• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ya şöyle mesajları okuyunca ne kadar mutlu oluyorum hepinizden tek tek Allah razı olsun.Ben hep derim bütün insanlar Allah'ın emaneti ha senin rahminde büyümüş ha başkasının ne farkeder ki sonuçta o emanet...bir can İngiltere'de yapılan araştırmalarda çocuk yetiştiği ortamda karakteri oluşuyor diye okumuştum ve eminim buradaki güzel anneler sayesinde sanssiz dogmus ama ayakları yere çok sağlam basacak güçlü insanlar olacak sevecek sevilecekler ya ne kadar güzel üstün bir kalbiniz var.benim oğlum var 3 yaşında ama evlat edinmeyi istiyorum tesvikte ediyorum insanları ama kendim için kocamı ikna edemiyorum yapamam teraziyi eşit tutamam diyor

Kızlar bende 19 aralıkta aramıştım 29. Sıra kız bebek bir daha 3 ay sonra tam doğumgünümde arayacağım 19 Mart bu yıl inşallah kızımızı kucağımıza alacağız inanıyorum sıra yaklaştıkça heyecanımız artıyor çok mutluyum 🥰❤️
Hadi inşallah belkide aramanıza gerek kalmadan kızınıza kavuşursunuz ❤️

Kizlar bize sıra gelmedi daha ağustos ayından beri 1.sıradayız okadar cok üzülüyoruz ki eşimle birbirimizi üzmemek için sürekli duygularimızı saklıyoruz ama yine de evde bi hüzün huzursuzluk oluyor ister istemez iki gün önce yine sorduk sosyal danişmanimiza maalesef haber yok dedi çaresizlik elden birşey gelmemesi çok zor beşik boş kaldı kaç aydır her baktiğimda üzülüyorum cocugunun olmaması bir yana bir de hayal kırıklıği ve beklemek o kadar zor geliyor ki artik bana 5 sene oldu nerdeyse yapabilecegim baska sorabileceğim bir yer var mi bu konuyla alakalı onu da bilmiyorum neden söylemezler ki evladimıza ne zaman kavuşacagız diye ne gibi bir zarari var tam tersi aileler daha mutlu olmaz mi bir nebze olsun icleri daha rahat olmaz mi böyle hergun tlfna bakip kalmasak keske çok umutsuzum artık :(

Kızlar bende 19 aralıkta aramıştım 29. Sıra kız bebek bir daha 3 ay sonra tam doğumgünümde arayacağım 19 Mart bu yıl inşallah kızımızı kucağımıza alacağız inanıyorum sıra yaklaştıkça heyecanımız artıyor çok mutluyum 🥰❤️
merhaba ne güzel sıranız baya yaklaşmış dilerim her an telefonunuz çalar:KK200: ben inanıyorum bu sene geleceklerine inşallah bu arada benimde doğum günüm 19 mart bende marta kadar dayanabilirsem aramayı düşünüyorum o tarihte ( bizim uzmanımız 30 dan sonra her an telefonunuz çalabilir demişti ama aşağıda yorum yapan aile 1. sıradalar ve halen haber yok aceba şehire göre mi bu nasıl ilerliyor? evladına kavuşan anneler sıranız kaç olunca arandınız bize de yol gösterseniz içimiz biraz olsun su serpseniz bu konuda keşke yorum yapıp yardımcı olsanız

Kizlar bize sıra gelmedi daha ağustos ayından beri 1.sıradayız okadar cok üzülüyoruz ki eşimle birbirimizi üzmemek için sürekli duygularimızı saklıyoruz ama yine de evde bi hüzün huzursuzluk oluyor ister istemez iki gün önce yine sorduk sosyal danişmanimiza maalesef haber yok dedi çaresizlik elden birşey gelmemesi çok zor beşik boş kaldı kaç aydır her baktiğimda üzülüyorum cocugunun olmaması bir yana bir de hayal kırıklıği ve beklemek o kadar zor geliyor ki artik bana 5 sene oldu nerdeyse yapabilecegim baska sorabileceğim bir yer var mi bu konuyla alakalı onu da bilmiyorum neden söylemezler ki evladimıza ne zaman kavuşacagız diye ne gibi bir zarari var tam tersi aileler daha mutlu olmaz mi bir nebze olsun icleri daha rahat olmaz mi böyle hergun tlfna bakip kalmasak keske çok umutsuzum artık :(
dilerim en kısa zamanda telefonunuz çalsın çok beklediniz sonunda bu günleri de unutun inşallah evladınızla mutlu yaşayın

Merhaba , kriterlerde cok etkiliyor sureci . Sizin bununla ilgili olabilir mi acaba .

Merhaba bende cuma günü aradım kız 2 erkek 1. Sıradayız bende oda hazırlıklar ne zaman başlanır hiç bilmiyorum evladına kavuşan anneler bizi bu konularda bilgilendirirlerse çok mutlu olurum insallah hepimiz bu yıl evlatlarımızı kucağımıza aliriz 🥰😊

dilerim en kısa zamanda telefonunuz çalsın çok beklediniz sonunda bu günleri de unutun inşallah evladınızla mutlu yaşayın
Inşallah canım rabbim tüm dualarimizi kabul etsin tüm isteyenler inş en yakın zamanda çabucak kavuşsun yavrularına

Merhaba , kriterlerde cok etkiliyor sureci . Sizin bununla ilgili olabilir mi acaba .
Evet olabilir canım 0-1 yaş arasi kiz bebek ve mahkemesi bitmiş istedik aslinda butun kriterler bu acaba mahkemesi bitmis istedik diyemi bu kadar uzun sürdü bilmiyorum ki iyi ki varsiniz hepinizde gercekten kader arkadasligi yol arkadasliğı yapiyorsunuz birbirimizi tanimasakta kalplerimiz ayni amac ugruna atiyor ne mutlu bizlere evladima kavuştugum gun her detayi paylasacağim burda en kısa zamanda tüm bekleyenleri evlatlarina kavustursun rabbim inş🤲

Merhaba bende cuma günü aradım kız 2 erkek 1. Sıradayız bende oda hazırlıklar ne zaman başlanır hiç bilmiyorum evladına kavuşan anneler bizi bu konularda bilgilendirirlerse çok mutlu olurum insallah hepimiz bu yıl evlatlarımızı kucağımıza aliriz 🥰😊
Merhabalar hangi şehirde bekliyosunuz

Back