Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatay ilinden hala bekliyoruz agustos ayından beri 1.sıradayız martta 5 sene olacakMerhaba hangi ilden başvurmuştunuz acaba
Çok sevindim gözünüz aydın siranizda su gibi aksin inşallahArkadaşlar merhaba sabırsızlıkla beklediğimiz onayimizi bugün aldık çok şükür siramizi öğrenmek için eve yazı gelicek çok mutluyuz eşimle ayaklarımız yere değmiyor birazdan kızıma ilk alışverişini yapmaya gidicez onay bekleyen herkese rabbim bu sevinci yaşatsın en yakın zamanda
Yani arkadaslar bu 5 sene beklemek normal mi bize de kiz evlat icin 3 erkek evlat icin 2.5 sene dendi depremden sonra daha cabuk olur diye düsünsek te tam tersi oldu halâ beklemedeyiz ben suan 40 yasindayim basvurdugumda 36 yasindaydim bu sene 41 olacam mart ayinda 0-1 yas arasi istemistik yaştan dolayı bir problem olur mu acaba?
Evet maalesef sizinki çok uzun sürmüş... Bizede kız için ortalama 3 yıl gibi sürer dediler ... Birde yanlış hatırlamıyorsam 43 yaşına kadar 0-1 yaş veriliyor diye biliyorumYani arkadaslar bu 5 sene beklemek normal mi bize de kiz evlat icin 3 erkek evlat icin 2.5 sene dendi depremden sonra daha cabuk olur diye düsünsek te tam tersi oldu halâ beklemedeyiz ben suan 40 yasindayim basvurdugumda 36 yasindaydim bu sene 41 olacam mart ayinda 0-1 yas arasi istemistik yaştan dolayı bir problem olur mu acaba?
Teşekkür ederimÇok sevindim gözünüz aydın siranizda su gibi aksin inşallah
Çok sevindim gözünüz aydın siranizda su gibi aksin inşallah
Teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım hepimizin inşallahÇok sevindim gözünüz aydın siranizda su gibi aksin inşallah
Tebrik ederim ne güzel haber, bizde son görüşmemizde onayımızı aldığımız gün bebeğimize yatak almıştık o günün hatırası olsun diye, sıranız eve evrak gelmeden de öğrenebilirsiniz 15-20 gün sonra gibi yolunuz açık olsun, hangi ilden başvuru yaptınız?Arkadaşlar merhaba sabırsızlıkla beklediğimiz onayimizi bugün aldık çok şükür siramizi öğrenmek için eve yazı gelicek çok mutluyuz eşimle ayaklarımız yere değmiyor birazdan kızıma ilk alışverişini yapmaya gidicez onay bekleyen herkese rabbim bu sevinci yaşatsın en yakın zamanda
Teşekkür ederim yıllardır bebek eşyaları satan mağazalardan uzak durdum görünce bile içim cok aciyodu bu sefer baskaydi sevinç heyecan gözler dolu dolu yüzümüzde istemsizce gülümse anlatılmaz duygular yaşadık eşimle Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları sizde bizim gibi sabırsızlıkla bekliyosunuz meleginizi belli tez zamanda kovuşalım bütün anneler babalar olarak zaman su gibi akıp geçsin evrak gelmeden nasıl ogrene biliriz siramizi?biz İzmir'den başvuru yaptıkTebrik ederim ne güzel haber, bizde son görüşmemizde onayımızı aldığımız gün bebeğimize yatak almıştık o günün hatırası olsun diye, sıranız eve evrak gelmeden de öğrenebilirsiniz 15-20 gün sonra gibi yolunuz açık olsun, hangi ilden başvuru yaptınız?
onay için son görüşmeniz geçtiğinden yaklaşık 10-15 gün sonra aradığımda öğrenmiştim sıramı hatta eve daha kağıt gelmemişti süreciniz çok güzel bol sabırla geçmesini diliyorum. Evet bizde sabırsızlıkla bekliyoruz yeni yılda arayacağım bende sıramı bakalım ne kadar yaklaştık bebeğimize kavuşmaya sevgilerTeşekkür ederim yıllardır bebek eşyaları satan mağazalardan uzak durdum görünce bile içim cok aciyodu bu sefer baskaydi sevinç heyecan gözler dolu dolu yüzümüzde istemsizce gülümse anlatılmaz duygular yaşadık eşimle Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları sizde bizim gibi sabırsızlıkla bekliyosunuz meleginizi belli tez zamanda kovuşalım bütün anneler babalar olarak zaman su gibi akıp geçsin evrak gelmeden nasıl ogrene biliriz siramizi?biz İzmir'den başvuru yaptık
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bizde arayalım erkenden öğrenmiş oluruz çok güzel ilerlemiş olur inşallah siraniz güzel haberler verirsiniz bizleredeonay için son görüşmeniz geçtiğinden yaklaşık 10-15 gün sonra aradığımda öğrenmiştim sıramı hatta eve daha kağıt gelmemişti süreciniz çok güzel bol sabırla geçmesini diliyorum. Evet bizde sabırsızlıkla bekliyoruz yeni yılda arayacağım bende sıramı bakalım ne kadar yaklaştık bebeğimize kavuşmaya sevgiler
Merhaba öncelikle kararınız hayırlı olsun umarım herşey gönlünüzce olur sorunuzla ilgili bir bilgim yok sizi yanlış yönlendirmek istemem çünkü biz iki kuralada uyuyordukMerhaba. Evlat edinme süreci ile ilgili araştırma yaparken bu konuya denk geldim ilk sayfadan itibaren 219 sayfa okumuşum, aniden sona gelip tamamen farklı insanların yorumlarını görünce başım döndü İzninizle bir şey danışmak istiyorum. İnternette işlemler için eşlerin her ikisinin de 30 yaşını doldurmuş olması veya 5 yıllık evli olmaları gerektiği yazıyor. Fakat önceki sayfalarda bu şartları tam taşımadığı halde başvuruda bulunan ailelerin hikayelerini okudum, acaba geçtiğimiz yıllarda kurallarda bir değişiklik mi oldu? Kafam bu konuda çok karıştığı ve mümkün olduğunca vakit kaybetmeden başvurumu yapmak istediğim için doğum tarihlerimizi ve evlilik tarihimizi yazıyorum bilgisi olan bir arkadaşımız en yakın hangi tarihte başvurumu yapabileceğimi söylerse çok mutlu olurum.
Doğum tarihlerimiz: 1997 / 2001
Evlilik tarihimiz: Nisan 2023
merhaba öncelikle kararınızdan dolayı tebrik ederim ama ben bazı kriterler olduğunu biliyorum; en azından 2,5 yıl önce başvuru yaptığımızda öyleydi.Merhaba. Evlat edinme süreci ile ilgili araştırma yaparken bu konuya denk geldim ilk sayfadan itibaren 219 sayfa okumuşum, aniden sona gelip tamamen farklı insanların yorumlarını görünce başım döndü İzninizle bir şey danışmak istiyorum. İnternette işlemler için eşlerin her ikisinin de 30 yaşını doldurmuş olması veya 5 yıllık evli olmaları gerektiği yazıyor. Fakat önceki sayfalarda bu şartları tam taşımadığı halde başvuruda bulunan ailelerin hikayelerini okudum, acaba geçtiğimiz yıllarda kurallarda bir değişiklik mi oldu? Kafam bu konuda çok karıştığı ve mümkün olduğunca vakit kaybetmeden başvurumu yapmak istediğim için doğum tarihlerimizi ve evlilik tarihimizi yazıyorum bilgisi olan bir arkadaşımız en yakın hangi tarihte başvurumu yapabileceğimi söylerse çok mutlu olurum.
Doğum tarihlerimiz: 1997 / 2001
Evlilik tarihimiz: Nisan 2023
iyi görüşmeler inşallah değişmiştir beklemek zorunda kalmazsınız inşallahGüzel dilekleriniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Şimdi kuruma doğru gidiyorum. Belki aynı konu aklına takılan olur, net cevabı buraya da yazarım inşaAllah