• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
xMASALxMar.20HATAYKız
feyzaumranEki.21ANKARAKız
melekomerelifKas.21İSTANBULKız
VerdaOca.22ANTALYAKız
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek
baramanyaMar.22ANKARAKız
omrum06Nis.22ANKARAKız
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız
Gunes gibiOca.23TRABZONKız
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek
TbursaNis.23BURSAKız
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız
Cnm0618May.23ANKARAKız
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
teslaTem.23İZMİR Kız/Erkek
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek
fatosshrAra.23İSTANBULKız
kevo4562 BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek
B kuzum AŞub.24İZMİRKız
Asl11Tem.24İZMİRKız
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibi TRABZONKızKoruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkekNis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKızMar.24
selinkaMar.21UŞAKErkekEyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/ErkekEyl.24
Umut2022Nis.22ANKARAKız/ErkekEyl.24
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/ErkekOca.25

Bende evlat edinilmiş biriyim . 5 aylikken kurumdan almış ailem beni . Terk edilmişim . Lütfen ama lütfen bir bebeğe , çocuğa bakacak sabrınız yoksa oyuncak niyetine almayın . Annem hevesi gecince hayatı dar etti çünkü bana . Hatırlıyorum az çok çocukken sinir hastası biriydi , ben yaramazlık yapınca beni tehdit ederdi , akıllı ol laf dinle yoksa sana öyle şeyler derim ki insan içine çıkamazsın diye konuşurdu ama anlamazdim tabi. Neyse bir iki derken 16 yaşındayken sırf Malatya'ya türbe ziyaretine gitmek istiyorum dedim diye kıyameti kopardı , sen evlatlıksın , anan baban belli değil anan delinin teki tecavüz etmişler gibi gibi sıraladı. Ben ağlamaktan harap olmuş kendimi yagmurda dışarı attım. Bidaha eve dönmedim. Ara sıra gidiyodum eve otel niyetine . Kafelerde çalışmaya başladım , çoğu gece dönmedim. Bu süreçte çok kötü ortamlarda bulundum iyiki batmadım o batağa. Uyuşturucu alkol ne varsa artık. Annem hep tepeden bakti bana , iyi oldu öğrendiğin yola geldin dedi . Yoldan çıktığımı görmedi. Ne kadar acı cektigimi görmedi . Öfke nöbetleri geçirdim . Hayata nefretle baktım . Neden terk edildim diye sorguladım . Buldum biyolojik annemi , bakım evinde kalıyor yıllardır zihinsel ve görme engelli. Babamda kendi aleminde hiç görüşmedim. Benim annemin de yıllarca çocuğu olmamış ne hevesle almış , ama işte diyorum ya sonunu güzel bitiremedik. Ben ona yıllarca kızgınlık duydum elimde olmayarak . Akrabaları beni irdeledi hep hissediyordum yabancı olduğumu. Evde olmadığım zamanlar çocuk şubeye kayıp ihbarı yapiyolardı , 18 den küçüksün bişey olsa devlete hesap veririz derdi annem . Gerçekten de öyle oldu 18 den sonra tamamen salmıştı beni , evlendirdi arkasına bakmadı . Kaç kez şiddet gördüm. Neyse annemle sonumuz nasıl oldu biliyo musunuz . Yatağa bağımlı kaldı . Babam vefat etti. Ben baktım ama nasıl . Tıpkı onun yaptığı gibi . Yüzüne vurdum . Öfke nöbetleri geçirdim. Nefretimi kustum . Ölmesini diledim . Baktım olmuyor bakım evine verdim en azından orda iyi bakarlar diye . şimdi ben kötü bir insan miyim. Bilmiyorum. Nisan ayında kaybettim onu . Bakım evine verdikten 1 ay içinde vefat etti. Mezarına gidemedim , ağlayamadım. Üzüldüm ama kimseye belli etmedim . Ara ara babamla olan resimleri paylaşıp üzüntümü dışarı vuruyorum ama onunla ilgili hiç bir şey yok . Keşke böyle olmasaydı. Bazen beni çok severdi bazen siler atardı. Sevgiye aç kaldım dışarda aradım yanlış insanlarda . Terk edilmenin acısıyla başımı sokacak yer aradım kendime adeta . Bakamayacaksanız kimsenin günahına girmeyin . Devlet iyi kötü bakıyor zaten . Keşke almasalardı beni . Babamdan yana şikayetim yok nur içinde yatsın arkamda dağ gibi durdu aslan babam . 40 tane babaya degişmem .
Keşke hiç evlat edinilmeseymişsiniz. Devletin imkanlarıyla çok iyi bakılırdınız.
Hevesle alınıp en fazla 2-3 yıl sonra hevesleri geçenler maalesef var.
Hatta daha sonra kendi çocuğu olup evlatlık olanı hizmetçi gibi kullananlar falan. Başkasının çocuğunun kahrını ben mi çekeyim diyorlar.
Siz kötü bir insan değilsiniz. Önünüzde çok güzel yıllar olacak 💚

tesla ....oğluşunla bir ömür boyu mutluluklar dilerim....:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:darısı bekleyenlerin başına.

xMASALxMar.20HATAYKız:KK54:
feyzaumranEki.21ANKARAKız:KK54:
melekomerelifKas.21İSTANBULKız:KK54:
VerdaOca.22ANTALYAKız:KK54:
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek:KK4:
baramanyaMar.22ANKARAKız:KK54:
omrum06Nis.22ANKARAKız:KK54:
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek:KK4:
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek:KK66:
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız:KK54:
Gunes gibiOca.23TRABZONKız:KK54:
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek:KK4:
TbursaNis.23BURSAKız:KK54:
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız:KK54:
Cnm0618May.23ANKARAKız:KK54:
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek:KK4:
fatosshrAra.23İSTANBULKız:KK54:
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek:KK66:
B kuzum AŞub.24İZMİRKız:KK54:
Asl11Tem.24İZMİRKız:KK54:
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız:KK54:
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ:nazar::nazar:
Gunes gibiTRABZONKız:nazar::emir_bebek:Koruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkek:nazar:Nis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKız:nazar::emir_bebek:Mar.24
selinkaMar.21UŞAKErkek:nazar::emir_bebek:Eyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/Erkek:nazar::emir_bebek:Eyl.24
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek:nazar::emir_bebek:Eyl.24
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek:nazar::emir_bebek:Oca.25
teslaTem.23İZMİRErkek:nazar::emir_bebek:Şub.25

tesla ....oğluşunla bir ömür boyu mutluluklar dilerim....:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:darısı bekleyenlerin başına.

xMASALxMar.20HATAYKız:KK54:
feyzaumranEki.21ANKARAKız:KK54:
melekomerelifKas.21İSTANBULKız:KK54:
VerdaOca.22ANTALYAKız:KK54:
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek:KK4:
baramanyaMar.22ANKARAKız:KK54:
omrum06Nis.22ANKARAKız:KK54:
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek:KK4:
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek:KK66:
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız:KK54:
Gunes gibiOca.23TRABZONKız:KK54:
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek:KK4:
TbursaNis.23BURSAKız:KK54:
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız:KK54:
Cnm0618May.23ANKARAKız:KK54:
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek:KK4:
fatosshrAra.23İSTANBULKız:KK54:
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek:KK66:
B kuzum AŞub.24İZMİRKız:KK54:
Asl11Tem.24İZMİRKız:KK54:
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız:KK54:
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ:nazar::nazar:
Gunes gibiTRABZONKız:nazar::emir_bebek:Koruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkek:nazar:Nis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKız:nazar::emir_bebek:Mar.24
selinkaMar.21UŞAKErkek:nazar::emir_bebek:Eyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/Erkek:nazar::emir_bebek:Eyl.24
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek:nazar::emir_bebek:Eyl.24
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek:nazar::emir_bebek:Oca.25
teslaTem.23İZMİRErkek:nazar::emir_bebek:Şub.25
Bende evladıma kavuştum benide evladına kavuşan anneler listesine ekleyebilirsiniz 🥰

Allah saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
negüzel bir ay ve hafta başlangıcı oldu böyle. arka arkaya güzel mesajlar geliyor.
darısı bizlerin başına inşallah
Amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin🤲🏻inşallah en kisa zamanda bekleyen tüm arkadaşlarımızdan güzel haberler almak dileğiyle🥰

Merhabalar, bugun sıramı öğrendim. İstanbul erkek bebek 120 :) sizce ortalama nekadar sürede olur ?

Merhabalar, bugun sıramı öğrendim. İstanbul erkek bebek 120 :) sizce ortalama nekadar sürede olur ?
merhaba, hayırlı olsun öncelikle başlamak yolun yarısı diyelim ama sıra baya uzun nedense erkek çok yavaş ilerliyor, ben 2 sene önce ağustosta 72 ile başladım bu gün öğrendim 32 erkek sıramız yani siz düşünün inşallah şansınıza çok hızlı ilerlesin bol sabır ve duayla gelmez dediğiniz sıra geliyor hiç üzülmeyin

Cok mutlu oldum senin adına inş bizde o günleri görürüz 1.sırada miydin peki ne kadar beklediniz 1.sırada?

Ah ne güzel peş peşe gelen kavuşma haberleri çok mutlu oluyorum böyle güzel paylaşımlari okuyunca sağlıcakla büyütün yavrularınizın ins.Sira beklerken geçmeyen zaman bebeğim gelince ışık hizindaa ilerler oldu darısı tüm bekleyen annelerimize olsun

bazı annelerin heyecanını görünce mutlu oluyorum umarım herşey gönlünüzce olur..kalbinizden merhameti hiç bırakmayın..yeri geliyor biyolojik evlatlarımıza sabır edemiyoruz,sizin işiniz bizden daha zor,merhamet,vicdan,sevgi,insanı duygularınız üst seviye de tutulmalı hep..
evlat edinilmiş birisi olarak duygularımı paylaşıyorum..çocuğunuza herşeyinizi verirseniz ve merhameti aşılarsanız bir gün gerçeği öğrenirse şayet sizlere asla arkasını dönmeyi düşünmez,aksi halde daha fazlası için biyolojik ailesinin peşine düşecektir,
babalardan çok annelerin yükü daha fazla bu yolda,bana göre bir çocuk babasız belki boynu bükük kalır ama annesiz tamamen yarım kalır,babasızlığın yeri ömür boyu acıtmasa da annesizlik asla bünyeden silinmiyor kaç yaşında olursanız olun anne sevgisi görmeden büyüyen çocuğun iç dünyası anlayamayacağınız kadar karmaşık..umarım başarırsınız,allah yar ve yardımcınız olsun güzel anneler♥️

bazı annelerin heyecanını görünce mutlu oluyorum umarım herşey gönlünüzce olur..kalbinizden merhameti hiç bırakmayın..yeri geliyor biyolojik evlatlarımıza sabır edemiyoruz,sizin işiniz bizden daha zor,merhamet,vicdan,sevgi,insanı duygularınız üst seviye de tutulmalı hep..
evlat edinilmiş birisi olarak duygularımı paylaşıyorum..çocuğunuza herşeyinizi verirseniz ve merhameti aşılarsanız bir gün gerçeği öğrenirse şayet sizlere asla arkasını dönmeyi düşünmez,aksi halde daha fazlası için biyolojik ailesinin peşine düşecektir,
babalardan çok annelerin yükü daha fazla bu yolda,bana göre bir çocuk babasız belki boynu bükük kalır ama annesiz tamamen yarım kalır,babasızlığın yeri ömür boyu acıtmasa da annesizlik asla bünyeden silinmiyor kaç yaşında olursanız olun anne sevgisi görmeden büyüyen çocuğun iç dünyası anlayamayacağınız kadar karmaşık..umarım başarırsınız,allah yar ve yardımcınız olsun güzel anneler♥️
merhaba, ne güzel burada kendinizi tanıtıp duygularınızı yazmak, umarım dediğiniz gibi benimde en korktuğum şey bu vijdan merhametin olduğu yerde zaten sevgi güven olur. İnşallah bizim evlatlarımız canlarımız hiç bir konuda yarım hissetmez bu yavrulara en önemlisi hayata başlarken güvenden hissetmeleri bence zaten gerisi gelir zamanla aile dediğimizde benimde aklıma ilk gelen şey güven sevgi fedakarlık oluyor.. heyecan hiç bitmesin inşallah biz yavrularımızı kalpten bekliyoruz daha gelmeden hayallerle odalarını hazırlıyoruz inşallah çok mutlu olsun her yavru her çocuk

Back
X