' da yaşıyorum. Başvuru yapmak istiyorum fakat aile ve sosyal hizmetler bakanlığına telefon ile ulaşamadım. E devletten başvuru yaptım fakat hiç bir dönüş yok. İlk başvuru için güncel bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden herkese teşekkür ederim 🙏

Merhaba Arkadaşlar,
32 yaşındayım bir süredir konuyu takip ediyorum hepiniz harika bir kalbe sahipsiniz.🩷 Evlat edinmeyi eşimle birlikte çok istiyoruz. Ankara' da yaşıyorum. Başvuru yapmak istiyorum fakat aile ve sosyal hizmetler bakanlığına telefon ile ulaşamadım. E devletten başvuru yaptım fakat hiç bir dönüş yok. İlk başvuru için güncel bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden herkese teşekkür ederim 🙏
Merhabalar. Bende Ankara dan başvuru yapacağım ama bana buradaki arkadaşlar gidip direk il müdürlüğünden başvuru yapın daha hızlı oluyor e devletten yapmayın demişlerdi. Dilerseniz bir il müdürlüğüne gidip sürecinizi sorun 🫶bu arada e devletten sadece ön başvuru mu oluyor yoksa tamamlamanız gereken evrak listesi felan da çıkıyor mu ?

Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba ben İstanbul'dan başvuru yaptım bilgi almak için kurumu aradığımda başvuru yapmanız için buraya gelmeniz gerekli demişlerdi.... Ama her il için aynı mıdır bilemem yinede arayıp bilgi alın isterseniz

Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba ben de e-devletten başvuru yaptım sonrasında kurum arayıp randevu verdi başvuru için. Ankara da böylemidir bilemiyorum bir arayıp sorun isterseniz

Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba. e devletten ön başvuru yapılıyor ama dönüş yapmıyorlar. bende ilk başta aynı şeyi yapmıştım. başvuru için il müdürlüğünden randevu alıp gitmeniz gerekiyor.

Merhabalar. Bende Ankara dan başvuru yapacağım ama bana buradaki arkadaşlar gidip direk il müdürlüğünden başvuru yapın daha hızlı oluyor e devletten yapmayın demişlerdi. Dilerseniz bir il müdürlüğüne gidip sürecinizi sorun 🫶bu arada e devletten sadece ön başvuru mu oluyor yoksa tamamlamanız gereken evrak listesi felan da çıkıyor mu ?
Merhaba E-devlet başvurusunda evrak listesi vs çıkmıyor ön başvuru o. Asıl başvuru kurumdan yaptığımız ve evrak listesini kurum veriyor

MEERHABALAR, ben ikiz bebek olursada kabul ettim. Acaba diyelim ikiz bebek geldi. Onları ayırıyolarmı ? Nasıl oluyor süreç bilen varmıdır ?

MEERHABALAR, ben ikiz bebek olursada kabul ettim. Acaba diyelim ikiz bebek geldi. Onları ayırıyolarmı ? Nasıl oluyor süreç bilen varmıdır ?

Merhaba, hayır ayırmıyorlar. İkiz bebek geldiğinde sırada bekleyen ve ikiz kabul eden aileye kardeşler ayrılmadan veriliyor.

Merhaba kızlar ben Ankaradan Ankara’da olup sırasını öğrenen varmı bende 24 sıradayım

Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba başvurunuz şimdiden hayırlı olsun e devleten başvuru yapıp zaman kaybetmeyin direk arayın kurumu telefonlar genelde meşgul oluyor yoğunluktan ama aramadan da gidebilirsiniz ön bilgi için ben aramıştım ilk bilgi almak için randevu vermiyoruz buyrun gelin istediğiniz zaman demişlerdi yeri ulusta Google yazınca çıkıyor biz o şekilde gitmiştik ve sonunda yavrumuzada kavuştuk darısı size ins

Merhaba başvurunuz şimdiden hayırlı olsun e devleten başvuru yapıp zaman kaybetmeyin direk arayın kurumu telefonlar genelde meşgul oluyor yoğunluktan ama aramadan da gidebilirsiniz ön bilgi için ben aramıştım ilk bilgi almak için randevu vermiyoruz buyrun gelin istediğiniz zaman demişlerdi yeri ulusta Google yazınca çıkıyor biz o şekilde gitmiştik ve sonunda yavrumuzada kavuştuk darısı size ins
Merhabalar. Yavrunuz hayırlı olsun sizinle sağlıklı mutlu uzuuuunnnnn ömrü olsun inşallah 🤲🏻ne kadar bir sürede kavuştunuz evladınıza kız mı erkek mi 🫶

Back