Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Ben de sizin gibi 1. sırada çok bekledim. 1 yıl 5 ay 1. sırada bekledim. Artık gelmeyecek herhalde bir sıkıntı var kimse bu kadar beklemiyor demeye başlamıştım. Ama merak etmeyin en ummadığınız anda geliyor haber. İllaki geliyor yani sabır

Rabbım sizede en kısa zamanda yavrularınıza kavuştursun inşallah anın tadını çıkar canım gelen bebek senin işte ne güzel gelecek merak etme çok beklemişsın ya canım benim inşşah alacaksın kucağına üzülme kriterlere uygun bebek yok muhakkak her bebegi veremiyorlar acaba kısmetin nerede doğacak seni bulacak üzülme sevin bence son hazırlıkları yap burdan bize müjdeni ver ben kızımın dogum gününü kutlayacağım hazırlık yapıyorum Rabbım hepinize nasip etsin

Bu arada birinci sırada 6 ay bekledim ben darısı sana olsun bu bekleyişlerin yerini bir bilsen ne güzel koklamalar öpmeler alacak kavuşman yakın

Biran önce yavrunuza kavuşmanız dileğiyle…..Vuslat yakındır,bu bekleyişler boşuna değil…..Herşey çok güzel olacak…..Merakla bekliyoruz haberinizi……Siz kavuşunca inşallah çorap söküğü gibi gelecek bekleyen herkes için……Hepimiz için…..

Hayırlısi olsun inşallah nereden başvuru yaptınız

Merhaba 33.sirada başladık demişsiniz 5 yıldır mi bekliyorsunuz.bende 32.siram benimde o kadar sürer mi

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
xMASALxMar.20HATAYKız
feyzaumranEki.21ANKARAKız
melekomerelifKas.21İSTANBULKız
VerdaOca.22ANTALYAKız
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek
baramanyaMar.22ANKARAKız
omrum06Nis.22ANKARAKız
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız
Gunes gibiOca.23TRABZONKız
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek
TbursaNis.23BURSAKız
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız
Cnm0618May.23ANKARAKız
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
teslaTem.23İZMİR Kız/Erkek
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek
fatosshrAra.23İSTANBULKız
kevo4562 BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek
B kuzum AŞub.24İZMİRKız
Asl11Eyl.24İZMİR
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibi TRABZONKızKoruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkekNis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKızMar.24
selinkaMar.21UŞAKErkekEyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/ErkekEyl.24
Umut2022Nis.22ANKARAKız/ErkekEyl.24

1 yıl 5 ay cok uzunmuş gercekten umarım sürmez o kadar bilinmedik bir özlem içimi yakiyor gercekten bende hep öyle düsündüm biliyomusun acaba araya baskalarinimi alıyorlar bir sıkıntı mı var diye sabır gerçekten desteğin icin tşk ederim canım

Güzel dileklerin tşk ederim canım bende hep öyle teselli veriyorum kendime işte insanoğluyuz beklemek sabretmek bugün tlf calarmi acaba demek hep bir umut beklemek aslında en cok ta onsuz birgün bile ömrümden gidiyor ya ona üzülüyorum Allah büyük bakalim biraz daha sabır rabbim size evladinizla yasayacağiniz cok güzel günler nasip etsinn nice nice yıllarınız olsun

Bu arada birinci sırada 6 ay bekledim ben darısı sana olsun bu bekleyişlerin yerini bir bilsen ne güzel koklamalar öpmeler alacak kavuşman yakın
Benimde 6 ay oldu olacak...inşallah bende kavusurum cnm hergünümü 1 yıl gibi yasayacagım sanki kızım yok ya kavusamadim diye hicbir sey yapmak gelmiyor içimden gezmeye bile gitmiyorum sanki onsuz eksikmisim yemek yiyemiyorum sanki o açmış gibi cok tuhaf duygular gercekten inş canım inş çok sagol

Tşk ederim canım benim rabbim hepimizin bekleyişlerini mutlulukla sonlandırsın kavuşur kavuşmaz her detayı anlatacağim sizlere sizin de siranız su gibi akıp geçsin inş

Merhaba 33.sirada başladık demişsiniz 5 yıldır mi bekliyorsunuz.bende 32.siram benimde o kadar sürer mi
Inş sen okadar beklemezsin cnm deprem felaketi dolayısıyla bu kadar uzadığını düsünüyorum bir manilik olmazsa sen daha erken kavuşursun inşallah yavruna su gibi aksın geçsin sıranız bütün bekleyen anneler mutlulukla kavuşsun inşallah evlatlarına hersey gönlünüzce olsun

Merhaba kendimi listede görmeyi çok isterim benide eklermisinz İzmir kız

İzmir kız temmuz 2024

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…