Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhabalar,
ankaradan kız ve erkek bebek için sıradayız ve iki haftadır erkekte sıramız 2. neredeyse 2 yıldır bekliyoruz ama şu 2 hafta kadar gerildiğim, heyecanlandığım hiç olmadı. normalde hızla geçen süre 2 haftada hiç oynamadı. elbette nasip, elbette doğru zamanı biz bilmiyoruz Allah biliyor ama zormuş arkadaşlar. elimizde telefon her an çalacak diye beklemek, sakin kalabilmek, bir de bunlara ek gündelik hayata devam edebilmek zormuş.

Umarım çabucak evladınız gelir gelirde bu heyecanları tatlı bir anı olarak hatırlarsınız

ne güzel çok az kalmış bence anın tadını çıkarın kendinizi şöyle hamile gibi düşünün doğum öncesi sancıları bekler gibi darısı başımıza bu sıraları görmek, en kısa zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah

çok teşekkür ederim. inşallah sizlerde en yakın zamanda yavrularınıza kavuşun.

Ne güzel bir melegi annesiyle babasıyla kavuşturcak rabbim sabrın sonunda en güzel mükafat ve hediyenizi almaya sayılı gunler belki saatler kaldı doğum sancıları başlamış annemiz heyecanla bekliyo kavuşmayı rabbim kolaylıkla sağlıkla hayirlarla en güzel şekilde nasip etsin arkadaşım hazırlık yaptinmi neler yaşıyorsun buraya yaz sanada bizlerede çok iyi gelecektir paylaştıkça mutluluklar çoğalır

Merhabalar arkadaşlar bugün itibariyle siramizi öğrenmiş bulunuyoruz izmirden kızımıza kavuşmak için 78 .ci sıra ile start verdik çok mutluyuz dün civilden Asel ime kızıma peluş oyuncaklar kıyafetler aldık geç saatlere kadar eşimle onları sevdik ağladık duygulandik bugünde siramizi öğrenmek nasip oldu çok şükür rabbim su gibi akıp geçsin hepimiz için bir günde buraya bal kızım geldi teyzeleri yazmak nasip olsun amin

Ayyy ne güzel bana göre baya alt sayılardan başlamış siniz bir an önce kızınıza kavuşun inşallah

Meleğine kavuşan anneler, onay aldıktan sonra tebligat ne kadar zamanda elinize ulaştı 2 ay önce onayimizi aldık siramizi bekliyoruz fakat tebligat daha gelmedi bilgi verebilecek olan var mı?
Bize hiç gelmedi o evrak çok ta önemli değilmiş zaten eve gelmesi defalarca kurumu arayıp sormuştum bize tebligat gelmedi demiştim sorun yok onay aldınız siradasiniz demişlerdi bu arada benim gibi birçok arkadaşıma da gelmedi onay mektubu merak etmeyin yani ama memurunuzu aradiginiz zaman söyleyin gelmediğini onlar gerekli açıklamayı yapıyorlar yani

dosya ne kadar zamanda onaylaanıyor arkadaşlar. biz daha evrak tamamlamaya çalışıyoruz ama merak ettim
en çok ugraştıran heyet raporu almak sanırım evrak hazırlarken. psikoloji testleri 10 güne kadar çıkıyomuş. onuda hallettikmi inşallah dosya teslim edicez.daha yolumuz baya baya uzun yani

Bize uzmanımız 1 yıl demişti tam bir yıl dolunca onayı verdi ama daha erken alan arkadaşlarda var biraz uzmanin insiyatifine bağlı galiba

Evet uzun bir süre ama başvuru tarihiniz baz aliniyor sıra için aslında çok bir kaybimiz olmuyor yada böyle düşünüp mutlu oluyoruz
bizim uzmanımızda öyle söylemişti. kasımda başvurduk biz ilk kasım baz alıncak sıralama yapılırken demişti. bi an önce herşey olsun bitsin gelsin istiyorum. şimdiden bi heycan var sıra beklerken düşünemiyorum halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…