HoşgeldinizHoşbuldumÇok teşekkür ederim…..İnşallah….Amin…..Sizin de öyle güzel mutlu günleriniz olsun…..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinizHoşbuldumÇok teşekkür ederim…..İnşallah….Amin…..Sizin de öyle güzel mutlu günleriniz olsun…..
Çok sevinirim bebisinize kavuştunuzmuMeraba doguda ben varım evlat edinen tanışalım memnun olurum
Maşallah ne güzelll rabbim bı an önce kavuşmayı nasip etsin canım bende İzmir 32.sıram.takvim oluşturup şafak sayıyorumBen de 24'ncü oldum (kız, Ankara).
Evet kavuştum meleğim bir yaşına girecek darısı siz bekleyen bütün melek annelerimize olsun inşallahÇok sevinirim bebisinize kavuştunuzmu
nne güzel kavuşmuşsunuz çok şükür sizde bize anlatsanız kavuşma nasıl oldu, bizi neler bekliyor ansızın çalan telefon sonrasında nasıl gelişiyor neler yaşadınız bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınızda az da olsa bilgi alsak bizde çok umutlu oluruz,Meraba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah bildiğiniz üzere ben kızıma kavuştum bir yıl oluyor mahkeme sürecine girecez bizi bu süreçte neler bekliyor bilmiyorum aranızda bu süreci yaşayan arkadaşlarımız vardır elbette biyolojik aileyede celp gidiyormuş bunun olumsuzluğu ne olur bilemiyorum beni aydınlatırsanız cok sevinirim
istanbul kız 73 / erkek 33 bu sene kavuşalım inşallahMerhaba güncel sıra numaranız nedir veya bebisine kavuşanlar var ise biz nebze icimizi rahatlatsınlar
Merhaba öncelikle hepiniz mükemmel anne olacaksınız bundan eminim benim hikayem aslında umudumu tam yitirmişken bir anda oldu çalışıyodum okulda aldım haberi beni aradılar bir bebek olduğunu görmek istermisiniz bize haber verin işlemleri başlatacağız dediler kuzum bir aylıkmış daha sevinçten elim ayağım titredi gözyaşlarına boguldum arkadaşlarım beni sakinleştirdi biraz sonra eşimi aradım haberi ona verdim oda aynı benim gibi oldu sonrasında odasına bakmaya geldiler biz üç gün sonra bebeğimizi almaya gittik ramazan ayı ikimizde oruçluyduk kuruma vardık biz sanıyoruzki bebegimizi hemen alıp gelecek öyle olmadı prosedürler imzalar işlemler çok uzun sürdü sabah 8 de oradaydık akşam 5 gibi işlemler bitti uzmanımız bizi bebegimizi almaya götürdü oraya vardığımda heyecandan yürüyemiyordum orda iki tane daha uzmanla tanıştım ordada evrakimzaladık sonrasında bebegimiz hemşiresi getiriyor dediler benle eşim ayagı kalktık o hemşirenin ayak sesi kalbim duracak gibiydi sanki hemşire içeri girdi kızımı kucağıma verdi yüzünü açtım allahım bu benimmi sana binlerce şükür öptüm kokladım sonra eşime baktım gözyaşları içinde ona verdim oda öptü kokladı hemen aldık çıktık yol boyu benle eşim ona bakıp agladık sevinçten eve getirdim üzerini değiştirdim saatlerce onu izledim allahım sana şükürler olsun şimdi bir yaşına basacak o kadar çok seviyoruzki gözümüzden sakınıyoruz beni bu yola koyduğu için rabbime şükür hepiniz mükemmel melek annelersiniz umarım en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz meleklerinizenne güzel kavuşmuşsunuz çok şükür sizde bize anlatsanız kavuşma nasıl oldu, bizi neler bekliyor ansızın çalan telefon sonrasında nasıl gelişiyor neler yaşadınız bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınızda az da olsa bilgi alsak bizde çok umutlu oluruz,
duygularınızı ne kadar güzel anlatmışsınız çok şükür mutluluğunuz daim olsun inşallah darısı bizlerin başına en doğru zamanda inşallah. Bulunduğunuz şehirden mi geldi yavrunuz yani kısa süre veriyorlar bulunduğu şehre ulaşmak için sanırım odasına bakmaya gelseler keşke bizim herşeyimiz hazır erkenden hazırladık Allahım bu günler aceba yakın mı diye soruyorum kendime bende çalışıyorum muhtemelen gelince işi bırakacağımMerhaba öncelikle hepiniz mükemmel anne olacaksınız bundan eminim benim hikayem aslında umudumu tam yitirmişken bir anda oldu çalışıyodum okulda aldım haberi beni aradılar bir bebek olduğunu görmek istermisiniz bize haber verin işlemleri başlatacağız dediler kuzum bir aylıkmış daha sevinçten elim ayağım titredi gözyaşlarına boguldum arkadaşlarım beni sakinleştirdi biraz sonra eşimi aradım haberi ona verdim oda aynı benim gibi oldu sonrasında odasına bakmaya geldiler biz üç gün sonra bebeğimizi almaya gittik ramazan ayı ikimizde oruçluyduk kuruma vardık biz sanıyoruzki bebegimizi hemen alıp gelecek öyle olmadı prosedürler imzalar işlemler çok uzun sürdü sabah 8 de oradaydık akşam 5 gibi işlemler bitti uzmanımız bizi bebegimizi almaya götürdü oraya vardığımda heyecandan yürüyemiyordum orda iki tane daha uzmanla tanıştım ordada evrakimzaladık sonrasında bebegimiz hemşiresi getiriyor dediler benle eşim ayagı kalktık o hemşirenin ayak sesi kalbim duracak gibiydi sanki hemşire içeri girdi kızımı kucağıma verdi yüzünü açtım allahım bu benimmi sana binlerce şükür öptüm kokladım sonra eşime baktım gözyaşları içinde ona verdim oda öptü kokladı hemen aldık çıktık yol boyu benle eşim ona bakıp agladık sevinçten eve getirdim üzerini değiştirdim saatlerce onu izledim allahım sana şükürler olsun şimdi bir yaşına basacak o kadar çok seviyoruzki gözümüzden sakınıyoruz beni bu yola koyduğu için rabbime şükür hepiniz mükemmel melek annelersiniz umarım en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz meleklerinize
en çok merak ettiğim sıranız kaç olunca arandınız yani bizim uzmanımız 30 lara gelince her an telefonunuz çalabilir demişti bakalım umarım 1 lere inmeyi beklemeyiz nasip tabi sizin sıranız kaçtaydı bebeğinizi aldığınızda merak ettimMerhaba öncelikle hepiniz mükemmel anne olacaksınız bundan eminim benim hikayem aslında umudumu tam yitirmişken bir anda oldu çalışıyodum okulda aldım haberi beni aradılar bir bebek olduğunu görmek istermisiniz bize haber verin işlemleri başlatacağız dediler kuzum bir aylıkmış daha sevinçten elim ayağım titredi gözyaşlarına boguldum arkadaşlarım beni sakinleştirdi biraz sonra eşimi aradım haberi ona verdim oda aynı benim gibi oldu sonrasında odasına bakmaya geldiler biz üç gün sonra bebeğimizi almaya gittik ramazan ayı ikimizde oruçluyduk kuruma vardık biz sanıyoruzki bebegimizi hemen alıp gelecek öyle olmadı prosedürler imzalar işlemler çok uzun sürdü sabah 8 de oradaydık akşam 5 gibi işlemler bitti uzmanımız bizi bebegimizi almaya götürdü oraya vardığımda heyecandan yürüyemiyordum orda iki tane daha uzmanla tanıştım ordada evrakimzaladık sonrasında bebegimiz hemşiresi getiriyor dediler benle eşim ayagı kalktık o hemşirenin ayak sesi kalbim duracak gibiydi sanki hemşire içeri girdi kızımı kucağıma verdi yüzünü açtım allahım bu benimmi sana binlerce şükür öptüm kokladım sonra eşime baktım gözyaşları içinde ona verdim oda öptü kokladı hemen aldık çıktık yol boyu benle eşim ona bakıp agladık sevinçten eve getirdim üzerini değiştirdim saatlerce onu izledim allahım sana şükürler olsun şimdi bir yaşına basacak o kadar çok seviyoruzki gözümüzden sakınıyoruz beni bu yola koyduğu için rabbime şükür hepiniz mükemmel melek annelersiniz umarım en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz meleklerinize
Evet bende merak ediyorum en son kaçıncı sıradaydınız arandığınızda çok mutlu olun bebeğiniz ile mahkeme sürecide su gibi geçsin inşallahen çok merak ettiğim sıranız kaç olunca arandınız yani bizim uzmanımız 30 lara gelince her an telefonunuz çalabilir demişti bakalım umarım 1 lere inmeyi beklemeyiz nasip tabi sizin sıranız kaçtaydı bebeğinizi aldığınızda merak ettim
Tşk ederim canım duygularımı anlatmaya kelimeler yetmiyor inanın o kadar güzel bir duygu merak etmeyin tez zamanda hepiniz yaşayacaksınız bu duyguyu vaktini bekliyor biz 2 buçuk sene bekledim ben şanlıurfa dayım ama Adıyaman'a sıraya alındım şanlıurfanın sıra yetkisi yok maalesef merak etmeyin o güzel günler yakın çok yakın gelecek meleğiniz üzülmeyin hazırlıklarınızı tamamlayın geldiği zamn bişey yapamıyorsunuz inanın biberon emzik beşigine kadr herşeyini alın sonraya bırakmayın biranda haber geliyorduygularınızı ne kadar güzel anlatmışsınız çok şükür mutluluğunuz daim olsun inşallah darısı bizlerin başına en doğru zamanda inşallah. Bulunduğunuz şehirden mi geldi yavrunuz yani kısa süre veriyorlar bulunduğu şehre ulaşmak için sanırım odasına bakmaya gelseler keşke bizim herşeyimiz hazır erkenden hazırladık Allahım bu günler aceba yakın mı diye soruyorum kendime bende çalışıyorum muhtemelen gelince işi bırakacağım
Benim sıram bire indi arandık tabi bulunduğumuz sehirler farklı canım sizin uzmanınız öyle demişse bildigi bişey vardır muhakkak hazırlıklarını tamamlayın bebeğiniz gelecek inşallahEvet bende merak ediyorum en son kaçıncı sıradaydınız arandığınızda çok mutlu olun bebeğiniz ile mahkeme sürecide su gibi geçsin inşallah
Meraba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah bildiğiniz üzere ben kızıma kavuştum bir yıl oluyor mahkeme sürecine girecez bizi bu süreçte neler bekliyor bilmiyorum aranızda bu süreci yaşayan arkadaşlarımız vardır elbette biyolojik aileyede celp gidiyormuş bunun olumsuzluğu ne olur bilemiyorum beni aydınlatırsanız cok sevinirim
Evlat edindik ten sonra kendiniz de mi doğum yaptınız doğum günlüğünüz gözüküyor daMerhaba, ya ne çabuk geçti 1 yıl zaman ne çabuk geçiyor değil mi kavuştuktan sonra. Benim bile 2 yılım geçmiş :) Bizim mahkeme sürecimiz çok kolay geçti, her şehirde aynı olmaz tabi ama kısaca anlatayım;
Öncelikle yeniden evraklarımızı tamamladık sağlık raporu vs. kuruma teslim ettik sonra davamızı açtık. Sonra ön duruşma için gün verdiler. Bizim davamız ön duruşmada karara bağlandı. Uzmanımız bile çok şaşırdı yok artık yanlış anlamışsınızdır diye ama hakim ön duruşmada direkt karar verdi. 15 gün itiraz süreci var onu bekledik. Sonra yaklaşık 1 hafta sonra kimliği geldi kuzumun. İnşallah sizinki de bu kadar kolay olur, tabi hakime bağlı.
Bu arada biyolojik aileye celp gidiyor ama genelde yerleşik düzenleri olmadığı için bizde sorun olmadı bu durum. İçinizi rahat tutun siz de kötü düşünmeyin olumsuz durumlar zaten çok nadir yaşanıyormuş.
Bekleyen herkese çok sabır diliyorum, beklemenin sancısını ben çok çektim ama sonu o kadar güzel ki, bizim için o kadar değerli ki... çok seviyoruz ve hiçbir şeye değişmem bu duyguyu
Evlat edindik ten sonra kendiniz de mi doğum yaptınız doğum günlüğünüz gözüküyor da
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz inşallah bizimde kolay bir şekilde geçer inşallah onuda alalım içimiz rahatlasın Allah bütün arkadaşlarımızada bu duyguyu yaşatsınMerhaba, ya ne çabuk geçti 1 yıl zaman ne çabuk geçiyor değil mi kavuştuktan sonra. Benim bile 2 yılım geçmiş :) Bizim mahkeme sürecimiz çok kolay geçti, her şehirde aynı olmaz tabi ama kısaca anlatayım;
Öncelikle yeniden evraklarımızı tamamladık sağlık raporu vs. kuruma teslim ettik sonra davamızı açtık. Sonra ön duruşma için gün verdiler. Bizim davamız ön duruşmada karara bağlandı. Uzmanımız bile çok şaşırdı yok artık yanlış anlamışsınızdır diye ama hakim ön duruşmada direkt karar verdi. 15 gün itiraz süreci var onu bekledik. Sonra yaklaşık 1 hafta sonra kimliği geldi kuzumun. İnşallah sizinki de bu kadar kolay olur, tabi hakime bağlı.
Bu arada biyolojik aileye celp gidiyor ama genelde yerleşik düzenleri olmadığı için bizde sorun olmadı bu durum. İçinizi rahat tutun siz de kötü düşünmeyin olumsuz durumlar zaten çok nadir yaşanıyormuş.
Bekleyen herkese çok sabır diliyorum, beklemenin sancısını ben çok çektim ama sonu o kadar güzel ki, bizim için o kadar değerli ki... çok seviyoruz ve hiçbir şeye değişmem bu duyguyu
Rabbim iyi günlerini göstersin inş ne kadar güzel duygular umarım bende o sevinci yasarım biz 5 yıl olacak bekliyoruz 33.sırada başladık agustos ayından beri de 1.sıradayız haber yok maalesef 6 ay olacak haber yok siz birinci sırada ne kadar beklediniz acaba?Merhaba öncelikle hepiniz mükemmel anne olacaksınız bundan eminim benim hikayem aslında umudumu tam yitirmişken bir anda oldu çalışıyodum okulda aldım haberi beni aradılar bir bebek olduğunu görmek istermisiniz bize haber verin işlemleri başlatacağız dediler kuzum bir aylıkmış daha sevinçten elim ayağım titredi gözyaşlarına boguldum arkadaşlarım beni sakinleştirdi biraz sonra eşimi aradım haberi ona verdim oda aynı benim gibi oldu sonrasında odasına bakmaya geldiler biz üç gün sonra bebeğimizi almaya gittik ramazan ayı ikimizde oruçluyduk kuruma vardık biz sanıyoruzki bebegimizi hemen alıp gelecek öyle olmadı prosedürler imzalar işlemler çok uzun sürdü sabah 8 de oradaydık akşam 5 gibi işlemler bitti uzmanımız bizi bebegimizi almaya götürdü oraya vardığımda heyecandan yürüyemiyordum orda iki tane daha uzmanla tanıştım ordada evrakimzaladık sonrasında bebegimiz hemşiresi getiriyor dediler benle eşim ayagı kalktık o hemşirenin ayak sesi kalbim duracak gibiydi sanki hemşire içeri girdi kızımı kucağıma verdi yüzünü açtım allahım bu benimmi sana binlerce şükür öptüm kokladım sonra eşime baktım gözyaşları içinde ona verdim oda öptü kokladı hemen aldık çıktık yol boyu benle eşim ona bakıp agladık sevinçten eve getirdim üzerini değiştirdim saatlerce onu izledim allahım sana şükürler olsun şimdi bir yaşına basacak o kadar çok seviyoruzki gözümüzden sakınıyoruz beni bu yola koyduğu için rabbime şükür hepiniz mükemmel melek annelersiniz umarım en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz meleklerinize