Hadi güzel haberlere koşuyoruz bu yılBen de 24'ncü oldum (kız, Ankara).
Ne güzel aynı günde doğmuşuzmerhaba ne güzel sıranız baya yaklaşmış dilerim her an telefonunuz çalarben inanıyorum bu sene geleceklerine inşallah bu arada benimde doğum günüm 19 mart bende marta kadar dayanabilirsem aramayı düşünüyorum o tarihte ( bizim uzmanımız 30 dan sonra her an telefonunuz çalabilir demişti ama aşağıda yorum yapan aile 1. sıradalar ve halen haber yok aceba şehire göre mi bu nasıl ilerliyor? evladına kavuşan anneler sıranız kaç olunca arandınız bize de yol gösterseniz içimiz biraz olsun su serpseniz bu konuda keşke yorum yapıp yardımcı olsanız
Göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçsin zaman inşallah canim benimGünaydın güzel anneler bugün kurumu aradım 86. Siradaymisiz bu yıl güzel bulusmalar yaşansın inşallah
Amin inşallah hepimiz biran önce kuzularimiza kavusalimGöz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçsin zaman inşallah canim benim
en güzel zamanda gelsinler inşallahDabalak benim de dogum gunum 7 mart kasim 15 te evlendik acaba evlilik yıldönümünde süpriz olur mu dedim olmadı yılbasında bekledim o da olmadı gerçekten dedigin gibi 1.sirada olup evladına kavuşan anneler varsa süreyle ilgili bizi bilgilendirseler cok iyi olur en azından kac ay 1.ya da 2.sirada beklemisler bir nebze olsun icimiz rahatlar
Tüm kalbimle aminGünaydın güzel anneler bugün kurumu aradım 86. Siradaymisiz bu yıl güzel bulusmalar yaşansın inşallah
Hoşgeldin sürecin hayırlı olsun.... Çok acı şeyler yasamissin umarım en kısa zamanda evladına kavuşur musmutlu bir ömür gecirirsinizArkadaşlar aranıza yeni katıldım….Bende bu hafta başvurumu yaptım evraklarımı teslim ettim….Çok heyecanlıyım…..2 bebeğim melek oldu… sonuncusu 5,5 aylık kız bebekti erken doğumla kaybettim yavrumu maalesefUzun süredir düşündüğümüz bir konuydu evlat edinme…Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 2025 bereketli bir yıl olsun……
hoş geldin canım. amin inşallah.Arkadaşlar aranıza yeni katıldım….Bende bu hafta başvurumu yaptım evraklarımı teslim ettim….Çok heyecanlıyım…..2 bebeğim melek oldu… sonuncusu 5,5 aylık kız bebekti erken doğumla kaybettim yavrumu maalesefUzun süredir düşündüğümüz bir konuydu evlat edinme…Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 2025 bereketli bir yıl olsun……
Teşekkür ederim ZeynepHoşgeldin sürecin hayırlı olsun.... Çok acı şeyler yasamissin umarım en kısa zamanda evladına kavuşur musmutlu bir ömür gecirirsiniz
Hoşbuldumhoş geldin canım. amin inşallah.
nerden başvuru yaptınız
Aydın. biz daha inşallah çarşamba dosyamızı teslim edicez. eşimin heyet raporu geç çıktı biraz.HoşbuldumEskişehir….Siz nereden…
Canım uzun sürüyor heyet rapor işi…..Kasım ayından beri uğraştık bizde…… İnşallah sonu güzel olacak….. hakkımızda hayırlısı…..Kaybettiğim bebeğimin acısını küllendirecek biliyorum…..Belki benim biyolojik anne olmam hayırlı değil rabbim böyle uygun gördü…..Kalbiyolojik anne olacağız biz…..Yılların hasreti dinecek elbet….Ben böyle düşünüyor,buna inanıyorum….Sabır bizim sınavımız….Lütfen ev ziyaretlerimizi,sıramızı,kavuşmalarımızı paylaşalım birbirimizle….Ancak böyle umutla geçecek günlerimiz paylaşarakAydın. biz daha inşallah çarşamba dosyamızı teslim edicez. eşimin heyet raporu geç çıktı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?